ka_thy 27.12.09, 23:06 Jak Wasze brzuchy? A głowy? Jakie nowe filmy i seriale obejrzane? pozdrawiam poświątecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 27.12.09, 23:33 Brzuchy grubsze . Seriale 0 . Filmy 2 - wczoraj The Blind Side (naprawdę baaaardzo polecam) i przed chwilką 2012 . Odpowiedz Link
agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 10:34 Na wagę jeszcze nie wchodziłam, ale w biodrach chyba mi trochę przybyło ciałka Nadrobiłam swoje seriale i mam już wszystko obejrzane (końcówka B&S mnie mocno zaskoczyła) Jakieś filmy też widziałam i tak jak Aniuta polecam The Blind Side, świetny film trailer Odpowiedz Link
rodzynia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 21:43 U mnie też trochę pewnie kilo przybyło.. Seriali zero a filmów dużo np. Star trek - taka bajeczka, ale polecam chociażby ze względu na humor Odpowiedz Link
szmegesz Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 21:59 No niestety święta dały mi w kość więcej tłuszczyku ha,ha. A ja dla odmiany żadnych filmów, a za to 1 sezon Sons of Anarchy. I nawet mi się podobał, głównie role starszych bohaterów. Młody gra tylko urodą i ciągłym uśmiechem. Mam zamiar obejrzeć Avatara, ale głównie jako ciekawostkę technologiczną Odpowiedz Link
sil.wen Re: I jak po świętach? Żyjecie? 28.12.09, 22:44 A o czym ten film Blind coś tam? Ja dziś byłam na Templariuszach, a z seriali to powoli kończę zaległości. Z podrzuconych tutaj sugestii skorzystałam w zakresie Paradoxa, właśnie skończyłam. Takie sobie, ale szkoda mi, że taki krótki, bo jakoś mi zaczął wpadać w oko doktor King. A tu taki psikus na sam koniec!))) ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 29.12.09, 20:17 The Blind Side: Scenariusz filmu oparty jest na książce "The Blind Side: Evolution of the Game" Michaela Lewisa. Przedstawia prawdziwą historię Michaela Ohera, czarnoskórej gwiazdy futbolu amerykańskiego. Bohater w młodości był bezdomny. Pewnego dnia bogata rodzina otoczyła go opieką, co pozwoliło mu zrealizować marzenia o karierze sportowej. za filwebem Świetny film, polecam Odpowiedz Link
sil.wen Re: I jak po świętach? Żyjecie? 30.12.09, 10:17 Też zerknęłam do imdb po streszczenie, ale myślałam, że może to co innego. Chyba sobie odpuszczę, bo jakoś czuję głęboką niechęć do filmów o sportowcach, nie wiem sama dlaczego. Odpowiedz Link
ka_thy Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 18:06 Silwen, tak się nie da - lolum każe obejrzeć, trzeba obejrzeć Ja obejrzałam i też mi się podobał. Film bardzo ciepły i bardzo amerykański. Gdyby nie to, że oparty został na faktach można by powiedzieć, że to bajka. Chociaż nie, tyle nierealnych sytuacji każe mi traktować ten film właśnie jako bajkę. Można mieć wrażenie, że historia została spisana ręką Michaela. Świetna Sandra Bullock, nie lubię jej od jakiegoś czasu, ale tu była świetna. I ona i jej postać. Podobnie świetny mały SJ. I nawet futbol amerykański tak bardzo nie przeszkadzał Odpowiedz Link
agamasia Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 20:27 Bardzo mi się podoba Twoje podejście Kathy Jak dla mnie, to jest oskarowa rola Sandry, jest po prostu świetna, a film, może trochę bajkowaty, ale i takie filmy czasami warto zobaczyć Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 03.01.10, 21:37 po swietach ciezko, tym bardziej ze zaliczyłam jeszcze weekendowy wypad do K-WA. Powrót dzisiaj tragedia na pkp - jakby mnie nie "dopchnieto", abym weszła to pewno jutro dopiero bym się "zaczepi la" na jakis pociąg.. biodra - mhm...po dojedzeniu świątecznych zapasów -dietka.. seriale - 0 filmy - parnasuss (niezły) i avatar (niezłe efekty).... Odpowiedz Link
ka_thy Blind Side 18.01.10, 09:10 > Jak dla mnie, to jest oskarowa rola Sandry, jest po prostu świetna Sandra, za tę rolę otrzymała własnie Złoty Glob Odpowiedz Link
milka323 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 08.12.10, 19:49 w ramach siania zamętu, powyciągam trochę śmieci, jak za starych dobrych czasów Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I jak po świętach? Żyjecie? 08.12.10, 22:00 milka323 napisała: > jak za starych dobrych czasów Ależ dobre czasy są nadal ! Odpowiedz Link