gladiatorr 16.09.02, 11:00 Od pewnego czasu obserwuje te same osoby na forum towarzyskim. Zastanawiam sie czy poza stałymi bywalcami właczy sie ktoś nowy do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:03 ja bardzo bym chciala z toba porozmawiac, jestem tutaj pierwszy raz a snilam o tobie od dawna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:05 Emperor nie jest nowym nikiem:))))). Snisz o mnie?. Skąd wiesz kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:14 ogladalam gwiazdy od zawsze, ktore co noc ukladaly sie na niebie w twoje imie:) gladiatorr napisał(a): > Emperor nie jest nowym nikiem:))))). > Snisz o mnie?. Skąd wiesz kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:19 Rozumiem, ze nawiazujesz do filmu "Gladiator"?:))). Do głównego bochatera. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:22 bardzo bym chciala abys ty byl moim bohaterem, tylko przez samo "h", takim prawdziwym:) reszta sie nie liczy, tylko ty - forever & ever:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:39 Duzo zalezy od tego kogo poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:03 przepraszam a w czym problem? a tak w ogóle witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:07 Witam Problem w tym, że mało osob uczestniczy w rozmowach na forum towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:09 ostatnio faktycznie jest zastój ale to pewnie przesilenie jesienne, generalnie jest tu gwarno jak w ulu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:14 Wiem, że jest gwarno. Dlaczego uczestnicza te same osoby? Czy nie sadzicie, że należałoby wciagnac nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:18 a co mamy zorganizować casting?, mimo wszystkoo sporo jest tu nowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:27 przepraszam a licencje na egzaminatora masz? skoro jesteś taki obserwator to powinieneś wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:43 W tym problem, ze pisza te same osoby. Oczywiscie nic nie mam do stałych bywalców. Nowej krwi tu potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 12:12 gladiatorr napisał(a): > Podaj przykład, Kto? JA na przyklad i bardzo dobrze sie tu czuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 12:26 gladiatorr napisał(a): > Ciekawe jak długo? od 3 tygodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 12:29 Chodziło mi raczej, jak długo bedziesz sie czuł dobrze?. Czy nie znudzi Ci sie rozmawiac z tymi samymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 12:43 gladiatorr napisał(a): > Chodziło mi raczej, jak długo bedziesz sie czuł dobrze?. > Czy nie znudzi Ci sie rozmawiac z tymi samymi ludzmi. Zasadniczo to dobre pytanie ale ja mam do ciebie inne napewno masz znajomych, zapewne i przyjaciol z ktorymi sie spotykasz, rozmawiacie, bawicie sie razem czy po kilku spotkaniach rozstajesz sie z nimi mowiac "juz mi sie znudziliscie" ? watpie zapewne grupka ludzi ktorzy sa tutaj powatarzajace sie nicki tworza taki zespol ktory widzi chec porozmawiania, spotkania sie, kontynuowania znajomosci a wreszcie oderwania od rzeczywistosci i czasem pogadania o glupotach na necie. Bawilem sie kiedyc na czacie i mam z tamtad do dzisiaj znajomych z ktorymi sie widuje regularnie. Watpie zebym nagle rozpoczal watek "Dzisiaj was zegnam bo mi sie znudziliscie". Zapewne przyczyna wchodzenia i wychodzenia nowych jest to ze nie moga sie zaaklimatyzowac w tym gronie ja tez w zyciu nie lubie wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 16:15 robsonick napisał: > gladiatorr napisał(a): > > > Ciekawe jak długo? > > od 3 tygodni :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Od pewnego czasu IP: *.net 17.09.02, 08:25 ulalka napisała: > > > dodam, ze ja tu tez jestem od niedluga.. ;-)) jednyny miesiac, a na dodatek, > nikt mnie nie widzial, wiec gladiatorrze drogi, jestem absolutely brand new ;- > ))) i cos mi sie zdaje, ze zostaje ;-)) Ufffffffffffff a juz sie balem ze second hand :)))) hihih cmokale ulalka rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 11:09 jedni narzekaja ze jest ostatnio strasznie duzo nowych nikow, inni ze ciagle tylko te same... ja prosze o czysty komunikat co sobie podczytywacze zycza;) ps. nadal zimno... brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 11:17 Z tego co widze, nowych ników jest dużo. Czy nie sadzicie, że to te same osoby piszą?. Ten sam styl. Moje pytani brzmi: dlaczego nikt nowy nie uczestniczy w rozmowach??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Pytanie proste.... 16.09.02, 11:28 Z odpowiedzia nie powinno byc problemow, tylko nikt do odpowiedzi sie nie kwapi. Ale przciez to forum towarzyskie wiec i towarzystwo nie musi byc liczne. Moze stad niewielka liczba rozmawiajacych? Inna sprawa, ze niektorzy sie albo opuszczaja w udziale albo zmienili...towarzystwo. krm Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Pytanie proste.... 16.09.02, 11:48 Czytam od dawna posty na towarzyskim. Czesc osób na siłe stara sie rozmawiac, by podtrzymac rozmowe. Wyczerpały sie tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Pytanie proste.... 16.09.02, 11:56 gladiatorr napisał(a): > Czytam od dawna posty na towarzyskim. > Czesc osób na siłe stara sie rozmawiac, > by podtrzymac rozmowe. Wyczerpały sie tematy? A Ty mnie pytasz? Czy tak w powietrze to pytanie? Ja sie na wszystkim przeciez nie znam i nie wiem czemu tak jest, ale wydaje mi sie że czasem nalezy sie taki gruntowny przeglad, remont, odnowienie... Czy ja wiem, moze czasem wystarczy tylko normalne pranie i wszystko wyda sie jak nowe. Swieze i pachnace... Moze nieprzewietrzane powstrzymuje tzw. nowych? Nie jako usprawiedliwienie, ale ja nie bywam z kilku powodow - raz nieobecnosci i dluzsze i czestsze , a dwa ...jesli juz jestem to czasu mam mniej. Na wrzucone tematy odzew jakby slabszy... krm Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Pytanie proste.... 16.09.02, 12:00 Mysle, ze przydałoby sie przewietrzenie. Rozruszanie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 11:28 Gladiator ja moge byc? jestem wystarczajaco nowa, czy juz zalatuje ode mnie stechwlizna towarzyska?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 11:44 Chyba jestes nowa:))) na taka wygladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 11:56 wyglad nie zawsze odzwierciedla wiek rzeczywisty, moge byc rownie wiekowa jak powiedzmy, hm.... saqqara:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 12:01 Nie pytam o wiek:))). Twój nik jest nowy. nie wiem czy Ty jestes nowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 12:08 Mowilam o wieku forumowym. A nik... hm, to moze byc kolejna maska i wtedy moze byc tak nowa/stara jak i Ty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 12:19 Chcesz powiedzieć, że jestes stara? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 12:30 rozczarowany? niepotrzebnie, bo "stara" to pojecie wzgledne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: no tak, nikomu nie dogodzi.... 16.09.02, 12:34 Tez nie jestem stary:))) jako forumowicz i wiekiem. Zastanawiam sie dlaczego "czytajacy" nie zabieraja głosu?. Czy zwiazane jest to z obawa odtracenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahita Re: Od pewnego czasu IP: *.unused.zigzag.pl 16.09.02, 11:40 witam :) jestem stosunkowo nowa, przynajmniej w tym miejscu... tu jestem na ogol obserwatorem i udzielam sie raczej sporadycznie, ale cierpliwie czekam na jakis ciekawy watek, ktory mnie wciagnie... tymczasem ide poprzegladac inne fora :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:49 Mam podobne odczucia. Czego bys oczekiwała? Jakiego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Od pewnego czasu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:52 znow ktos "stary" sie zabawia. Podejrzewan Sraczka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 11:57 Wielu czyta, nie wszyscy maja ochotę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahita Re: Od pewnego czasu IP: *.unused.zigzag.pl 16.09.02, 12:03 jesli o zabawianie sie podejrzewasz mnie, to niestety musze wyprowadzic Cie z bledu - naprawde jestem nowa :) a czego oczekuje? sama nie wiem...lubie tu zagladac, sprawdzac, o czym rozmawiaja inni, a kiedy mam cos do powiedzenia, to sie udzielam. dzieki temu szybciej zlatuje mi czas w pracy, co doceniam zwlaszcza w taki bury jesienny poniedzialek jak dzis... poza tym dobrze jest wiedziec, ze ze swoim problemem lub uwagami mozna zwrocic sie do innych. okazuje sie, ze obcy ludzie potrafia czasem lepiej pomoc niz ci tzw. bliscy... Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 12:22 Z tym, ze nie wszyscy traktuja problemy poważnie. Czesc obraca wszystko z żart. Moze tak tez musi byc?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahita Re: Od pewnego czasu IP: *.unused.zigzag.pl 16.09.02, 13:17 czasem konieczne jest nabranie dystansu do siebie i tego, co sie nam przytrafia. czasem tez okazuje sie, ze to, co wydawalo sie problemem, tak naprawde jest tylko "problemem", a ci, ktorzy bagatelizuja to,z czego im sie zwierzamy, paradoksalnie pomagaja nam to zrozumiec. do tego tez przydaja sie forumowicze... poza tym dobrze jest sie niekiedy przekonac, ze ktos ma podobne przemyslenia, co my... Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 13:26 Nigdy nie staralem sie rozwiazywać swoich problemów na forum. Może dlatego, że nie wierze w skutecznosc takiej terapii. Traktuje forum jak zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahita Re: Od pewnego czasu IP: *.unused.zigzag.pl 16.09.02, 13:41 szczerze mowiac, ja tez, ale czesto czytam, co inni doradzaja ludziom z problemami tudziez "problemami" - swoja droga bardzo frapujaca to lektura... krazac po roznych forach, zauwazylam jedna rzecz - tu, na towarzyskim rzadko porusza sie konkretne tematy, moze dlatego udziela sie tak niewiele nowych osob, bo wiekszosc watkow jest po prostu "obsadzona" znajomymi, ktorzy rozmawiaja o rzeczach znanych sobie i nikomu poza nimi. nie mam nic przeciw temu, ale jakos nie zacheca mnie to do zabierania glosu; wole wypowiedziec sie na forum ksiazki, ktore wydaje sie bardziej otwarte :) poa tym pokrywa sie z moimi zainteresowaniami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 13:57 Własnie o to mi chodzi. Na tym forum jest grupa osób wzajemnie sie znajcych. Brakuje nowych twarzy. Tez nie mam nic przeciwko "starym", problem w tym że brakuje tu swierzosci. Zakładajac ten watek miałem nadzieje, ze czesc z czytajacych sie przełamie i zacznie pisać. Jak widzisz poza Tobą nikt sie nie przyłaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahita Re: Od pewnego czasu IP: *.unused.zigzag.pl 16.09.02, 14:04 moze sa niesmiali? :) p.s. poza tym drugi watek, ktory zalozyles na podobny temat, juz jest "okupowany" przez "starych" forumowiczow... wydaje mi sie, ze jak ktos ma ochote cos powiedziec, to po prostu to robi, a nie zastanawia sie czy jest nowy i czy go ktos zauwazy czy nie. moze ci "nowi" wypowiadaja sie gdzie indziej, bo tu jest zbyt...statycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: Od pewnego czasu 16.09.02, 14:20 Trafna uwaga. Staram sie rozmawiać, może jednak ktoś sie przełamie. Nie wierze, ze wszyscy sa niesmiali. wydaje mi sie że oczekuja innych tematów. Poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: moim skromnym zdaniem 16.09.02, 16:20 wystarczylby nowy (czytaj: ciekawy, inspirujacy, frapujacy, intrygujacy) temat i juz mozna wyplynac na szerokie wody oceanu;) wiec moze, Gladiatorr, zamiast narzekac na opanowanie forum przez starych bywalcow, podrzucic nam cos nowego do rozmowy, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Od pewnego czasu IP: 195.116.200.* 16.09.02, 16:41 nie stoj nie czekaj.. co robic? uciekaj! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Od pewnego czasu IP: *.dialo.tiscali.de 16.09.02, 18:53 Hej,Gladiator.To nie chodzi wcale o przełamanie się,lub czegokolwiek.Ale jeżeli co jakiś czas wchodzi tu ktoś "nowy" i nieodmiennie zadaje pytania identyczne w treści z twoimi pytaniami,to się po prostu już nie chce pisać tego samego i odpowiadać na pytania,inaczej mówiąc,nie chce się nawet małym palcem ruszyć,by pisać identyczne treści od początku tylko dlatego,że ktoś nieznajomy pyta.Może to nieuprzejme.Ale zamiast pytać,wystarczy cofnąć się o jakieś 150 stron wstecz towarzyskiego,zagłębić się w lekturze,a jest ona czasami bardzo zajmująca i odpowiedzieć sobie samemu na swoje pytanie.Wiele już tu zostało powiedziane,faktem jest,że większość zwyrodnialców stąd zna się osobiście.Proponuję wzięcie udziału w jakiejś następnej balandze i już wszystko powinno być jasne. A teraz przepraszam,bo idę wyjebać kolejny browar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Od pewnego czasu IP: 195.116.200.* 16.09.02, 19:20 Gość portalu: leziox napisał(a): > wyjebać kolejny browar Leziu, nie wiem czemu, ale czasownik "wyjebac" kojarzy mi sie z wywaleniem na smieci, wypieprzeniem w przestrzen... proponuje wymiennie "wytrąbić" ;-))))) polecam sie na przyszlosc :-))))) pzdr :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Od pewnego czasu IP: *.arcor-ip.net 16.09.02, 21:29 Wyrwałaś droga Ulalko jedno moje zdanie z całego kontekstu,cały mój trud pisania niwecząc.A to,co ja z moim piwem robię,to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Albowiem mogę moje piwo: Wyjebać,wypierdolić,wydyngolić,wysączyć,wychlać,wytrąbić i nawet wypić.To,jak ja na to mówię,jest moją i tylko moją sprawą.Dobrych rad tego rodzaju nie potrzebuję,nawet gdy pochodzą od tak ślicznego dziewczęcia,jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Chyle glowe, Leziu :-)) IP: 195.116.200.* 16.09.02, 21:42 naprawde.. odezwal sie chiba moj zawod i wylazl na wierzch wywalajac swoj ozor ;-))) sorki sorki :-))))) no ale skojarzenia to mi chiba wolno miec? ;-)))))) buzka za komplement :-))))** Odpowiedz Link Zgłoś