Dodaj do ulubionych

I jak po świętach? Żyjecie?

27.12.09, 23:06
Jak Wasze brzuchy? A głowy? big_grin
Jakie nowe filmy i seriale obejrzane?

pozdrawiam poświątecznie smile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 27.12.09, 23:33
      Brzuchy grubsze wink.
      Seriale 0 tongue_out.
      Filmy 2 - wczoraj The Blind Side (naprawdę baaaardzo polecam) i przed chwilką
      2012 big_grin.
      • agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 10:34
        Na wagę jeszcze nie wchodziłam, ale w biodrach chyba mi trochę przybyło ciałka wink
        Nadrobiłam swoje seriale i mam już wszystko obejrzane (końcówka B&S mnie mocno
        zaskoczyła)
        Jakieś filmy też widziałam i tak jak Aniuta polecam The Blind Side, świetny film
        trailer
        • rodzynia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 21:43
          U mnie też trochę pewnie kilo przybyło..
          Seriali zero
          a filmów dużo np. Star trek - taka bajeczka, ale polecam chociażby ze względu na
          humor wink
          • szmegesz Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 21:59
            No niestety święta dały mi w kość więcej tłuszczyku ha,ha.
            A ja dla odmiany żadnych filmów, a za to 1 sezon Sons of Anarchy. I nawet mi
            się podobał, głównie role starszych bohaterów. Młody gra tylko urodą i ciągłym
            uśmiechem.
            Mam zamiar obejrzeć Avatara, ale głównie jako ciekawostkę technologiczną
            • sil.wen Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 22:44
              A o czym ten film Blind coś tam?
              Ja dziś byłam na Templariuszach, a z seriali to powoli kończę zaległości. Z
              podrzuconych tutaj sugestii skorzystałam w zakresie Paradoxa, właśnie
              skończyłam. Takie sobie, ale szkoda mi, że taki krótki, bo jakoś mi zaczął
              wpadać w oko doktor King. A tu taki psikus na sam koniec!smile)))

-----------------------------------
              "Owls are not what they seem..."
              • agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 29.12.09, 20:17
                The Blind Side:

Scenariusz filmu oparty jest na książce "The Blind Side: Evolution of the Game"
                Michaela Lewisa.
                Przedstawia prawdziwą historię Michaela Ohera, czarnoskórej gwiazdy futbolu
                amerykańskiego. Bohater w młodości był bezdomny. Pewnego dnia bogata rodzina
                otoczyła go opieką, co pozwoliło mu zrealizować marzenia o karierze sportowej.

za filwebem wink
                Świetny film, polecam big_grin
                • sil.wen Re: I jak po świętach? Żyjecie? 30.12.09, 10:17
                  Też zerknęłam do imdb po streszczenie, ale myślałam, że może to co innego. Chyba
                  sobie odpuszczę, bo jakoś czuję głęboką niechęć do filmów o sportowcach, nie
                  wiem sama dlaczego.
                  • ka_thy Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 18:06
                    Silwen, tak się nie da - lolum każe obejrzeć, trzeba obejrzeć big_grin

Ja obejrzałam i też mi się podobał. Film bardzo ciepły i bardzo amerykański. Gdyby nie to, że oparty został na faktach można by powiedzieć, że to bajka. Chociaż nie, tyle nierealnych sytuacji każe mi traktować ten film właśnie jako bajkę. Można mieć wrażenie, że historia została spisana ręką Michaela. Świetna Sandra Bullock, nie lubię jej od jakiegoś czasu, ale tu była świetna. I ona i jej postać. Podobnie świetny mały SJ. I nawet futbol amerykański tak bardzo nie przeszkadzał big_grin
                    • agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 20:27
                      Bardzo mi się podoba Twoje podejście Kathy wink
                      Jak dla mnie, to jest oskarowa rola Sandry, jest po prostu świetna, a film, może
                      trochę bajkowaty, ale i takie filmy czasami warto zobaczyć smile
                      • magdawaw1 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 21:37
                        po swietach ciezko, tym bardziej ze zaliczyłam jeszcze weekendowy wypad do K-WA.
                        Powrót dzisiaj tragedia na pkp - jakby mnie nie "dopchnieto", abym weszła to
                        pewno jutro dopiero bym się "zaczepi la" na jakis pociąg..
                        biodra - mhm...po dojedzeniu świątecznych zapasów -dietkawink..
                        seriale - 0
                        filmy - parnasuss (niezły) i avatar (niezłe efekty)..wink..
                      • ka_thy Blind Side 18.01.10, 09:10
                        > Jak dla mnie, to jest oskarowa rola Sandry, jest po prostu świetna

Sandra, za tę rolę otrzymała własnie Złoty Glob smile
    • milka323 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 08.12.10, 19:49
      w ramach siania zamętu, powyciągam trochę śmieci, jak za starych dobrych czasów big_grin
      • galaxian1 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 08.12.10, 22:00
        milka323 napisała:

> jak za starych dobrych czasów big_grin

Ależ dobre czasy są nadal ! tongue_out big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka