anulkina 06.12.06, 06:36 najlepszego dziewczyny! :) mam nadzieje, ze dostałyście miłe upominki :] ja niestety nic, ale na prezenty nie liczyłam bo nie byłam grzeczna w tym roku :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina a jak to wyglądało naprawde napisałam tutaj: 06.12.06, 07:17 seitaingkya.blox.pl/html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: a jak to wyglądało naprawde napisałam tutaj: 06.12.06, 07:29 przyłączam się do życzeń mikołajkowych:))) u mnie był Mikołaj hihiihihihihiih Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: a jak to wyglądało naprawde napisałam tutaj: 06.12.06, 07:33 no to sie chwal co dostałaś :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: a jak to wyglądało naprawde napisałam tutaj: 06.12.06, 07:49 saam wybrałam sobie upominek;) taki zestawik kosmetyków, do tego mama dołożyła słodycze;) i wisienki w czekoladzie mniam mniam - moje ulubione;) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 08:20 Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 08:56 i mnie odwiedził :) bo ja jestem absolutnie grzeczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka ho hoh o :) 06.12.06, 09:45 ja dostalam nachosy z dipem serowym :D uwielbiam je:) mniam i jakies slodkosci ale ja slodyczy nie lubie wole bardziej wyraziste "potrawy" Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 09:27 anulkina napisała: > najlepszego dziewczyny! :) > mam nadzieje, ze dostałyście miłe upominki :] > ja niestety nic, ale na prezenty nie liczyłam bo nie byłam grzeczna w tym > roku :P dzieki:) ja dostałam w sumie mikołajka czekoladowego ale zawsze cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Mala_mi 06.12.06, 16:06 jest buuu, bo mam zdjęcia w telefonie, a brak mi kabela do kompa ;( aparatu nie mama jeszcze :( widzę me braki w tej dziedzinie i mam nadzieję szybko (choć to pojęcie względne) nadrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 13:09 wesołych Mikołajek:-) my z mężem przerzucilismy je na weekend,bo póki co mioeszkamy osobno:) a w bucie niczego nie znalazłam,chyba nie byłam tama grzeczna. za to sama sobie kupiłam prezent - płytę Turnaua 11:11 :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 13:25 nie spodziewałam sie, ale dostałam upominek od moich Pracodawców- zestawik mini balsamów i szamponików Avonu :) Miło Kupiłam mojej Majusi czekoladowego Mikołajka. jeszcze czeka mnie niespodzianka od faceta..ciekawe co to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Mikołajki :))) 06.12.06, 15:51 ja słodycze, i jak tu się trzymać z waga;) Odpowiedz Link Zgłoś