Dodaj do ulubionych

You Know Who I Am

09.08.02, 20:08
Otwieramy szufladkę? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 20:12
      nie tak szybko:))
      jeszcze chwilę w niej posiedż,ok?:)
      • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:13
        Twoja wszechobecność mnie zdumiewa:)))
        • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 20:20
          czuwam...to jest moja misja..:)))
          • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:26
            Jestem niczym Chrystus.Wskrzesiłem Killera:)))
            • oona Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:33
              i zamieniłeś moją milczącą obecność w mówiącą,
              niczym wodę w wino-wersja specjalne dla Ciebie-w piwo:)))
              • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:35
                Ciebie się trzeba bać.Wiesz wszystko, o nic nie pytając:)))
                • oona Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:37
                  a może raczej mam duży dar przekonywania :))
                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:38
                    Poza tym spostrzegawczość i dar obserwacji:)))
                    • oona Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:40
                      ...takt,umiar i dyskrecję.
                      A teraz znów Ty wymieniasz:)))
                      • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:42
                        Nieskończoną dobroć i miłosierdzie:)))
                        • oona Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:44
                          Przesadziłeś ale tylko troche:))
                          teraz ja-dziewczęcy urok :)))))
                          • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:48
                            Wdzięk i styl.Czy Ty chcesz żywcem do nieba trafić? :)))
                            • oona Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:49
                              nie!!!!!!dementuje!!!!:)
                              • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:52
                                Bo Twoimi zaletami można by obdzielić żeński akademik i wszystkie jego
                                lokatorki miałyby natychmiastowe branie:)))
                                • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 20:55
                                  przecież zdementowałam!...bo przypomniało mi się,że
                                  w dodatku jestem skromna niesłychanie...:))
                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:57
                                    I w dodatku rozbrajająca:)))
                                    • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 20:59
                                      tego nie dementuję:)))
                                      • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:02
                                        I w dodatku jeszcze przebiegła:)))
                                        • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:05
                                          dobra,gdzie ten haczyk,tj.tradycyjna pułapka socjotechniczna?:))
                                          • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:08
                                            Nerwowa się robisz.Na razie usypiam Twoją czujność i czekam na błąd:)))
                                            • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:09
                                              straciłam wątek przez tę nerwowość.Na czym to skończyliśmy?:))
                                              • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:11
                                                Na Twojej przebiegłości.Mam kontynuować? ;)))
                                                • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:14
                                                  a nie zamierzasz gwałtownie skręcić?bo wiesz,jestem równiez
                                                  bardzo delikatna i wrażliwa...:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:18
                                                    Ależ nie zamierzam kaleczyć Twojej subtelnej duszy.Trochę tylko pogrzebię w
                                                    podświadomości:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:21
                                                    a,to lubię!:))

masochistka
                                                    :)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:23
                                                    Dobrze się składa, bo ja mam lekkie zacięcie sadystyczne:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:32
                                                    lekkie?:(((((
                                                    a właciwie co mnie czeka po tym wszystkim?:))
                                                    radykalna zmiana osobowosci?:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:36
                                                    Nie!!!Jeśli zmieni Ci się osobowość to całą robotę trzeba zaczynać od
                                                    początku.Chcę poznać Twoje słabe punkty:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:44
                                                    jeszcze sie z nimi nie zdradziłam??o,tu akurat miałam
                                                    o sobie gorsze zdanie:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:46
                                                    Trochę się zdradziłaś.Wiem że jesteśmy podobni do siebie, a swoje słabe punkty
                                                    znam:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 21:49
                                                    to bardzo prawdopodobne aczkolwiek może być zupełnie inaczej,prawda?
                                                    ...zdradzisz coś ze swoich?:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 21:51
                                                    Spryciula, jakbym siebie słyszał:)))Piłeczka po Twojej stronie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 00:52
                                                    za długo ją przetrzymałam,
                                                    musze oddac:(
                                                    masz:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 00:55
                                                    W międzyczasie musiałem bronić Menika przed zaocznymi zakusami Foremek:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 01:04
                                                    ta męska solidarność:)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 01:05
                                                    Robiłem to raczej z troski o Ciebie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 01:08
                                                    nie korumpuj mnie swoją opiekuńczością:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 01:11
                                                    Działałem poniekąd we własnym interesie.Odwracałem uwagę Foremek od Menika:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 01:20
                                                    udanie?bo nie sledziłam:)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 01:22
                                                    Niezbyt.Po prześledzeniu naszego wątku nikt nie chce wierzyć że masz monopol na
                                                    Menika:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 01:26
                                                    moze faktycznie juz nie mam
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 01:32
                                                    Wolałbym aby tak nie było.Gdyby Menik znowu zaczął kłusować, innym skurczyłyby
                                                    się tereny łowieckie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 02:06
                                                    niezbadane są wyroki...coś tam coś tam:)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 02:09
                                                    Większość ma na widoku jedynie swój mały partykularny interes:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 02:31
                                                    cos juz kiepsko z moją kondycją intelektualną,
                                                    lepiej pójde spac,dobranoc:)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 10.08.02, 02:36
                                                    Dobranoc Uneczko.Miłych snów:)
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 22:27
                                                    kondycja intelektualna wciaz kiepściutka
                                                    ale dobry wieczór jeszcze potrafie powiedziec:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 22:29
                                                    Witaj Uneczko.Długo balowaliście z Menikiem:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 22:36
                                                    to był odwyk prawie dwudniowy od netu
                                                    w celu samookłamania sie,ze bez
                                                    niego tez da sie żyć:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 22:41
                                                    Jeszcze walczysz?Ja już przestałem:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 22:43
                                                    ja tez uwazam,ze to najfajniejsze z uzaleznien,
                                                    ale ktos ma inne zdanie...:))

a w ogole to ja przeciez nie jestem uzależniona!!
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 22:45
                                                    Rozumiem że KTOŚ uważa, że nie jest uzależniony:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 22:54
                                                    no dobrze,przyznaje,jestem troche bardziej uzalezniona niz ten Ktoś,
                                                    ale nie zapominam np.o jedzeniu wiec do stadium niepokojącego
                                                    jeszcze mi daleko:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 22:58
                                                    Ja też się tak pocieszam.Potrafię zostawić net na dwa tygodnie, ale i tak
                                                    wracam:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 23:15
                                                    a ja pamietam ogólną depresję,
                                                    gdy w mojej byłej firmie przez 4 dni nie było netu:))
                                                    Pocieszam sie wiec,ze nie jestem w tym sama:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:18
                                                    Sama nie jesteś.Niedługo stworzymy silne polityczne lobby i zajmiemy należne
                                                    nam miejsce w społeczeństwie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 23:22
                                                    przede wszystkim zabronimy miłość do netu
                                                    traktować przez lekarzy jako uzależnienie:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:26
                                                    Już jesteśmy poważną grupą nacisku.Teraz możemy zbierać postulaty:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 23:31
                                                    najpierw wybierzemy przewodniczacego naszego lobby-
                                                    oczywiscie Mario-czy ktoś jest przeciw?:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:34
                                                    Jestem za, to człowiek z silnym darem przekonywania:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 23:37
                                                    na rzecznika prasowego kogo proponujesz?:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:40
                                                    Tu widziałbym Lezia.On jest bardzo medialny:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:44
                                                    fakt:))myslałam co prawda o menie,ale nie protestuje
                                                    co w takim razie z nim?
                                                    jego charyzma musi zostac wykorzystana!
                                                    moze jako maskotka???:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:47
                                                    Oczywiście.Ja widziałbym go na froncie Public Relations.Tu mógłby wykazać się
                                                    swoim talentem i przebojowością:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:49
                                                    na jakim miejscu widziałbys siebie?:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:52
                                                    Ja chętnie zająłbym się szkoleniem kadr, ale boję się że Menik mnie wygryzie z
                                                    tego stłka:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 11.08.02, 23:58
                                                    dlaczego wy wszyscy przez okreslenie
                                                    "młode kadry"rozumiecie piersiaste blondyneczki
                                                    w krótkich spódniczkach??:(((nieprawdaz??:(
                                                    :))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:02
                                                    Nie powiem ani słowa.Gdy ostatnio powiedziałem coś o blondynkach, to potem
                                                    dłuuugo musiałem się tłumaczyć Foremkom:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:06
                                                    ja wtedy udawałam,ze jestem ponad to,tj.o zazdrość o blondynki:))
                                                    dzisiaj uczucia troche wymknęły
                                                    mi sie spod kontroli:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:16
                                                    Ale powiedziałaś że nie jesteś blondynką;)
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:20
                                                    nie jestem,a mezczyzni podobno wolą blondynki:((
                                                    stawiam teze ,ze to bujda!:)?
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:23
                                                    Właśnie z tym związana była moja wpadka.Powiedziałem coś dokładnie przeciwnego
                                                    i potem długo się z tego tłumaczyłem:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 00:51
                                                    dobra,proste pytanie,prosta odpowiedz-
                                                    blondynki,brunetki,rude czy szatynki??:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 00:58
                                                    Drugi raz nie dam się podpuścić;)Wydawało mi się że wolę brunetki, ale okazało
                                                    się że kolor włosów nie ma aż takiego znaczenia:)))
                                                    Maryjka Cię pozdrawia z sąsiedniego wątku:)
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:02
                                                    podziękuj proszę,bo nawet nie wiem,
                                                    na którym wątku jestescie,
                                                    pozdrawiam serdecznie Maryjkę również:))

nie bede Cie przyduszac w sprawie preferencji,ale tylko
                                                    dlatego,ze póżno już:)
                                                    co sie odwlecze.....:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:05
                                                    Maryjka już poszła lulu, ale jeszcze jutro się pojawi i wraca w góry.
                                                    A preferencje?Może to właśnie ta której się podobam:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:08
                                                    brzmi to jak pójście na łatwiznę:))))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:10
                                                    Ależ skąd, przecież pragniecie aby dostrzegać też waszą duszę.A duszy nie widać
                                                    na pierwszy rzut oka;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:12
                                                    czasem widac!bywają bardzo wymowne oczy,twarze...:)
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:14
                                                    W oczy też trzeba dłużej popatrzeć aby z nich coś wyczytać:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:20
                                                    peszę się,gdy ktos mi długo patrzy w oczy:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:23
                                                    Wiem, dzięki temu zdobywamy niewielką przewagę na wejściu:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:25
                                                    nie tak szybko!-umiem świetnie udawac,że się nie peszę:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:27
                                                    A ja świetnie wszystko wychwytuję w waszych oczach.Oczy nigdy nie kłamią:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:30
                                                    więc wszelkie sztuczki i gierki przy Tobie na nic?:((
                                                    a zresztą ,i tak obiecalam zaskoczyć Cię
                                                    bezpretensjonalnością i naturalnością:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:35
                                                    Sztuczki i gierki są miłe, ale ja i tak patrzę w oczy:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:35
                                                    hipnotyzer:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:37
                                                    Jeszcze nie próbowałem, a Ty czujesz w sobie medium?:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:38
                                                    w kazdym bądż razie lubie te klimaty:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:40
                                                    Od początku tak mi się wydawało:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:42
                                                    mogłes sie zrewanżowac(czytaj:zemścić:) ) i rzucić:
                                                    czarownica:)))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:46
                                                    Rozmowa z kobietą, to jak chodzenie po polu minowym.Jestem bardzo ostrożny:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 01:49
                                                    bycie czujnym wyczerpuje-
                                                    wspaniałomyslnie daje Ci czas na regenerację sił,
                                                    do jutra,dobranoc:))
                                                  • crimen Re: You Know Who I Am 12.08.02, 01:50
                                                    Dobranoc Uneczko.Niech Ci się przyśni coś miłego:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:14
                                                    zdaje sie,ze mi sie sniło cos miłego...ale nie pamietam
                                                    szczegółów:))
                                                    dzien dobry:)
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:21
                                                    Witaj Władczyni Szuflandii:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:26
                                                    dobrze,ze nie mam tendencji do gubienia kluczy,
                                                    w zwiazku z czym tradycyjnie pod wieczór
                                                    mogę wypuscić Cie na spacer:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:29
                                                    Kamień z serca, bo do tej pory nie miałem tej pewności.A jako znawca klasyków
                                                    filozofii, w tym Lenina, wiem że wolność to uświadomiona konieczność:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:34
                                                    nie,wolność to możliwość swobodnego dostepu do netu!!!:))

• Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:35
                                                    Dzięki Ci Pani za klawiaturkę w szufladce:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:37
                                                    to malutka rekompensata za wypalone na czole
                                                    piętno z napisem"romantyk":)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:41
                                                    Pogrążyłaś mnie na wieki.Buuuuu... znowu mi się przypomniało kto to jest
                                                    romantyk:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:47
                                                    i nie da sie tego zmienic-jak chce romantyka przykryc piętnem cynik
                                                    to i tak wyłazi,bo jest o kilka liter dłuższe:((
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:50
                                                    Tak z czystej ciekawości zapytam, co romantykowi wychodzi spod cynika? :)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 18:53
                                                    końcówka:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 18:58
                                                    Jakie to...romantyczne:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 19:00
                                                    tfuuu!...to zemsta??:))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Dobry wieczór, Uneczko :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:03
                                                    Nic nie czytałam, tylko to co na górze chciałam powiedzieć osobiście :)
                                                    I już znikam :))
                                                  • oona Re: Dobry wieczór, Maryjko :) 12.08.02, 19:13
                                                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Nic nie czytałam, tylko to co na górze chciałam powiedzieć osobiście :)
                                                    > I już znikam :))

miło Cię widziec:))
                                                    forum bez Ciebie to....forum bez Ciebie:(
                                                  • Gość: crimen Re: Dobry wieczór, Uneczko :) IP: *.smlw.pl 12.08.02, 19:19
                                                    Maryjko nie znikaj:)
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 19:16
                                                    Ależ skąd.Nie jestem mściwy:)))
                                                  • oona Re: You Know Who I Am 12.08.02, 19:18
                                                    Ja tez nie.
                                                    I znów wspolna cecha:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 19:21
                                                    Czuję mrowienie w krzyżu.Killer chyba ruszył na łowy:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:25
                                                    zdaje sie,ze nie ma Cie na forum...jestem zaniepokojona!:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:32
                                                    Błąd, jestem.Zawsze wiem kiedy się pojawiasz:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:34
                                                    po czym poznajesz,ze sie czaję w poblizu??:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:37
                                                    Trudno mi to wytłumaczyć.To chyba podświadomość:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:40
                                                    bałam sie,ze odpowiesz banalnie-
                                                    po zapachu perfum:))brawo za miłe rozczarowanie mnie:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:43
                                                    Przecież jesteśmy do siebie podobni, zapomniałaś? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:45
                                                    nie zapomniałam,ale dowodów nigdy za wiele:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:48
                                                    Wiem, kobieta musi być systematycznie dopieszczana.Nie wystarcza oświadczenie
                                                    na piśmie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:51
                                                    czasem widze,ze potrafisz dopieszczac na raz
                                                    calkiem sporą liczbę kobiet:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:55
                                                    Staram się, bo zapotrzebowanie ogromne.Właśnie z Maryjką tworzymy Towarzystwo
                                                    Wzajemnego Dopieszczania.Dołączysz? :)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:58
                                                    jesteście mistrzami w tym,ja musze sie jeszcze nieco poduczyc,
                                                    będę śledzić wasze poczynania na razie biernie,ok?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:02
                                                    Trudno, będziemy się dopieszczać tylko we dwoje:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:07
                                                    wiesz,dopieszczanie sie we dwoje jeszcze gdzie niegdzie jest w modzie:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:09
                                                    Wiem, w tych sprawach jestem konserwatystą:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:13
                                                    przekornie nie zdradze czy ja również,choc
                                                    w świetle teorii o naszym podobieństwie
                                                    powinno tak być:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:14
                                                    Rozumiemy się bez słów.To lubię:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:15
                                                    małomówny znaczy?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:24
                                                    Woli słuchać niż mówić:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:28
                                                    mam to samo:))
                                                    w razie spotkania to moze byc pewien problem-kto bedzie mówił??:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:29
                                                    Ja potrafię prowokować do rozmowy:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:34
                                                    przyznaje,ze przy umiejetnym sprowokowaniu
                                                    potrafie zamienić się w wielką gadułę:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:37
                                                    Wiedziałem, intuicja.Sprowokuję i będę słuchał:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:38
                                                    na jaki temat mnie tak chytrze naprowadzisz?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:41
                                                    Temat ponadczasowy to Cohen, ale tu możesz być czujna, a ja chcę Cię
                                                    zaskoczyć:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:43
                                                    rozumiem,Cohen jako zagajenie,a potem....??:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:48
                                                    Jeszcze nie wymyśliłem, a poza tym gdy powiem, to stracę element zaskoczenie.
                                                    A tak na ucho to romantycy lubią improwizować:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 00:54
                                                    elementem zaskoczenia z mojej strony niech będzie to,
                                                    ze mimo tak wczesnej pory ide juz do łóżeczka,
                                                    panoramicznych snów,dobranoc:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:56
                                                    Dzięki Uneczko.Śpij słodko:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 22:16
                                                    ciekawe czy po kilkudniowej przerwie
                                                    w naszych rozmowach nadal miewasz
                                                    panoramiczne sny?:))
                                                    (nie mylic z paranoicznymi):))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 22:40
                                                    Tylko gdy o Tobie myślę, Uneczko;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 22:45
                                                    uwazaj,bo narzeczona jeszcze nie wyjechała:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 22:51
                                                    A co z Killerem??;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 22:59
                                                    co z killerem nie wiem,
                                                    jego zleceniodawca jest w poblizu mnie,
                                                    film sensacyjny ogląda-to nie wróży dobrze...:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:04
                                                    Ale forum jeszcze nie czytał?To yej nocy mogę spać spokojnie i śnić
                                                    panoramicznie;)Ostatnio okrutnie mi się wrocławianki podobają:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:13
                                                    "okrutnie"?sugerujesz,ze mamy diabelski urok?:))

• Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:15
                                                    Z trzech wrocławskich Foremek dwie już widziałem.A w Tobie jest coś
                                                    szatańskiego:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:18
                                                    hahaha,ktoś mnie już tutaj tak nazwał:)))
                                                    i nie byl to Men:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:20
                                                    Nie zgadnę kto, ale przyznasz że coś w tym musi być:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:27
                                                    chyba musze nieskromnie przyznac Ci racje,
                                                    bo słyszałam to w zyciu nie raz i nie dwa...;)))

to był nasz były Wielki Prowokator:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:31
                                                    To chyba stąd mój afekt ku osobie.Lubię diabliczki:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:33
                                                    ale wygląd niewinno-anielski:(((
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:35
                                                    Nie zaskoczyłaś mnie.Temperament widac w oczach:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:40
                                                    nie lubie sie łatwo dawac rozgryżć,dlatego unikam
                                                    kontaktu wzrokowego:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:41
                                                    Ciekawe jak Ci sie to udaje przy piciu piwa? :)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:45
                                                    ma sie sposoby,typu- włosy na twarz:))do czasu oczywiscie:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:47
                                                    Na sposoby są sposoby.Przekonasz się:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:48
                                                    szatanskie sposoby na szatanskie kobiety?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:50
                                                    Co ja na to poradzę że tylko takie kobiety lubię:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 16.08.02, 23:57
                                                    i ok,nie walcz z tym:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 23:59
                                                    Już dawno przestałem, z pełną świadomością konsekwencji;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 00:11
                                                    nie wspomniałam o tym słusznie,okazuje się,domyslając
                                                    sie,ze juz wiesz co nieco na temat konsekwencji zwiazanych z
                                                    takimi upodobaniami:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 00:18
                                                    To jest nałóg.Jak ćma do świecy.Na zatracenie.Ciekawe która mi wreszcie opali
                                                    skrzydełka? :)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 00:22
                                                    myslisz,ze opalenie skrzydełek cos zmieni?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 00:23
                                                    Diametralnie, wtedy trudno odlecieć;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 00:31
                                                    pełzanie pozostanie:(( warto?:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 00:37
                                                    Nie warto, ale wytłumacz to ćmie:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 00:42
                                                    ćma nie ma rozumku,a Ty....:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 00:47
                                                    A ja tracę rozum przy kobietach o szatańskiej duszy:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 00:52
                                                    taak,najwazniejsze to nie martwić sie na zapas:)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 00:58
                                                    Nie żebym się martwił, tylko nie wiem skąd spadnie cios:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 01:02
                                                    ja tez Ci tego nie powiem:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 01:05
                                                    Nie szkodzi, lubię hazard:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 01:15
                                                    h jak hazardzista,
                                                    ooo,juz tam jestes:((
                                                    :))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 01:27
                                                    I znowu pod klucz?Może dzięki Tobie nie opalę skrzydełek:)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.itpp.pl 17.08.02, 01:47
                                                    moze bede Twoją
                                                    Sister of Mercy
                                                    :)))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 01:53
                                                    Tylko nie śpiewaj mi "Death of a Ladies'Man" ;)))
                                                  • Gość: oona Re: You Know Who I Am IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 02:11
                                                    nie będę,
                                                    z anielskim usmiechem
                                                    ale diabelskim spojrzeniem
                                                    mowie Ci dobranoc:))
                                                  • Gość: crimen Re: You Know Who I Am IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.08.02, 02:15
                                                    Z ujmująco szelmowskim uśmiechem życzę Ci panoramicznych snów;)Dobranoc
                                                    Uneczko:)))
    • 0nly Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:33
      pojemna ta twoja szufladka....cala unka sie w niej zmiscila.....:)))
      • crimen Re: You Know Who I Am 09.08.02, 20:37
        Szufladka jest Uneczki.Jest jeszcze kilka pustych.Uważaj:)))
    • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:13
      robi Men, pewnie tego nie czyta -:)
      • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:14
        Jutro przeczyta, a co chcesz go teraz budzić? :)
        • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:34
          nie chce, on glupio zakochany -:)
          • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:39
            Każdego czasem dopada.Nie chciałabyś?:)
            • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:42
              chcialabym, ale wyczerpalam norme na najblizsze lata -:)
              • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:48
                To Menikowi nie żałuj.On jeszcze chyba nie wyczerpał normy:)))
                • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:50
                  glupi !!!!!!!!!!!! (ten menik)
                  :(((
                  • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 01:53
                    Tak sądzisz?Chyba mu jednak niektórzy zazdroszczą:)
                    • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:12
                      moze, moze ja tez -:)
                      • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:16
                        Uważaj, pancerzyk Ci się rozluźnił:)))
                        • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:17
                          w leb ?-:)
                          • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:18
                            Nerwy też?:)))
                            • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:20
                              tez;:)
                              • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:22
                                Uważaj, bo tracisz inicjatywę;)
                                • wawka30 Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:38
                                  pieprzysz !
                                  • crimen Re: You Know Who I Am - a ciekawe, co teraz 10.08.02, 02:42
                                    Zawsze, nie wiedziałaś?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka