galaxian1 27.11.09, 08:55 A Paradoxa to ktoś przyuważył? Podobno fajny serial, z tą szefową-blondyną od Hotelu Babylon. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: PARADOX 27.11.09, 09:38 Aniuta75 napisała: > Pierwsze słyszę . A to sie zainteresuj, bo to serial typu paranormal Na razie mamy pilota. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: PARADOX 27.11.09, 09:54 aniuta75 napisała: > A oglądałes już? czekam na napisy i ogladam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: PARADOX 27.11.09, 09:58 No właśnie wylukałam, że napisy sa już prawie gotowe więc sobie zapodałam. Zobaczymy co to za cudo . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: PARADOX 27.11.09, 10:08 aniuta75 napisała: > No właśnie wylukałam, że napisy sa już prawie gotowe więc sobie zapodałam. Zobaczymy co to za cudo . Ja tez, tym bardziej ze nastapil czas posuchy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: PARADOX 27.11.09, 10:17 dobra, to ja tez oblukam, ale juz na podstawie ostatnich doswiadczen smiem twierdzic, ze pierwszy odcinek bedzie super, a potem sie zrobi kicha .... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: PARADOX 27.11.09, 10:34 chociaz jest szansa, ze skoro to brytyjski serial to nie bedzie az tak zle Tu fajny link, sciaga mi z szybkoscia ponad 700MB/s www.megaupload.com/?d=1O8Y6JOW Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: PARADOX 27.11.09, 12:27 odczekam sobie na pare odcinkow obejzraam soibie 3 odcinki FF ale potem siadl, do White collar i V nie pdochodze na arzie. poczekam az bedzie z 10 odcinkow i adal bedzie ok. choc z waszych komentarzy widze ze serial siada...zbacze jak ten sie bedzie ciagnal Odpowiedz Link
aniuta75 1x01 27.11.09, 22:12 No przyznam, że mi się podobało. Zanosi się jednak na to, że teraz w każdym odcinku będzie to samo - pan od słońca dostaje wiadomość obrazkową a sprytna ekipa policjantów będzie rozwiązywać rebus . Nie wiem czy na dłuższą metę nie będzie to nudne, ale na razie wpisałam do swojego serialopierdolniczka, ajko pozycja do ściągania . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 1x01 28.11.09, 01:55 eee, takie sobie, ot brytyjski odpowiednik FF No bede dalej pewnie oglada, bo i tak nic lepszego nie ma, ale bez ekscytacji... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x01 28.11.09, 13:56 lenkaaa napisała: > i tak nic lepszego nie ma, ale bez ekscytacji... Bo caly ten sezon serialowy jest dupny. Jest chociaz jeden rewelacyjny serial, przy ktorym kopary opadaja? Ano nie ma takiego. Stare seriale juz odczuwaja zadyszke, a nowe sa slabiutkie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x01 29.11.09, 20:32 Episod 1 zaliczony. Ciekawi mnie, czy w kazdym odcinku bedzie takj sam schemat - czyli na komputer splywają nowe fotki i police prowadzi sledztwo. Bo jesli tak, to pewnie po 3 odcinkach sobie daruje, nie cierpie takich schematycznych seriali. Natomiast jesli bedzie troche inaczej, to poogladam dluzej. Rebeca w porownaniu z Hotelem Babylon (tak tez Rebeca - czy dla tej aktorki juz nie moga dac innego imienia?) mocno sie "posypała", widac ze botoxu nie wstrzykuje! Albo słabo ją photoshopuja, bo przy oczach, ustach widac wyrazne oznaki starosci. Nie wiem ile ona ma dokladnie lat, ale w Paradoxie to dalbym jej pod 50tke (skoro Gotowe Na Wszystko maja po 40ci!). W naszych krajowych warunkach wygladala by juz na babcię. A przeciez od czasu gdy grala w Hotelu wiele lat nie minelo, 2, 3 ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 1x02 02.12.09, 10:35 ja ! a juz dzis jest ? ja to jak w kalendarzyku sobie nie zanotuje, to zupelnie nie pamietam... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 1x02 03.12.09, 09:53 eee-tam... taki se ten serial... juz 2 wypadki mialy miejsce a jedyne co oni robia to staraja sie im zapobiec... nikt nawet nie rozpoczal sledztwa w kierunku skad te zdjecia sa przesylane i w jaki sposob i przez kogo... bo to, ze sie nad tym zastanawiaja na glos sledztwem nie mozna nazwac... cale szczescie ze nie pokazali w koncowce przesylania nowych zdjec, bo to byloby juz nudne... i ta Rebecca jest tak fatalnie ubrana... a naukowiec, ten co dostje te zdjecia, to juz taka totalna zrzyna pomyslu z Numb3rs, Mentalisty, Castle'a (naukowiec wspomagajavcy dzialania Policji), na dodatek nie ma zbyt wile medrego do powiedzenia obrocz gadania o burzach elektromagnetycznych i swiatach rownoleglych... eee-tam... No to sobie ponarzekalam z samego rana Odpowiedz Link
galaxian1 PARADOX 3 i 4 22.12.09, 14:50 Ogladaliscie w koncu? Bo mnie kurczaki, jakos niezbyty ciagnie do tego serialu Powiedzcie ze superowe odcinki, to obejrze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: PARADOX 3 i 4 22.12.09, 16:47 galaxian1 napisał: > Ogladaliscie w koncu? > Bo mnie kurczaki, jakos niezbyty ciagnie do tego serialu > Powiedzcie ze superowe odcinki, to obejrze > > No właśnie - powiedzcie to też obejrzę . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: PARADOX 3 i 4 22.12.09, 23:32 Do trzeciego odcinka obejrzalam i w/g mnie poziom wciaz taki sam jak przy pierwszym odcinku. To juz sobie sami ocencie, w zaleznosci jak sie komu pierwszy odcinek podobal. Dla mnie to "takie sobie" jest... Odpowiedz Link
ka_thy Re: PARADOX 3 i 4 30.12.09, 22:44 Ja oglądam. Obejrzałam 1-4, czekam na napisy do odcinka piątego. I podoba mi się Ale ja nie jestem wiarygodna Mnie wystarczy, że mogę popatrzeć na doktora Kinga i już jestem happy No, zaczarował mnie ten facet Ale poza tym nie jest źle. Niby jest schemat, którego się obawiałam po pierwszym odcinku, czyli zdjęcia z przyszłości a potem układanie historyjki, ale nie do końca jest on powtarzalny - udaje się twórcom zaskoczyć widza (czyli mnie ). No i okazuje się, że nie zawsze akcja zamyka się w jednym odcinku. Plusy - muzyka, podkreślająca napięcie, wartka akcja - odcinek, mimo, że godzinny wcale się nie dłuży, "British English" nadający filmowi takiej szorstkości i jednocześnie pewnej ekskluzywności i oczywiście doktor King . Na minusy nie patrzę Szkoda, że to juz finał sezonu, nie ukrywam, że liczę na więcej. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 1x05 17.01.10, 17:41 Uhhhhhhhhhh jak się wkurzyłam . Odcinek jak odcinek ale tak końcówka!! Takiego cliffa to dawno żem nie widziała. No i teraz czekaj na drugi sezon, który nie wiadomo kiedy będzie . Odpowiedz Link