vivalabeer Re: Ruletka 29.05.06, 10:52 Teraz poproszę antidotum...:> czy jest ktoś w posiadaniu takowego? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Ruletka 29.05.06, 10:58 A teraz może coś popracuję:>...Proszę składać życzenia miłej i owocnej pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Ruletka 29.05.06, 11:03 Przypadkiem?, a nie wiesz przypadkiem kiedy są moje imieniny?:> Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkiem7 Re: Ruletka 29.05.06, 11:09 przypadkiem wiem, czekaj na swoją kolej Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Ruletka 29.05.06, 11:09 Przypadkiem, przecież ja jestem facetem, co mi tu zapodajesz babskie imiona?:> Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer znacie to? 29.05.06, 11:19 Są rzeczy na tym świecie, które potrafią wyjaśnić tylko kobiety. Dla facetów, to absolutna czarna magia. Poniżej kilka takich, które właśnie zaliczane są do tej grupy... - Wyraz twarzy kota. - Co tak ważnego jest w czekoladkach. - Potrzebę posiadania jednakowych butów w różnych kolorach. - Wyszczuplające ubrania. - Wybieranie się na wycieczkę samochodową bez próby osiągania rekordu szybkości. - Różnicę między ecrie, beżowym i kremowo-białym. - Podcinanie włosów żeby urosły. - Podkręcanie rzęs. - Niedokładność każdej wagi osobowej kiedykolwiek powstałej. - Inną kobietę... - Jak to możliwe, że moczenie skóry powoduje jej wysuszenie - Potrzebę posiadania na koncie permanentnego debetu. - Mówienie przez 3 godziny bez powiedzenia o czym mówią. - Potrafią wyjaśnić "dlaczego nie jeść pomadki choć jest o smaku owocowym". - Potrafią wyjaśnić "O co chodzi w M jak Miłość ". - Dlaczego na łazienkę trzeba wydać 10 tys. PLN jak wystarczy 3800zl (o kuchni nie wspominając). - Dlaczego Twoje rachunki (chodzi o faceta) za telefon komórkowy wynoszą aż 150 zł/miesiąc a moje (kobieta) tylko 300. - Różnicę pomiędzy piekielnymi ustrojstwami - "wkładka higieniczna - podpaska ". - Różnicę pomiędzy jej wypadem z koleżankami, a twoim z kolegami. - Tylko kobieta zna różnicę między podkładem i fluidem i wie po co pod to wszystko kłaść jeszcze bazę rozświetlającą... - Wyjaśnią dlaczego naprawdę nie chcesz iść z kumplami na piwo. - Tylko kobieta potrafi Ci wyjaśnić, że jedziesz za szybko nawet jeśli nie odpaliłeś jeszcze auta. - Dlaczego śmieci trzeba wyrzucać codziennie, a nie raz w tygodniu jak już się zapełni nimi wszystkie miejsca koło kosza... - Dlaczego nakarmienie zwierzyńca i posprzątanie w domu jest ważniejsze od sprawdzenia maili jakie przyszły do nas w nocy. - Dlaczego zmywa się zaraz po posiłku a nie tuż przed. - Dlaczego deska sedesowa MUSI być opuszczona. - Dlaczego "zaraz" jest pierwszym krokiem do awantury. - Dlaczego sztućce muszą kolorystycznie pasować do zasłon? - Dlaczego Karmi jest smaczne? - Dlaczego do toalety w knajpie trzeba chodzić z koleżanką? - Dlaczego masz nie pić tego trzeciego piwa? - Czym różnią się dwie identyczne bluzki? Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: znacie to? 29.05.06, 13:13 Srebrne sztucce pasuja do kazdego rodzaju zaslon bez wzgledu na wzor czy kolor:] skupilabym sie wiec na dopasowaniu serwetek....jednak:P Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: znacie to? 29.05.06, 15:53 Haniu, możesz się skupic u mnie na szufladzie:> Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: znacie to? 29.05.06, 16:05 No wiesz..hm..ja bym w zyciu nie smiala sie skupic na szufladzie...no za skarby:)))..a idz paskudniku :] Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: znacie to? 29.05.06, 16:01 vivalabeer, tak wspaniale znasz kobiety, że zastanawiam się czy przypadkiem nie jesteś kobietą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: znacie to? 29.05.06, 18:02 Wando...Rybko moja, przypadkiem nie jestem;):D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: znacie to? 29.05.06, 22:06 vivalabeer i bardzo dobrze, że nie jesteś kobietą. Ale z drugiej strony, czym może zaskoczyć kobieta takiego konesera? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: znacie to? 29.05.06, 22:13 viva la beer- taka pochwała na cześć chmielowego trunku,kobieta by na to nie wpadła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Ruletka 29.05.06, 11:34 Przypadkiem? Skąd Ty masz ten kalendarz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer do Przypadkiem 29.05.06, 11:41 Przypadkiem?:> Cykl "imiona", kończy się z kalendarzem czy z alfabetem? Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkiem7 Re: do Przypadkiem 29.05.06, 12:52 skończy się za jakieś 320 wpisów :] Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer do Hani;) 29.05.06, 11:39 Haniu...ja o Twoich już pamiętam ;) <całus> Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Jestem... 29.05.06, 16:04 Tercy nie ma co się dziwić, trzeba dotrzymać kroku! Więc marsz, lewa,lewa,lewa. Kurcze to "lewa" to mi nasuwa dziwne skojarzenia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Jestem... 29.05.06, 16:09 Dyć proces zesłał tu się na wygnanie, znaczy odcierpieć swoje, odpokutować tajemnicze winy. Jak tak dalej poleci to o pokucie mowy być nie może, znowu się gdzieś zamknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades A może... 29.05.06, 16:12 ... liczył, że się zaduma nad losem człowieczym? No w tym tempie, to jedynie w głowie mu sie zakręci i ego urośnie jeszcze bardziej, że go tak wszyscy salwują z tej niewoli dobrowolnej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:16 Tercy, spoko, do 2500 wszystko sobie w tej główce poukłada. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:20 Sądzę,że tą zadumę nad losem człowieczym, to On robi w jakimś innym miejscu, ma chyba taką swoją pustelnię.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 16:22 W takim biegu? Toż to w przyszłym tygodniu będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:31 tercybiades napisał: > W takim biegu? Toż to w przyszłym tygodniu będzie: Hahaha, Tercy , dziwnie ta troska zabrzmiała. Sugerujesz,że nie ma co się spieszyć i lepiej przespać się z problemem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:34 Ale to ryzykowne, bo Proc jak już się stąd wydostanie, to może zmrozić słowem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 16:52 Wiesz myślałem o tym. Hmm... Jest to wielce prawdopodobne, że mrozić zacznie. Polecę po jakieś miętowe cukierki, co to z reklam mrożą żeby całkiem bezbronnym nie być i chociaż oddech mieć mroźny... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:54 A ja idę zmróżyć oko, aby wytrzymać to spojrzenie bazyliszka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 17:08 To mruż Wandziu, od tego mrużenia takie urocze kreseczki w kącikach oczu sie robią. Cudne są;)) Ale na bazyliszka to tylko lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 17:15 No i teraz mi bardzo głupio, wiesz dlaczego Tercy? Wszystko przez to mrużenie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 17:58 Wandziu, moje są bardziej kompromitujące:( Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 16:42 Wandeczko, nie wiem, czy to, co ja sugerowałem to jest to, co ty sugerujesz, że ja sugeruję;) Jednakowoż, troskę o wszystkich i wszystko mam wpiętą w klapę marynarki... Właśnie, gdzie ona właściwie jest?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 16:47 Tercy, ale co? Troska, klapa czy mrynarka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 17:00 Jak na to popatrzeć w ogólnym kontekście, to jedno z drugim ma związek. Jak nie ma marynarki, to i klapa zapodziana, a jak klapa zapodziana, to troska gdzieś w szafie o miłosierdzie wyje. Wszystko bym przebolał, ale jak marynarkę wcieło to do teatru mnie nie wpuszczą i o kasynie zapomnieć też mogę. Nie żebym chodził, ale jakbym chciał(do kasyna znaczy)... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: A może... 29.05.06, 17:05 Tercy, Ty się tutaj nie leń! Tylko szukaj, bo gra w ruletkę pod znakiem zapytania stoi!!! A bez Ciebie to nie ta sama gra. No i za kim będę stać jako maskotka? :( Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: A może... 29.05.06, 17:13 Wandeczko nie stój usiądź, dama w moim towarzystwie stać nie będzie. Możesz mawet obok, za plecami to jednak zawsze drugi plan:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: Jestem... 29.05.06, 16:06 Tercybiadesie:) zacny przypadek.....to sprawil...paradoksalnie - proces w przypadek nie wierzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Jestem... 29.05.06, 16:15 To zdumiony jestem haneczko w dwójnasób z powodu "zacnego" i "przypadku";)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: Jestem... 29.05.06, 17:31 Zdumienie niekiedy uroku dodaje , ale zeby Cie z tego stanu wydobyc spiesze z wyjasnieniem:) "zacny"...przypadek7 sprawil . ze ruletka ruszyla "z kopyta naprzod"...zas przypadek - to slowo ktore niedowierzanie na twarzy procesa wyzwala:] Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades haniu... 29.05.06, 16:20 ... a cóż złego widzisz w szufladach, to taki praktyczny wynalazek, nie tak wspaniały jak całe biurko, ale jednak;)) I właściwie czemu mówisz do vivalabeer per paskudniku? Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: haniu... 29.05.06, 17:49 yyyy..to ja Ci kiedys tercybiadesie wyjasnie o tych szufladach:))) a jesli chodzi o paskudnika - jest to po postru pieszczotliwa forma , kierowana do mezczyzny o wielkim wdzieku i uroku osobistym,..yyy...(spiekla raka) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: haniu... 29.05.06, 18:06 Haniu lubię jak raczka spiekasz i z przyjemnością (poddam/oddam?)wysłucham!! onych wyjaśnień:))) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Destrukcja 29.05.06, 20:55 Wątki tego typu działają destrukcyjnie na Forum. Czynią je hermetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkiem7 nikt mnie nie czyta 29.05.06, 21:33 Doszło do pomyłki ...ale nikt tego nie zauważył , wnioskuje ...nie czytacie mnie w tym wątku. Wiecie ,że jestem, ale nie czytacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: nikt mnie nie czyta 29.05.06, 21:48 przypadkiem7 napisał: > Doszło do pomyłki ...ale nikt tego nie zauważył , wnioskuje ...nie czytacie > mnie w tym wątku. Wiecie ,że jestem, ale nie czytacie :( Ja czytam. Pomyliły Ci się miesiące. A konkretnie czerwiec z lipcem. Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: nikt mnie nie czyta 29.05.06, 21:52 oczywiscie,ze Krzysztofa jest w lipcu:] Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkiem7 Re: nikt mnie nie czyta 29.05.06, 21:57 :)))jak miło:))). To teraz poproszę o korektę pomylonych dni. Chwilowo mam problemy, nie widzę swoich wpisów, coś tu szwankuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: nikt mnie nie czyta 30.05.06, 14:56 Ja Cie czytam Przypadkiem, ale omijam imiona mam kalendarz naścianie i też nie czytam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Z jednej strony... 30.05.06, 01:15 takie wątki do pogaduszek są potrzebne. Ale wyobraźcie sobie kogoś, kto tu zajrzy przypadkiem. Jak ma się wypowiedzieć, mrugnąć nam, że nas czyta? Kiedy na szczycie forum widnieje taki wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Co się dzieje z magdąjedyną? 30.05.06, 01:20 Dawno jej tu nie widziałem. Zaczynam tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 12:57 po cięzkim dniu... i znów do pracy.. Kawa czy herbatka? Mijko śłodka żmijko!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: chwila przerwy 30.05.06, 13:15 Dla mnie dziś 4 x "wściekłe psy"...a potem się zobaczy, co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Końcówka... 30.05.06, 13:49 ...to w "smudze cienia" raczej zastaje... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 14:47 vivlabeer zróbmy sobie test ;) Odpowiedz na pytania TAK lub NIE - Teraz o 6 rano wstajesz, a nie kładziesz się spać - Seks w pojedynczym łóżku sprawia Ci trudności techniczne. - W lodowce trzymasz więcej jedzenia niż picia. - Twoje fantazje o seksie z trzema kobietami o skłonnościach lesbijskich naraz zostały zastąpione przez fantazje o seks z kimkolwiek - Nie zgłaszasz się już do testów nowych leków na ochotnika:-)))) - Znasz każdego ze śpiących w twoim domu. - Swoja ulubiona melodie słyszysz w windzie w budynku, w którym pracujesz. - Nie dostajesz już listów z pogróżkami z banku - Nosisz ze sobą parasol. - Siedmiodniowe popijawy się już nie zdarzają. - Nie chodzisz do supermarketu ze wszystkimi przyjaciółmi;-)))))) - Korzystasz ze stałych zleceń i kredytu w rachunku bieżącym. - W domu działa ogrzewanie. - Twoi przyjaciele zawierają związki małżeńskie i rozwodzą się, zamiast się po prostu spotykać i rozstawać. - Płacisz rządowi, co rok tysiące zł. - Zamiast 130 dni wakacji masz ich 26. - Dżinsy i pulower nie są już eleganckim strojem - Dzwonisz na policje, bo te cholerne dzieciaki z mieszkania obok nie chcą ściszyć muzyki. - Wstajesz rano z łóżka nawet, jeśli pada. - Mycie się nie jest nudnym rytuałem. - Starsi krewni nie krępują się opowiadając przy tobie kawały o podtekście seksualnym. - Nie masz pojęcia, o której zamykają najbliższą budkę z hamburgerami. - Ubezpieczenie samochodu jest coraz tańsze, a koszty utrzymania coraz wyższe. - Pomysłów na drinki nie czerpiesz z doświadczenia lokalnych włóczęgów. - Nie odkładasz niedojedzonej pizzy do lodówki na później. - Nie spędzasz z polowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach. - Nienawidzisz "cholernych studentów - pasożytów". - Gdy jesteś pijany nie czujesz już tego dziwnego pociągu do znaków drogowych. - Nie przystoi już spać w poczekalni dworcowej. - Nie potrafisz już przekonać mieszkających z Tobą do "picia aż do rana". - Zawsze wiesz, gdzie jesteś, gdy się budzisz. - Nie zdarzają Ci się, już drzemki od południa do 18. - Ogień w kuchni nie jest już powodem do dobrej zabawy. - Do apteki chodzisz po Panadol i cos na wrzody, a nie po prezerwatywy i testy ciążowe. - Pamiętasz imię osoby, obok której się budzisz. - Śniadania jesz w porze śniadania. - W twojej kuchni nie mieszkają myszy ani szczury. - Lista zakupów jest dłuższa niż zupka z kubka i sześciopak piwa. - Używałeś odkurzacza. - Zamiast mówić "Już nigdy tyle nie wypije" mówisz "Nie potrafię już pić tyle, co kiedyś". - Ponad 90% Twojego czasu spędzonego przed komputerem to zwykła praca. - Nie eksperymentujesz już z zakazanymi substancjami. - Już nie pijesz w domu przed wyjściem do knajpy, żeby tam zaoszczędzić!!!: Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: chwila przerwy 30.05.06, 16:00 Alinko, a punktacja?:> widziałas kiedyś sinusoidę? (-1;0;+1) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: chwila przerwy 30.05.06, 17:18 vivalabeer napisał: > Alinko, a punktacja?:> > widziałas kiedyś sinusoidę? (-1;0;+1) Narysuj jej, z pewnością jej tym zaimponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:09 Procku! Pozwolisz, że będę tak do Ciebie mówiła mimo braku loda? A jak przedstawiają sie twoje odpowiedzi w teście 100% tak? 100%= zrzęda absolutna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 19:45 71% pozytywnych odpowiedzi świadczy,ze nie jesteś już studentem ;P 91% pozytywnych odpowiedzi swadczy, że bywasz nudnawy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 14:26 Dzisiaj mogę już tylko kawkę i herbatkę ;) Maj to taki imprezowy miesiąc, że jeszcze kilka dni i bede Was prosiła o jakiś kontakt z grupą AA i błagała o wsparcie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: chwila przerwy 30.05.06, 17:19 Nie znoszę kobiet, które się upijają. To jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:15 Masz rację to jest obrzydliwe jak pendrak w truskawce, jak żaba na autostradzie,......jak jeszcze??? podpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:38 Phi, co ty tam wiesz o privach z a-linką? pendraczku Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:53 alinka64 napisała: > Phi, co ty tam wiesz o privach z a-linką? pendraczku Może wreszcie nadszedł czas, bym się dowiedział...? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:55 To ma być propozycja ? czytam i oczom nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 21:02 Muszę się zastanowić, czy warto narazać swą reputację na późniejsze Twoje konfabulacje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 21:04 kurczę zrymowało się! i bez brzydkich wyrazów !? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: chwila przerwy 30.05.06, 17:21 przytachałam ze sobą butelkę soku malinowego, 5 litrów wódki i butlę tobasco, kawy niet. Podawać musztardówki, będę rozlewać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: chwila przerwy 30.05.06, 17:27 Ja nie piję. Brzydzę się pijanymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 19:40 Mijko żmijko barek masz imponujący, aż mi ślinka cieknie. mniam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: chwila przerwy 30.05.06, 20:02 Musztardówki!! praktyczny wynalazek minionej epoki. Mija rozlewaj tabsko i sok malinowy? powinno dobrze smakować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_7 Re: chwila przerwy 30.05.06, 21:40 Miia, ja mam nawet zdjęcie z ubiegłorocznej,letniej imprezy- wściekłe psy w musztardówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: chwila przerwy 31.05.06, 01:39 marianna_7 napisała: > Miia, ja mam nawet zdjęcie z ubiegłorocznej,letniej imprezy- wściekłe psy > w musztardówkach. Wyślij mi. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Całkiem nieźle... 30.05.06, 17:20 Wam tu idzie, nie spodziewałem się takiego tempa, powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 18:22 Wandziu, gdzieś tam napisałaś, żeby jak najwięcej spamować w tym wątku, aby jak najszybciej uwolnić procesa. Otóż ja sądzę, że kiedy dobrnie się do 2500-ego wpisu, proces zniknie. Może się pożegna, może nie, ale pójdzie w net, szukać nowych ludzi, nowych wyzwań. My go już znudziliśmy, nie zależy mu na naszych ochach i achach, żadna nie chce zrobić mu loda, no po prostu proces ma dość. Więc jak chcecie, to spamujcie dalej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 18:38 Sam tego jeszcze nie wiem, sprawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 19:19 Ja o tym czytam między wierszami, procesie. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 20:25 Chłopcy moi kochani wierzę nieustannie w waszą inteligencję i bezinteresowną życzliwość. prosze wiec o radę. Mam kartę muzyczną Creatve Labs model nr SB0410 w komputerze. Które sterowniki powinnan pobrać i zainstalować, żeby zadziała? Prosze o pomoc pliss!! Juz bedę grzeczna, bedę słodzić trzy razy dziennie, jak mi pomożecie! Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 20:30 Dołożę jeszcze stronkę ze sterownikami, żeby ułatwić wam sprawę. Proszę o wskazanie właściwych sterowników. www.download.net.pl/c29/Creative-Labs/ Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 20:53 czakam czekam i nic.............przygnębiające. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 22:02 alinka64 napisała: Prosze o pomoc pliss!! > Juz bedę grzeczna, bedę słodzić trzy razy dziennie, jak mi pomożecie! > Alinko, a może właśnie tego się obawiają. Kota na śmierć też można zagłaskać, może wolą te bardziej drapieżne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 22:10 Poradziłam sobie SAMA dziekuje panom...:P Słodzenia nie będzie. Dobranoc wszystkim :) Wandziu! Ja jestem rybka, nie jestem drapieżna chyba, że mnie kto wku.... to jestem jak pirania do kości obgryzę! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 30.05.06, 22:18 alinko, witaj w klubie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 31.05.06, 01:40 wanda_rybka napisała: > alinko, witaj w klubie.;)) Rybki cipki. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 31.05.06, 08:16 miałam ten rym do Wandzi na końcu paznokcia, toche bardziej rozbudowany ;)) ale był zbyt hymmm... niecenzuralny, więc się powstrzymałam bo ją lubię. I wolę jej się nie narażać. Dwie piranie w jednej kałuży, wyobrażasz to sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Pytanko przyziemne jak jedzenie i picie 31.05.06, 08:18 To wygladałoby gorzej jak żaba na autostradzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 20:31 Dzięki za korekty przede wszystkim, sprawo. Nie sądziłem, że czytasz mnie tak wnikliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 21:25 Sprawo, coś w tym jest, bo niby proces jest, a jednak go nie ma. Pisze, że czyta, że "całkiem nieźle sobie radzicie", albo "to forum schodzi na psy" i tak przygląda się jak... wychowawca w domu dziecka podopiecznym, tuż przed ich 18 urodzinami. Pojawia się w miejscach w których dawno nie bywał... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 21:18 Sprawciu, nic na siłę! Jeżeli Proces nie odczuwa żadnego sentymentu do tego miejsca, o sentymencie do ludzi nie wspomnę, to nawet gdybyś zastosowała tutaj zabezpieczenia jak w banku to pryśnie. Chyba stosuje zasadę,że nie wolno przyzwyczajać się do ludzi i miejsc. Może i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 21:30 No proszę, sprawo jak opiniotwórcza jesteś;)) Wystarczy, że przypuścisz, a już idziemy Twoim torem myślenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 21:43 Tercy, bo z tym sentymentem to jest prawda. Są miejsca gdzie się wraca chętnie,nie ważne jakby nas ciągnęło w świat, zawsze musi być taki kąt aby odpocząć, wśród starych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 21:59 Sparafrazuję mądrą księgę i napiszę; wieczny tułacz nie ma miejsca, gdzie mógłby głowę złożyć. Sentymenta, tak jak afekty, mijają Wandziu. Kurcze, zaraz go zaczniemy żegnać, jak dalej będziemy uderzać w takie tony. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 22:03 Hahaha, Tercy, a On zrobi nam numer i zostanie. Co my wówczas z tą wiąchą na pożegnanie zrobimy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 22:52 Podać coś? Mam do zaoferowania butelkę rumu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 23:06 Tak bez konsumpcji, to ja poproszę lampkę białgo, lekkiego wina;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 23:14 miia,a ja poproszę czerwone wytrawne, wino oczywiście.Fantazja się ożywi,a i później sen lepszy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 22:59 Zależy ile tych wiąch się uzbiera;) Można wejść w układ z kwiaciarnią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Całkiem nieźle... 30.05.06, 23:16 Tercy, aż taka dobra w interesach to ja nie jestem, ale cóż, człowiek się uczy całe życie. Co prawda wiesz jaki jest koniec tego powiedzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Błąd 31.05.06, 08:01 A Szanowni Państwo Wandzia i Tercy niech przyjmą do łaskawej wiadomości, że jak mówię, że mam butelkę rumu, to rumu. Z wybrzydzaniem proszę się przenieść do jakiegoś nadętego miejsca a'la cylonowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Błąd 31.05.06, 08:14 Łaski bez! Sam se to wino przyniosę i nie myśl, że sie podzielę. Kurcze do cylonowa mnie posyła. A właściwie jak wypię sam butelczynę to i pójdę, a co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Błąd 31.05.06, 08:21 Tercy potrzebujesz pomocy widze moze porozmawiamy o twoim problemie? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Błąd 31.05.06, 08:22 Tercy widze ze pijesz od rana, to niepokojące, chcesz o tym pogadać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Błąd 31.05.06, 08:41 Sam nie wiem alinko, chyba poczytam sobie wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=40096511&a=40096511 Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Błąd 31.05.06, 08:58 Poczytałeś? Pomaga? Proces nie jest dobrym terapeutą niestety :] lepiej daj spokój nie czytaj tego bedziesz, tylko pogorszysz swój stan ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Błąd 31.05.06, 08:02 A może tu procusiowi przepisać jakąś powieść w odcinkach? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Błąd 01.06.06, 00:33 miia1 napisała: > A może tu procusiowi przepisać jakąś powieść w odcinkach? Jak tu się "wstrzelić" w dyskusję? Możesz dawać linki do obrazów, przecież Ci zezwoliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Błąd 31.05.06, 08:17 To pijąc kawę czymś się tu podzielę i nie będą to pieniądze. Otóż... pamiętam spotkanie z pewnym księdzem. Miałam jakieś 15 lat... Pełna buntu okresu dojrzewania, w konflikcie rozwojowym z rodzicami odbyłam ważną i mądrą z nim rozmowę. Miała to być spowiedź... i w pewnym sensie była, jednak nie przy konfesjonale. Spacerowaliśmy dwie godziny po pustej plaży i rozmawialiśmy, rozmawialiśmy, rozmawialiśmy... W maleńkim drewnianym kościółku w Dębkach ksiądz ten wygłosił najkrótsze pod Słońcem kazanie o tolerancji , a brzmiało ono tak: "Teściowa też człowiek";) I oto otwieram telewizyjne "okno na świat" i po wielu latach oglądam tę samą twarz, pokrytą już zmarszczkami i zmeczeniem. Twarz ta zaprzecza, jakoby była esbeckim donosicielem, kryptonim "Delta" lub "Mechanik"... Do tej pory mam dwie książeczki dla dzieci autorstwa księdza Malińskiego. I życzę sobie w duchu, aby to nie była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Błąd 31.05.06, 08:26 Nie wierz co mówia w TV. Telewizja kłamie nawet dzieci to wiedzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Błąd 31.05.06, 08:30 To straszne, co ta komuna z nami zrobiła, kładzie sie cieniem na naszym życiu jeszcze po swoim zgonie. A w Malińskiego współpracę nie mogę uwierzyć i nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Błąd 31.05.06, 08:36 Kiedyś znajomy na lekkim rauszu powiedział "zobaczysz ona nie da nam spokoju, póki żyje to pokolenie, a stanów przejściowych k....a nie ma". Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Błąd 31.05.06, 08:42 Pamiętam sprawę A. Furtaka, posądzonego o współpracę z SB, kiedy Macierewicz ogłaszał swoją listę. Człowiekowi złamano życie, zepsuto opinię i cóż z tego, że doszedł swych praw w sądzie? Wydrukowano sprostowanie drobnym maczkiem na ostatniej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Błąd 31.05.06, 08:48 Oczywiście kawą służę alinko. Może być z cynamonem? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 cynamon 31.05.06, 09:01 Miia nie piłam jeszcze cynamonu w kawie, poeksperymentuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: cynamon 31.05.06, 09:27 Cynamon od dawien dawna używano jako afrodyzjak. W celu pobudzenia erotycznego stosowano również olejek cynamonowy, którym smarowano genitalia. pić czy nie pić ? Zastanowię sie chwilę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: cynamon 31.05.06, 09:39 Alinko, tego PO smarowaniu pewnych miejsc...raczej nie pij:>:P Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: cynamon 31.05.06, 10:23 Tak!! Alinka mnie rozgryzła, to ja Duda Gracz...;) (tylko bez literówek:>; mogą być literatki, albo literaki) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: cynamon 31.05.06, 10:53 Graczu w takim razie mam prośbę: jedna akwareka z twoją buźką! powieszę sobie na łóżkiem bedę spoglądać co rano i jak sie "napatrzę to tak cie znienawidzę!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: cynamon 31.05.06, 11:08 Ja mam normalną rękę, nie jakąś tam..."akwareke", a buźkę mam nie na ręce:D, jeno w całkiem prozaiczym miejscu - na gębie. Myślę, że nie straszę:> :D Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: cynamon 31.05.06, 11:20 och sory Dupa miałao być akwarelka* oczywiscie!! ups! Duda* Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: cynamon 31.05.06, 12:42 Alinko...Ty masz dysleksję! Zgłoś się do najbliższej poradni, :D:D:D (64 lata...wtedy jeszcze nie diagnozowali?> ups. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: cynamon 31.05.06, 13:38 Vivalabeer ja o tym wiem !! bez diagnozowania ;P, wiesz, cieszę się, że to tylko dysleksja nie np. hiv ;P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: cynamon 01.06.06, 00:36 Masz ochotę uprawiać seks z pokerem, alinko? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: cynamon 31.05.06, 10:21 poeksperymentujesz? posmaruj i opowiedz czy zadziało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 wykop na 90 m 31.05.06, 11:29 Jak wam sie podobała wczorajszy mecz? Miałam przyjemność ogladać tą bramke 100lecia :[ bielawa.naszemiasto.wp.pl/sport/607930.html?ses_nm=9307c4ca0c6e9bcd6809fe5b4cabc5e3 Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: wykop na 90 m 31.05.06, 11:33 podobał* kurde taka jestem dziś rozkojarzona... to przez kolegę którego mam za plecami, rozprasza mnie zupełnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: wykop na 90 m 31.05.06, 13:14 Kurka wodna, miałam oglądać ten mecz na żywo, ale nie chciało mi się jechać do Chorzowa... Obejrzała za mnie mama:( Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: wykop na 90 m 31.05.06, 13:42 Miia żałuj! takie "towarki czarnoskóre", tam po murawie latały. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 moja majówka 31.05.06, 14:31 Ciekawa jestem gdzie wybieracie sie na majowe wycieczki? w miniony weekend bylam w Bielawie urocze miasteczko u podnóza gór sowich. jest tam uroczo połozony hotel. Proces ze swym milionem w gotówce mógłby tam szaleć przez tydzień. Szef kuchni to prawdziwy wirtuoz, "szwedzki stół" na sniadanie pycha www.hoteldebowy.pl/main.php?type=restauracja w niedzielę zwiedzaliśmy pobliski ogród botaniczny www.ihar.edu.pl/gene_bank/Gardens/Wroclaw/wroclaw-photo.html#arboretum Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: moja majówka 01.06.06, 00:29 alinka64 napisała: > Ciekawa jestem gdzie wybieracie sie na majowe wycieczki? W tym roku już nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Miluśko i słodziutko 01.06.06, 00:35 Całkiem przyjemny kącik Wam tu na furumiczku zorganizowałem, n'est-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Miluśko i słodziutko 01.06.06, 08:06 Procusiu ta słodka kawiarenka dzięki Tobie jest czynna całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Miluśko i słodziutko 01.06.06, 16:22 I emerytki z pieskami przychodzą na szarlotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Ruletka i co dalej? 01.06.06, 00:46 Obawiam się, że gdy już wyjdę z tego wątku, to nie bedzie gdzie wracać... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Ruletka 01.06.06, 16:23 vivalabeer napisał: > jamais...;) Co Ty tu poker robisz z tymi starymi trąbami? Ty to musisz być bardzo dobrze wychowany, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Mikosz 01.06.06, 10:55 Pasjami lubie czytać opowiadanka Mikosza ;) Chyba je sobie pozbieram i storzę kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re:Mikosz 01.06.06, 10:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=42832162 Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Miia!? 01.06.06, 13:41 Kiedy ostatnio wychodziłaś gdzieś z mężem Miia? opowiem Ci zarcik ;) Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do męża: - Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 odrobina wolności 01.06.06, 13:52 Kochanie! Chciałbym dziś pójść z kolegami na mecz, potem na kręgle, a później wpadlibyśmy do knajpki... - A idź, idź... Czy ja cię za rogi trzymam...? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: odrobina wolności 01.06.06, 14:08 Alinko, mam kawę, za to nie mam męża;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 14:16 To też ma swoje dobre strony. Masz wiecej kawy....hihi Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 14:26 zgadnij Miia co robiłyśmy przed chwilką???? żeby sobie poprawić nastrój:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 14:41 Oglądałysmy fotki from men's fun to undressing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: odrobina wolności 01.06.06, 15:13 Nie mam pojęcia Miia, o jakich fotkach mówisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: odrobina wolności 01.06.06, 15:43 Ja też nie mam pojęcia, o jakich mówię ;) Ale Alinka wie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odrobina wolności 01.06.06, 16:28 No właśnie, gdzie te fotki i jakie to fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 17:19 Nie dla ciebie Procku ! chyba, że jesteś kochajacym inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odrobina wolności 01.06.06, 16:24 Dlaczego nie poszłaś na wcześniejszą emeryturę, alinko? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 17:18 Proces, a dlaczego ty nie idziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odrobina wolności 01.06.06, 20:33 alinka64 napisała: > Proces, a dlaczego ty nie idziesz??? Dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: odrobina wolności 01.06.06, 17:20 Jak się do tego przyznasz na forum to Ci prześlę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odrobina wolności 01.06.06, 20:32 Oczywiście, że się przyznam, alinko. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 16:25 I każdy, kto tu się wpisuje, ma nieżle nasrane pod kopułą Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 17:36 no własnie! Ty pierwszy się wpisałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 17:45 Całkiem niezłą mundialówkę miałeś. Czemu zdjęta? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 20:32 Wróci, tercybiadesie, wróci niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 20:37 A jednask się kręci.;) To już teraz taka Forumowa Kwiarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 20:39 wanda_rybka napisała: > > A jednask się kręci.;) > > To już teraz taka Forumowa Kwiarenka. Pełne po brzegi są kawiarenki... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 20:45 Bo cały urok w tym, że" małę tak,żeś zaledwieś wszedł, zniżasz głos ,aż po szept". Proc, czyżbyś był romantykiem? Hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Strasznie głupi ten wątek 01.06.06, 21:45 wanda_rybka napisała: > Proc, czyżbyś był romantykiem? > Hmmmm..... Niestety wandziu, nie jestem, ale oczywiście dla fajnej laski, która mi da dupy, to mogę być nawet wielkim romantykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 01.06.06, 22:01 Procesie,chyba o tej Twojej romantycznej naturze nie będę mogła się przekonać. I to nie dlatego,że nie fajna ze mnie laska,ale dlatego,że ten drugi warunek jest nie do wykonania.:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 09:36 Wandziu to ty jesteś laska....? dawno cię nie czytałam rybko, podaj wymiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 09:58 Hm...do czytania to co najwyzej potrzebne sa okulary nie zas wymiary , ale moge sie mylic - niektorzy maja sokoli wzrok...jednak Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 10:25 Czepiasz się Haniu ! Jesteś jak rodzice! Oni są jak nietoperze nic nie widzą("wiedzą"), a sie czepiają. :] Sprawdzam słonko, czy zmieścimy sie z Wandzią w jednej kałuży w razie gdybyśmy zamieniły się w piranie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 10:27 Haniu skoro wpadłaś tu daj zaprosić sie na kawke. Jaką lubisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 10:29 Zaprosiamy też Miię? lubie ją jest taka cieplutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 10:52 Tia...Panię sobie kawę piją nie wiadomo jaką wkładkę do kawy miała Alinka:>. Wobec tego, wracam do obowiązków. Ktoś musi pracować, by nie pracować mógł ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 11:35 dla ciebie mam puchatą śmietankę Graczu ;) z cynamonem i wiórkami czekolady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 11:47 Alinko, chcesz, żebym zrobił skandal w kawiarence i uwolnił pawia na stolik z koronkowym obrusem?:> Ale dzięki za pamięć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 12:16 ja poprosze z koniaczkiem i utartym jajcatkiem ...inaczej odmawiam dalszej ciezkiej pracy!.... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:20 alinka64 napisała: > dla ciebie mam puchatą śmietankę Graczu ;) > z cynamonem i wiórkami czekolady ; alinko,widać gracz ze słodyczy najbardziej lubi- śledzie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:30 Wandziu proszę już nie mówcie o jedzeniu , bo tu lodówka pusta a do domu jeszcze kilka godzin i kilka km :( Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:39 alinko, ale jak piękna linia, za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:16 alinka64 napisała: > > Sprawdzam słonko, czy zmieścimy sie z Wandzią w jednej kałuży w razie > gdybyśmy zamieniły się w piranie ;P alinko,zmieścimy się, spokojnie.Nawet miejsce dla jakiejś Grubej Ryby zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:37 alinko, może jakiś Rekin Finansjery? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 16:41 Myślisz, że on ma w sobie coś ze Shreka? Lubi błotne kąpiele...? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 17:26 Może On taki Finasistus Błotus Niepospolitus, o gładkiej skórze (dzięki pilingowi z błotka). Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Forumowa Kawiarenka 02.06.06, 17:35 Borowinki tak działają Wandziu? sprawdzałaś ma gładką skórę ....? a moze tu ówdzie wypustki, jak na trolla przystało ;) Odpowiedz Link Zgłoś