filemon46 23.12.04, 17:59 Zapewne są wśród nas potrzebujące.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 20:40 napisz na adres zosia.samoosia@gazeta.pl, ona jest potrzebowska; Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna2 Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 20:43 schizoo napisała: > napisz na adres zosia.samoosia@gazeta.pl, > ona jest potrzebowska; ja tez jestem potrzeboska,;audi 4 kombi ,to moje zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 20:49 ale jesteś beznadziejna.......... Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna2 Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 21:12 schizoo napisała: > ale jesteś beznadziejna.......... no przeie sama sie tak podpisuje, Wesolutkich Swiatek. wlasciwie to lepiejby pasowal mi Twoj nick, ale co tam,!? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 21:29 a do czego lepiej by pasował ??? Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna2 Re: Szukam potrzebującej.... 23.12.04, 22:33 schizoo napisała: > a do czego lepiej by pasował ??? bo jestem nienormalna!!! Wesolych Swiat -karpia bez osci i tylko milych Gosci -z prezentami. zycze Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnięty Mikołaj Re: Szukam potrzebującej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:50 O,witam zakręconą przedstawicielk płci przeciwnej(niejako w opozycji ale zawsze się dogadają-ba,nawet zescalą czasem).Nestety,audic brak,zostały same Daewoo Tico w kolorze seledynowym. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Dla mnie... poprosze... 23.12.04, 22:39 To co zawsze.. poprosze aplikacje prawnicza... :] pozniej juz mniej wazne to poprosze: eeeeeeeee no w sumie tylko tego potrzebuje.. o no i Mezczyzne Idealnego :] o i splate rachunku telefonicznego brrrr :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.chello.pl 23.12.04, 22:47 bchcesz byc prawnikiem?? nadajesz sie.. taki zarozumialy bufon :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Dla mnie... poprosze... 23.12.04, 22:50 No ne chce byc , a planuje byc... a zarozumiala to jestem jeszcze ZBYT malo... ale ucze sie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:53 Czciałbym być wróżem,pozwól że sprawdzę swoje ,puki co nikłe,aczkolwiek rozwijające się zdolności-jesteś spod znaku: a)skorpiona b)lwa Coś w duszy każe mi się obstawac przy opcji "a". Co ty na to??Błąd??Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Dla mnie... poprosze... 23.12.04, 23:56 PANNA !!!!!!!! 27 sierpien :] Taaak.. serce mi sciska na wspomnienie 40zl na wrozke ktora obiecala mi BOSKIEGO BRUNETA... do konca roku... no.. dobra jeszcze kilka dni ma... ale tak to juz z Wami Wrozbitami bywa ... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 12:26 Heh..tak to już z nami wróżami,brunetami przystoinymi bywa że się pomylimy o kilka dni,oczywiście cały czas miescząc się w granicach błedu :).Pozdrawiam i cóż...dzis wigilia i nie pozostaje mi życzyć wszyćkiego najlepsego złokazji Świąt Bożego Narodzenia(spod samiućkich Tater). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:55 Aplikacją i Mężczyzną Idealnym (nie sprzątam, nie gotuję itd.) to nie poratuję ale mogę poradzić z rachunkiem. Wejdź na stronę www.wipphone.com/pg_Download.aspx i kliknij Download Now to dostaniesz 30 min rozmów(chyba tylko po Warszawie) za friko, jak Ci się skończą zarejestruj się od nowa. Wesołego dzwonienia w Nowym Roku i wszystkiego co sobie zamarzysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznadziejna2 Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.04, 14:07 Wszystkim Wesolych Swiat zaspokojenia potrzeb ,tylko na karpia proponuje uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: Dla mnie... poprosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 15:05 ..bo karpik lubi pływac.... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 :] 24.12.04, 17:35 dziekuje :] ale ja nie ze stolicy ;] a domowy jeszce ne zadluzony yhyhhyhy ;]*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon46 Re: :] to Didi IP: *.chello.pl 26.12.04, 21:01 Didi, where are you, speak to me. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemon46 Re: :] to Didi IP: *.chello.pl 26.12.04, 21:40 Can you speak to me. What do you doing, now? Odpowiedz Link Zgłoś