21.11.09, 15:54
No robią już z tego jakąś łzawą telenowelę!
A śledztwo oczywiście stoi w miejscu.
Do dupy z tym serialem.
Obserwuj wątek
    • szmegesz Re: FF 1x09 21.11.09, 16:42
      A mnie się podobało,wątek romantyczny po japońsku wcale mnie nie drażnił.
      Nie podoba mi się przełożony FBI( czarnoskóry w okularach ) to jest chyba
      ten kret.
      • galaxian1 Re: FF 1x09 21.11.09, 16:51
        Tylko po co te romanse po japońsku ?
        Ano po to, aby do finału sezonu nic nie wyjaśnić.
        Ten serial to jedna wielka zapchajdziura i tyle.
        • galaxian1 Re: FF 1x09 22.11.09, 14:02
          A tu odnośnie grawerów na pierścieniu, które odkryli z nagrania kamery
          przemysłowej big_grin

https://asset.soup.io/asset/0499/2715_3900.jpeg
          • milka323 Re: FF 1x09 22.11.09, 14:29
            hahahahahahahahahahahahahaha. Ty to zawsze coś wynajdziesz big_grin.
          • ilekobietamalat Re: FF 1x09 23.11.09, 14:23
            buahaha oplulam wzielam monitorbig_grin

a co do ff, to przed ff ogladalam wampirze dzienniki,luby sie przysiadl,mimo ze
            twierdzi ze takich babskich pierdol nudnych ogladac nie bedzie.. vd ogladal
            nawet z jakims zainteresowaniem, na ff przysnal, mimo ze oglada regularnie i na
            poczaktu mu sie podobalo;D ja tez myslalam ze umre z nudow;> mimo ze mam slabosc
            do malych japonek;D
    • aniuta75 Re: FF 1x09 22.11.09, 21:35
      Jakieś to takie było... nie na temat całkiem. Niech by zrobili spin offa do FF,
      jak to ludzie się szukają i romantyczne historie i takie tam. Nie znaczy że źle
      było ale to nie ta bajka smile.
      • galaxian1 Re: FF 1x09 22.11.09, 22:30
        aniuta75 napisała:

> Jakieś to takie było... nie na temat całkiem. Niech by zrobili spin offa do
        FF, jak to ludzie się szukają i romantyczne historie i takie tam. Nie znaczy że
        źle było ale to nie ta bajka smile.

Odcinek zupełnie od czapy! Teraz beda robili takie przeciagacze, aby nic sie nie
        wyjasnialo... aby docipać do konca sezonu z niczym!
        Coraz bardziej ten serial robi sie do dupy i tyle. Z wielkiej chmury, maly
        deszcz. Duzo lepiej oglada mi sie Fringe - w kazdym odcinku cos sie dzieje, jest
        akcja, namiecie, adrenalina. W FF dupa blada, same pierdoly sa i gdybanie co by
        bylo, gdyby bylo,
        • ka_thy Re: FF 1x09 22.11.09, 22:51
          > Odcinek zupełnie od czapy!

Nie, wcale nie myślę, że od czapy. Wg mnie to był kolejny odcinek udowadniający tezę, że co miało (ma) się stać to się stanie. Że wizji nie można odwrócić, że tym dwojgu jest pisane spotkać się dopiero za pół roku. A w takim razie coraz bardziej intrygująca jest sprawa (i wizja) agenta, który skoczył z dachu.
          • galaxian1 Re: FF 1x09 22.11.09, 22:59
            ka_thy napisała:

> > Odcinek zupełnie od czapy!
            >
            > Wg mnie to był kolejny odcinek udowadniający tezę, że co miało (ma) się stać
            to się stanie.

Ale po co w kazdym odcinku udowadniac to samo?
            Ile mozna.
            • aniuta75 Re: FF 1x09 23.11.09, 18:18
              E no poczekaj, może sie jeszcze pozbierają suspiciousbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka