Gość: nowa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:23 moj chlopak zostawl dla mnie swoja dziewczyne z ktora byl wiele lat, ona robi sceny jemu i mi, co robic??? p.s. drastyczne i publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:35 on jest zazdrosny, ona jest zazdrosna... poniewaz w poznaniu problem zazdrosci narasta, moze powinny zostac przeprowadzone badania skladu wody pitnej mieszkancow Poznania oraz okolic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetr Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:42 skad pomysl, ze problem dotyczy poznania? wode w calym kraju trzeba by oczyscic a poza tym polowanie na muchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:36 olej ja, jak sie kochacie, to ona musi sie z tym pogodzic trudno bedzie wiadomo ale w koncu wyluzuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:39 to wy sie znacie???? aaaa, bo wy wszyscy z poznania....a dawno sie poznan'lyscie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:51 to zalezy jak kopalinski okresla "dawno"??? pozostaje pytanie skad tak dalece idacy wniosek, ze problem wyplywa z poznania a nie z rzszowa na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:55 to rzszow teraz obsluguje telekomunikacja z poznania??? a to sie rzszowiacy zmadrzyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:04 zostwmy te miejscowki bo i tak do niczego nie dojdziemy, "a z reszta taki mezczyzna jak ty w biurze nie moze sie sprawdzic" - to byl cytat z polowania na...?, takze sie nie obrazaj, lepiej wytlumacz irracjonalne zachowanie facetow! jezeli mozesz, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:07 ale chodzi ci o to ze on jest zazdrosny czy o to ze zostawil ja dla ciebie i ona jest teraz zazdrosna i robi mu te drastyczne sceny??? no bo wiesz, my mezczyzni z biura lubimy konkrety, a jak ktos z poznania pisze, to podejrzewam ze to osoba konkretna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:12 on ja zostawil, ona zazdrosna robi sceny nam, on zazdrosny robi sceny mi. pzdr. nie z biura mam nadzieje, ze z nikim znajomym nie wymieniam uwag??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:21 kto wie, kto wie....moze ja twoj dyrektor generalny, czy inny przelozony...acha, nie mam zony i nie szukam, wiec jakby oni sie w sumie dogadali, bo zblizylaby ich do siebie jednak ta zazdrosc, nie licz na mnie..... co do zazdrosci poza tym, to oni maja problem, a nie ty, wiec czemu chcesz w tym maczac rece??? wyslij goscia niech zrobi porzadek z kolezanka, a dopiero wtedy zacznie robic sceny zadrosci tobie, a ty jak lubisz taki mlyn, to wybierz sie na karuzele...moze tam przy okazji poznasz jakies ciekawsze towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:30 ani moj dyr gen ani stroz w bramie, ale to nie o to chodzi, co bys zrobil jakbys byl o kogos zazdosny bez wyraznych powodow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:32 tudziez jakbys postepowal z dziewczyna zazdrosna o ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:35 o ludzie, lesbijka za mna sie uganiajaca??? do tego zazdrosna o mnie???? mam nadzieje ze to mnie nigdy nie spotka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:33 no ja to pewnie postaralabym sie wytrzezwiec, bo najbardziej prawdopodobniej bylabym wtedy nawalona w trabke....ot, co...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 01:07 albo nawalona albo lesbijka, zdecyduj sie jak only to only. a i tak sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 01:11 a to moja wina ze ja bez czlonka jestem bardziej meska anizeli z czlonkiem??? po prostu z lenistwa tylko only pozostalo...:P a ja niby z jakiego powodu sie myle??? jesli do tego co napisalam, to moze powiedz jak ty to widzisz, to przekopiuje, i jako podam ci w moim wpisie taka rade, jaka chcialabys dostac, ot tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: zostawil ja dla mnie 04.09.03, 21:02 Gość portalu: nowa napisał(a): > moj chlopak zostawl dla mnie swoja dziewczyne z ktora byl wiele lat, ona robi > sceny jemu i mi, co robic??? > p.s. > drastyczne i publiczne. powiedz, gdzie robi te sceny, przyjde obejrzeć, ocenie a potem doradze i wystawie rachunek:))) Odpowiedz Link Zgłoś