Dodaj do ulubionych

zostawil ja dla mnie

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:23
moj chlopak zostawl dla mnie swoja dziewczyne z ktora byl wiele lat, ona robi
sceny jemu i mi, co robic???
p.s.
drastyczne i publiczne.
Obserwuj wątek
    • schizo69 Re: zostawil ja dla mnie 03.09.03, 23:25
      polećcie w trójkąta
      • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:35
        on jest zazdrosny,
        ona jest zazdrosna...
        poniewaz w poznaniu problem zazdrosci narasta, moze powinny zostac
        przeprowadzone badania skladu wody pitnej mieszkancow Poznania oraz okolic...

• Gość: estetr Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:42
          skad pomysl, ze problem dotyczy poznania?
          wode w calym kraju trzeba by oczyscic a poza tym polowanie na muchy
      • Gość: caca Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:36
        olej ja, jak sie kochacie, to ona musi sie z tym pogodzic trudno bedzie wiadomo
        ale w koncu wyluzuje
        • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:39
          to wy sie znacie????
          aaaa, bo wy wszyscy z poznania....a dawno sie poznan'lyscie???
          • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:51
            to zalezy jak kopalinski okresla "dawno"??? pozostaje pytanie skad tak dalece
            idacy wniosek, ze problem wyplywa z poznania a nie z rzszowa na przyklad?
            • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 03.09.03, 23:55
              to rzszow teraz obsluguje telekomunikacja z poznania???
              a to sie rzszowiacy zmadrzyli!
              • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:04
                zostwmy te miejscowki bo i tak do niczego nie dojdziemy, "a z reszta taki
                mezczyzna jak ty w biurze nie moze sie sprawdzic" - to byl cytat z polowania
                na...?, takze sie nie obrazaj, lepiej wytlumacz irracjonalne zachowanie
                facetow! jezeli mozesz, oczywiscie
                • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:07
                  ale chodzi ci o to ze on jest zazdrosny czy o to ze zostawil ja dla ciebie i
                  ona jest teraz zazdrosna i robi mu te drastyczne sceny???
                  no bo wiesz, my mezczyzni z biura lubimy konkrety, a jak ktos z poznania pisze,
                  to podejrzewam ze to osoba konkretna....
                  • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:12
                    on ja zostawil, ona zazdrosna robi sceny nam, on zazdrosny robi sceny mi. pzdr.
                    nie z biura mam nadzieje, ze z nikim znajomym nie wymieniam uwag???
                    • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:21
                      kto wie, kto wie....moze ja twoj dyrektor generalny, czy inny
                      przelozony...acha, nie mam zony i nie szukam, wiec jakby oni sie w sumie
                      dogadali, bo zblizylaby ich do siebie jednak ta zazdrosc, nie licz na mnie.....
                      co do zazdrosci poza tym, to oni maja problem, a nie ty, wiec czemu chcesz w
                      tym maczac rece???
                      wyslij goscia niech zrobi porzadek z kolezanka, a dopiero wtedy zacznie robic
                      sceny zadrosci tobie, a ty jak lubisz taki mlyn, to wybierz sie na
                      karuzele...moze tam przy okazji poznasz jakies ciekawsze towarzystwo...
                      • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:30
                        ani moj dyr gen ani stroz w bramie, ale to nie o to chodzi, co bys zrobil
                        jakbys byl o kogos zazdosny bez wyraznych powodow?
                        • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 00:32
                          tudziez jakbys postepowal z dziewczyna zazdrosna o ciebie?
                          • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:35
                            o ludzie, lesbijka za mna sie uganiajaca???
                            do tego zazdrosna o mnie????
                            mam nadzieje ze to mnie nigdy nie spotka.....
                        • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 00:33
                          no ja to pewnie postaralabym sie wytrzezwiec, bo najbardziej prawdopodobniej
                          bylabym wtedy nawalona w trabke....ot, co...:)
                          • Gość: ester Re: zostawil ja dla mnie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 01:07
                            albo nawalona albo lesbijka, zdecyduj sie jak only to only. a i tak sie mylisz.
                            • Gość: only Re: zostawil ja dla mnie IP: *.kabel.telenet.be 04.09.03, 01:11
                              a to moja wina ze ja bez czlonka jestem bardziej meska anizeli z czlonkiem???
                              po prostu z lenistwa tylko only pozostalo...:P

a ja niby z jakiego powodu sie myle???
                              jesli do tego co napisalam, to moze powiedz jak ty to widzisz, to przekopiuje,
                              i jako podam ci w moim wpisie taka rade, jaka chcialabys dostac, ot tyle...
    • panna_marianna Re: zostawil ja dla mnie 04.09.03, 21:02
      Gość portalu: nowa napisał(a):

> moj chlopak zostawl dla mnie swoja dziewczyne z ktora byl wiele lat, ona robi
      > sceny jemu i mi, co robic???
      > p.s.
      > drastyczne i publiczne.

powiedz, gdzie robi te sceny, przyjde obejrzeć, ocenie a potem doradze i
      wystawie rachunek:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka