_grucha 25.11.02, 16:41 ...mi sie chce z kims... Znowu qrde szaro za oknem, a ja chcialbym, aby wiosna byla - trawa zielona, kwituszki kolorowe, pszczolki zloto-czarne je zapylajace, motylki... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrzydliwa.zaba Re: Pogadac... 25.11.02, 16:47 cześć! Jestem nowa ;) Jak każda obrzydliwa żaba lubię jak jest szaro, mokro i ponuro ;) pogadałabym z Tobą, ale muszę już skakać na moje bagna. Jeśli będziesz miał ochotę ze mną porozmawiać - wpadnę tu też jutro obrzydliwe słodko pozdrawiam, obrzydliwa żaba! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Pogadac... 25.11.02, 16:48 czyżby depra cie dopadła? no niemozliwe, a takie ładne słoneczko dzisiaj było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Pogadac... 25.11.02, 16:58 Zabko, Wszystkich lubie, ale na bagna z Toba nie pojde - tam jest mokro i zimno:). Gdyby bylo cieplo i wilgotno... Mamus, Sloneczko moze gdzies qrde dzis bylo, ale jakos sie chujowo za chmurka schowalo. Ale nawet przez kilka minut je widzialem - i nie wierzylem moim pieknym oczom:). Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Pogadac... 25.11.02, 17:00 no to wysyłam ci coś na poprawe humoru na skrzynke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Pogadac... 25.11.02, 17:07 iwusia napisała: > no to wysyłam ci coś na poprawe humoru na skrzynke:))) Odpowiedzialem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pogadac... 25.11.02, 17:41 a juz mialam mowic, ze zycie jest piekne, choc nie wyspana jezdem... kiedy mnie net wywalil :((( heh.. nie masz szczescia do bycia pocieszanym przeze mnie ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Pogadac... IP: *.chello.pl 25.11.02, 18:32 ja tez chce juz wiosne, tylko za komarami nie tessknie :))))))) pozdrawiam, Bananaska ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pogadac... 25.11.02, 20:37 Ty tu Martucho nie wyjezdzaj z komarami.. ;)) ja sie ich juz "nahodowalam", jak na Mazury jezdzilam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś