agamasia 26.09.09, 20:03 Fajny serialik, ciekawe towarzystwo i tak wesoło mi przy nim było Będę oglądać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Cougar Town 27.09.09, 20:44 A mi się nie podobał. Miało być śmiesznie, miało być wesoło, było wręcz przeciwnie . Ja nie będę oglądać. Odpowiedz Link
luczijka Re: Cougar Town 27.09.09, 22:32 Zgadzam się Aga Ja również będę oglądać Czyli czwartki spędzę przyjemnie i lajtowo - Cougar Town i Eastwick <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Cougar Town 02.10.09, 17:54 Drugi odcinek jakby gorszy Jeszcze się zastanowię czy będę oglądać ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: Cougar Town 11.10.09, 13:27 Aga oglądasz jeszcze? ;P Ja wciąż nie mogę się zdecydować czy to jest fajne, czy raczej nie Serial jest bardzo nierówny - niektóre motywy śmieszne, niektóre kiepskie. Ale na razie lukam sobie dalej Odpowiedz Link
agamasia Re: Cougar Town 11.10.09, 13:57 Ja oglądam i będę oglądać dalej Jak to w komedii wszystko jest lekko przerysowane, ale takie chyba ma być i się przy tym bawię. Sikałam z zasady 10 randeki tych jej ruchów , jak to powiedzieć, karateki w łóżku, kiedy broniła się przed przytuleniem Przyjaciółka-sąsiadka też jest niezła i podobają mi się ich rozmowy przez telefon, kiedy patrzą na siebie przez okno A poza tym serial dostał cały sezon, więc jak na razie nie grozi mu kasacja. Odpowiedz Link
luczijka Re: Cougar Town 11.10.09, 14:03 No i jeszcze jednym "za" jest Josh Hopkins Lubię go od czasu gdy wystąpił w "Ally McBeal" <hihihi>. Potem grał jeszcze w "Brothers & sisters", a ostatnio w "Private Practice" Fajnie że teraz dorobił się własnego serialu Odpowiedz Link
mala_a19 Re: Cougar Town 07.03.10, 17:44 uwielbiam ten serial, śmieszny jest, oo tak Hopkins jest super, w B&S świetnie grał no i w PP tez. luczijka oglądasz PP?? Odpowiedz Link
mala_a19 Re: Cougar Town 07.03.10, 17:50 ja lubię oglądać ten serial, zawsze coś śmiesznego się wydarzy. Hopkins jest przystojny . W sumie szkoda, że odszedł z PP. Odpowiedz Link