Dodaj do ulubionych

Cougar Town

26.09.09, 20:03
Fajny serialik, ciekawe towarzystwo i tak wesoło mi przy nim było big_grin
Będę oglądać big_grin
Obserwuj wątek
    • ka_thy Re: Cougar Town 27.09.09, 20:44
      A mi się nie podobał. Miało być śmiesznie, miało być wesoło, było wręcz przeciwnie sad. Ja nie będę oglądać.
    • luczijka Re: Cougar Town 27.09.09, 22:32
      Zgadzam się Aga big_grin Ja również będę oglądać wink Czyli czwartki spędzę przyjemnie i
      lajtowo - Cougar Town i Eastwick <hihihi>.
    • luczijka Re: Cougar Town 02.10.09, 17:54
      Drugi odcinek jakby gorszy suspicious Jeszcze się zastanowię czy będę oglądać ;P
    • luczijka Re: Cougar Town 11.10.09, 13:27
      Aga oglądasz jeszcze? ;P Ja wciąż nie mogę się zdecydować czy to jest fajne, czy
      raczej nie suspicious Serial jest bardzo nierówny - niektóre motywy śmieszne, niektóre
      kiepskie. Ale na razie lukam sobie dalej wink
      • agamasia Re: Cougar Town 11.10.09, 13:57
        Ja oglądam i będę oglądać dalej big_grin Jak to w komedii wszystko jest lekko
        przerysowane, ale takie chyba ma być i się przy tym bawię.
        Sikałam z zasady 10 randeki tych jej ruchów , jak to powiedzieć, karateki
        w łóżku, kiedy broniła się przed przytuleniem big_grin
        Przyjaciółka-sąsiadka też jest niezła i podobają mi się ich rozmowy przez
        telefon, kiedy patrzą na siebie przez okno smile
        A poza tym serial dostał cały sezon, więc jak na razie nie grozi mu kasacja.
        • luczijka Re: Cougar Town 11.10.09, 14:03
          No i jeszcze jednym "za" jest Josh Hopkins big_grin Lubię go od czasu gdy wystąpił w
          "Ally McBeal" <hihihi>. Potem grał jeszcze w "Brothers & sisters", a ostatnio w
          "Private Practice" wink Fajnie że teraz dorobił się własnego serialu big_grin
          • mala_a19 Re: Cougar Town 07.03.10, 17:44
            uwielbiam ten serial, śmieszny jest, oo tak Hopkins jest super, w B&S świetnie
            grał no i w PP tez.

luczijka oglądasz PP??
          • mala_a19 Re: Cougar Town 07.03.10, 17:50
            ja lubię oglądać ten serial, zawsze coś śmiesznego się wydarzy.
            Hopkins jest przystojny wink. W sumie szkoda, że odszedł z PP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka