Dodaj do ulubionych

Kobiecosc?

26.09.01, 11:36
Czy kobiety, to naprawde tylko takie wyrachowane, egoistychne, bezduszne
stworzenia, czy ich postawy to tylko gra i pozerstwo? Optrafia sie one
poswiecac i ofiarowac wszystko, albo to co robia jest tylko wyrafinowana gra?
jest ktos kto zrozumial juz kobiecosc?
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: Kobiecosc? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 11:39
      A jaką grę prowadzi Mario?
      -no i ogólnie mężczyźni?
      • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 11:42
        My nie prowadzimy gier. My was kochamy, a Wy robicie z nami co Wam sie podoba.
        Wlasnie o te Wasze metody mi chodzi!
        • Gość: mag Re: Kobiecosc? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 11:43
          a ckonkretnie o które metody Mario?
          • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 11:46
            chodzi mi o te metody, stosowane przez kobiety, aby nas usidlic, zawrocic w
            glowach, o metody, usidlajace i obezwladniajace nasza meskosc. Wiesz przeciez
            najlepiej o co mi chodzi! Stosowane jest to z premedytacja, instanktownie, czy
            z potrzeby duszy?
            • Gość: mag Re: Kobiecosc? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 11:47
              Mario, straciłeś poczucie bezpieczeństwa?
              Nie martw się, ja nie chcę Cię usidlać, pa!
              • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 11:50
                Magnolio, znowu mnie nie zrozumialas!. Nie chodzi o Ciebie (przez Ciebie dalbym
                sie z przyjemnoscia usidlic), chodzi o caly rodzaj zenski, o postepowanie
                kobiet w stosunku do facetow.
      • Gość: krm Re: Kobiecosc? IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 26.09.01, 11:43
        Mario to nie wiem, ale chyba nie prowadzi gry. Dal sie wciagnac.
        A ogolnie mezczyzni? Chyba szukaja kobiecosci, jak zauwazam nawet na tym forum,
        nie tylko u kobiet.
        Pozdrawiam sygnalizujac cechy meskie ( np. czterodniowy zarost i ...)
        krm
        • Gość: mag Re: Kobiecosc?Krzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 11:44
          Przyszedłeś do mnie nie ogolony???
          • Gość: krm Re: Kobiecosc?Krzyś IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 26.09.01, 11:48
            Magnolia skarbie, a kiedyz ja bylem ogolony?
            Przystrzygalem wczoraj brode, to i wyglada jak czterodniowy, ale zeby sie tak
            do cna ogolic?
            A czemu, przeciez wtedy jutro tez musialbym to robic. Lepiej nosic brode niz
            bywac nieogolonym.
            Ale mozna tak byc blisko siebie , ze ona jakos specjalnie nie drapie...
            krm
            • anka1 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:11
              a Mario dalej sobie robi za przeproszeniem jaja ze wszystkich i wszystkiego.
              • Gość: mag Re: Kobiecosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 12:13
                Aniu 10/ 10 możliwych punktów dla Ciebie
                • mario2 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:15
                  Skoro takie powazne tematy- to dla Was jaja, to jak mozna myslec o powaznym
                  zyciu z Wami? Czy wszystko co Wam niewygodne, musicie od razu deprecjonowac?
                  Nie mozecie daz odkryc swojej kobiecej duszy. Moze wtedy latwiej byloby nam Was
                  zrozumiec!
                  • Gość: mag Re: Kobiecosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 12:17
                    naszą duszę niech odkrywa ten, kto potrafi ją odkrywać
                  • anka1 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:20
                    Mario jak będę chciala poczytać " bajki dla potłuczonych" to sobie wejdę na stronę Kabaretu
                    Potem. od kiedy taki sceptyk traktuje poważnie temat tzw. kobiecej duszy?
                    • mario2 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:27
                      moj sceptycyzm jest z tym scisle zwiazany- wlasnie zastanawiam sie, czy kobiety
                      te dusze maja! Bo ogony stracily juz dawno!
                      • anka1 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:34
                        no tak < winna era przeszła gdy> kobieta <gdzieś tam z drzewa zeszła>.
                        a Twoje wywody, że kobieta nie ma duszy na kilometr jadą mi islamem!!! Allah Akbar! bądź
                        pozdrowiony wyznawco Proroka!
                        • mario2 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:45
                          jestem wyznawca czarnego kota, czestnicze w mszach satanistycznych i zaczely mi
                          kopyta rosnac. Tyle , ze jeszcze nic nie wiem o motywach i motywacjach w
                          postepowaniu kobiet. Caly czas zbaczaja z tematu!!!
              • krzysztof.r.m Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:13
                ...a swistak siedzi i zawija je w te sreberka...
                Badz wesola i usmiechaj sie - zobacz jesien za oknem...
                krm
                • mario2 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:46
                  na Stat-oil?
                  • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 12:47
                    tylko ze skrzydelkami.
                  • mario2 Re: Kobiecosc 26.09.01, 12:49
                    bo dbam o pupke mojego dziecka
                    • krzysztof.r.m Re: Kobiecosc (Samancie) 26.09.01, 12:52
                      To i ze statecznikiem, a Bykowi nawet bez wstawania.
                      krm
                      • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc (Samancie) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 12:58
                        mnie tam wsio rawno, prweferuje anatomiczne ,opracowane przez kobiete
                        ginekologa!
    • Gość: 2001 Re: Kobiecosc? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 26.09.01, 13:05
      mario2 napisał(a):

> Czy kobiety, to naprawde tylko takie wyrachowane, egoistychne, bezduszne
      > stworzenia, czy ich postawy to tylko gra i pozerstwo? Optrafia sie one
      > poswiecac i ofiarowac wszystko, albo to co robia jest tylko wyrafinowana gra?
      > jest ktos kto zrozumial juz kobiecosc?

Prawdziwe kobiety, z jednej strony sa bardzo wrazliwe na meskosc, z drugiej
      umieja sie powtrzymac.
      • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 13:22
        czy to nazywamy dualizmem kobiecym? I wlasnie jakie sa powody tego
        powstrzymywania sie, tego, moim zdaniem, nienaturalnego zachowania sie i
        uciekania do gierek?
        • Gość: 2001 Re: Kobiecosc? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 26.09.01, 13:31
          mario2 napisał(a):

> czy to nazywamy dualizmem kobiecym? I wlasnie jakie sa powody tego
          > powstrzymywania sie, tego, moim zdaniem, nienaturalnego zachowania sie i
          > uciekania do gierek?

Mozna to nazwac jak chcesz. W kazdym razie uwazam, ze jest to calkiem naturalne,
          bo schroni przed upadkiem, samodestrukcja.
          • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 13:37
            ale tez moze byc roznorako odczuwane przez facetow- przyznasz chyba sama?
            • Gość: 2001 Re: Kobiecosc? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 26.09.01, 14:53
              mario2 napisał(a):

> ale tez moze byc roznorako odczuwane przez facetow- przyznasz chyba sama?

Mario, jak pieknie odwracasz kota ogonem, jestes w tym tak dobry, ze rodzi sie
              pytanie, czo oby napewno jestes facetem.
              • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 14:58
                to moge udowodnic :o))) Tylko, zeby byc dobrze zrozumianym stosuje retoryke
                kobiet! :o)))
                • Gość: 2001 Re: Kobiecosc? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 26.09.01, 15:04
                  mario2 napisał(a):

> to moge udowodnic :o))) Tylko, zeby byc dobrze zrozumianym stosuje retoryke
                  > kobiet! :o)))

W jaki sposob mozesz udowodnic? Nie stosuj tez, za duzo tej retoryki, bo to moze
                  byc bardzo szkodliwe jak sie nie jest kobieta.
                  • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:11
                    Sposobow na udowodnienie znam duuuuzo. A dopoki bede chcial byc rozumiany przez
                    kobiety, dopoty jestem zmuszony stosowac ich retoryke- bo kobieta na meska sie
                    nie przestawi :o)))
                    • Gość: 2001 Re: Kobiecosc? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 26.09.01, 15:14
                      mario2 napisał(a):

> Sposobow na udowodnienie znam duuuuzo. A dopoki bede chcial byc rozumiany przez
                      >
                      > kobiety, dopoty jestem zmuszony stosowac ich retoryke- bo kobieta na meska sie
                      > nie przestawi :o)))

Tak mnie Mario utlukles ta retoryka, ze juz nie dam rady wiecej....
                      POzdrawiam.
                      • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:21
                        to moze zmiana tematu 2001 ? :o)))
    • Gość: mea Re: Kobiecosc? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 13:27
      mario2 napisał(a):

Optrafia sie one

oczywiście, że potrafią, ale to zależy dla kogo i w jakim okresie. Jeżeli kogoś
      darzą uczuciem, to nie jest to poświęcenie a dawanie z siebie wszystkiego, co
      można - i sprawia im to wiele radości. Do czasu, gdy okazuje się, że nie było
      komu dawać i wtedy twierdzą, że jest to poświęcanie się, przestają i potem taki
      jeden z drugim zarzuca im perfidną grę. A to po prostu coś się skończyło, nie
      pielęgnowane. I wszystko.

• mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 13:40
        moze i masz racje, tylko tak sobie mysle, ze taka reakcja moze dzialac tez
        odwrotnie- albo wytworzyc reakcje lancuchowa. Tylko po co potem to udawanie i
        klamstwa? Z obydwu stron ochywiscie!
        • ronja Re: Kobiecosc? 26.09.01, 13:52
          Więc kochajmy się bez kłamstw i obłudy!!!!!

Możemy ewentualnie w tym celu jakąś imprezę zorganizować!
          • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 14:02
            Ronja- impreze w celu kochania sie? Przeciez juz pisalem- 4-11 listopada-
            Jaworki!
            • ronja Re: Kobiecosc? 26.09.01, 14:11
              Hm, Jaworki, to morze, jeziora, góry? Zalatuje górami...
              Drugie hm: obawiam się, że forumowicze są wygodni i woleliby stolycę na
              pierwsze globalne spotkanie na szczycie... choć taki wyjazd nieznanych sobie
              ludzi gdzieś w knieję jest strasznie kuszący, mrrr...
              Trzecie hm: 4-11 to spory rozdział czasu, w grę wchodziłby pewnie tylko jeden
              weekend
              Czwarte hm: to co się tam w końcu robi, śpiewa, czy kocha???

A w ogóle to wypijmy za miłość bez kłamstw i bez spotykania się! Ja zrobię to
              już dzisiaj!
              • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:02
                Jaworki to bardzo specyficzne miejsce. Jako gospodarz imprezy zapewniam
                wspaniala atmosfere do spiewania i milosci. Albo spiewania o milosci. Jesli
                komus za daleko- szkoda. Ja tam bede na pewno. Twoje zdrowie Ronju- ale ja w
                tygodniu nie pijam :o)))
                • ania1 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:16
                  Wiesz czasami sie uśmiecham....ale dzisiaj myśle sobie że jeżeli ten wątek jest
                  serio to .....jakie ty kobiety Człowieku spotykasz chyba nie masz zbyt wiele
                  szczęścia......
                  • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:22
                    Ponoc spotykam normalne- przynajmniej same sie tak nazywaja!!
                    Zreszta od 12 lat spotykam tylko Niemki- moze to cos tlumaczy?
                    • ania1 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:31
                      mario2 napisał(a):

> Ponoc spotykam normalne- przynajmniej same sie tak nazywaja!!
                      > Zreszta od 12 lat spotykam tylko Niemki- moze to cos tlumaczy?

Wiesz....Niemki,poznałam paru Niemców i jest to naród tak mi obcy kulturowo że
                      nie wyobrażam sobie związku z rdzennym Niemcem,ale nigdy nie można przewidzieć co
                      życie przyniesie......to kiedy ta impreza?Pytam serio,bo słychać ostatnio na
                      różnych listach o planach wspólnego Sylwestra dla ludzi z forum,we Włoszech,albo
                      Hiszpanii........Pozdrawiam A.
                      • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 15:53
                        Juz mowilem- Swieta i Sylwestra spedzam w Tatrach. Z daleka od ludzi i Forum. Z
                        doswiadczen wiem, ze takie na goraco planowene imprezy nie zawsze okazuja sie
                        tymi najlepszymi. Dlatego w tych dniach pozostaje przy tradycyjnym spedzaniu
                        czasu!
    • Gość: Enancjo Re: Kobiecosc? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:02
      mario2 napisał(a):

> Czy kobiety, to naprawde tylko takie wyrachowane, egoistychne, bezduszne
      > stworzenia, czy ich postawy to tylko gra i pozerstwo? Optrafia sie one
      > jest ktos kto zrozumial juz kobiecosc?

mario2 ... nie dociekaj ... zwariujejesz.. a one sa jak rakiety bliskiego i
      dalekiego zasiegu ... raza .... i jak leca to nie wiesz czy bedzie bolalo czy to
      beda fajerwerki .... wrafinowane ale bardzo kobiece ....
      Enancjo
      • mario2 Re: Kobiecosc? 26.09.01, 16:15
        ze sa jak rakiety- zgadzam sie- wpadaja do oka, rozrywaja serce i wylaza bokiem!
        • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 16:41
          Z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej .Gdyby nie to nie mialbys duchowych
          rozterek!:))
          • krzysztof.r.m Re: Kobiecosc? 26.09.01, 16:50
            Co u was? o czym dyspucik? Na czas jakis oderwalem sie , wracam a tu cos sobie
            opowiadacie...
            Wiec mysle , rzuce okiem...mozna?
            krm
            • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 17:00
              Nie rzucaj tak oczkami bo moga sie jeszcze przydac ,ale popatrz Krzysiu
              sobie,popatrz..:)
              • krzysztof.r.m Re: Kobiecosc? 26.09.01, 17:08
                Dzieki wielkie za umozliwienie obejrzenia. Pieknie, ... pieknie,... bawicie
                sie , smiejecie , skoczne wasze tany...
                ...no i co z nas pozostalo?
                Lalki, szopka, podle maski -
                farbowany falsz, obrazki...
                ( tak zle ni ma , ale dobrze tez nie jest...
                krm
                • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 17:11
                  krzysztof.r.m napisał(a):

> Dzieki wielkie za umozliwienie obejrzenia. Pieknie, ... pieknie,... bawicie
                  > sie , smiejecie , skoczne wasze tany...
                  > ...no i co z nas pozostalo?
                  > Lalki, szopka, podle maski -
                  > farbowany falsz, obrazki...
                  > ( tak zle ni ma , ale dobrze tez nie jest...
                  > krm
                  Nie podoba mi sie to co napisales .Nigdy nie uzywam maski ,szczera jestem do
                  bolu ,do obrzydzenia .Gdybym taka nie byla to moze wlasnie nie byloby tak zle.

• krzysztof.r.m Re: Kobiecosc?Samanta 26.09.01, 17:38
                    Przepraszam, a wyjasniam w watku obok
                    krm
                    • Gość: ania1 Re: Kobiecosc?Mario IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 19:14
                      Lubisz Tatry? Ja od sześciu lat spędzam tam wakacje.....znam już chyba każdy
                      kamień....Pozdrawiam A.
                      • mario2 Re: Kobiecosc?Mario 26.09.01, 19:39
                        Tak?- To pozdrow Betlejemke odemnie!
                        • Gość: samanta1 Re: Kobiecosc?Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 19:55
                          A ode mnie P.Marysie z Bialki!!! Staska tez!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka