Dodaj do ulubionych

dno roku:D

06.12.10, 23:54
w ramach odmozdzenia waczylam sobie pierwsza z brzegu dostepna online komedie.. ktorej nie widzialam;>
z tego roku, o jakze pieknym polskim tytule wybuchowa para.
o losie! jakie to glupie, i brzydkie jakies takiebig_grin
film z zaba(cameron diaz) i tomkiem kruzem, ktory niestety zdziadzial niemilosiernie ..
film w klimatach smithow czy innych panow killerow, ale tomek jako agent.. skaczacy po samochodach, autobusach, mostach rzekch i niewiadomoczym jeszcze, to po prostu zart rokubig_grin oczywiscie jednym strzalem zabijal pieciu i niewiadomo co jeszczebig_grin przy nim nawet zaba okazala sie piekn, zgrabna i w dodatku swietna aktorka, ba! przy nim okazala sie nawetmoja najulubiensza atorka(a wierzcie mi,szczerze jej nie lubiebig_grin)

nawet ja, ktora raczej jak zacznie ogadac film to konczy, powinnam dostac medal za obejzenie tego do koncabig_grin

zeby dopelnic obrazu zenady, tomek poza agentem doskonalym, jest tez mega ciachem...
buahahahah

mata i patrzta jakie to ciacha teraz w kinach daja.. sama nie wiem czy chc mi sie smiac czy plakacbig_grin
https://img.interia.pl/rozrywka/nimg/a/t/Wybuchowa_para_4345028.jpg
https://img.interia.pl/rozrywka/nimg/v/c/Wybuchowa_para_4345012.jpg
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: dno roku:D 07.12.10, 00:02
      A ić. Ja tam nigdy Tomka Kruza nie lubiłam i nie podoba mi się on wcale tongue_out.
      • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 00:12
        Ja tam go lubię, mimo, że w sumie jest świrem big_grin
      • galaxian1 Re: dno roku:D 07.12.10, 15:17
        aniuta75 napisała:

> A ić. Ja tam nigdy Tomka Kruza nie lubiłam i nie podoba mi się on wcale tongue_out.

Jak na niego pieszczotliwie mówicie!
        Przecież jego netowa ksywa to Tomek Kurdupel, nie znacie ? big_grin
    • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 00:11
      Moim zdaniem to fajny film, ale tylko jeśli ogląda się go z odpowiednim podejściem czyli jako komedię big_grin Niektóre teksty Kruza były boskie big_grin A akcja z kiełbaskami... no majstersztyk po prostu big_grin ;P Doprawdy nie wiem czego się czepiasz big_grin suspicious

Ja z kolei ledwie zdzierżyłam Killersów ;P Drętwe to okropnie i jeszcze ta Hejgel suspicious Bleeeeee tongue_out
      • ka_thy Re: dno roku:D 07.12.10, 08:22
        > Moim zdaniem to fajny film, ale tylko jeśli ogląda się go z odpowiednim podejśc
        > iem czyli jako komedię big_grin

Jako komedię i parodię. Zgadzam się z Lu w 200% big_grin Bardzo fajny film, fajna rozrywka, można się nieźle uśmiać i ubawić ale tylko jeśli się popatrzy na to z przymrużeniem oka. Też na początku miałam odczucia WTF, ale szybko minęły smile

A Killersów wytrzymałam chyba z 15 minut. tongue_out
        • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 08:50
          no ja mialam nastawienie odpowiednie i naparwde...nie zmoglamsurprised
          o jakich killersach piszecie? powiedzcie cioci pszczole szybciutko...danwo nic ciekawego nie widzialam.
          ostanio amerykanina ogladalam. kocham kluneja wiecie? ale chyba zmeczona mocno bylam albo co...mam wrazenie ze powinnam go obejzrec na nie zmeczona pszczole i bedzie super?
          • ka_thy Re: dno roku:D 07.12.10, 09:04
            > o jakich killersach piszecie?

O takich:
            www.filmweb.pl/film/Pan+i+Pani+Kiler-2010-492143
            • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 09:21
              aaa...nie widzialam. dzieki za objasnieniesmile czyli nie bede ogladac rowniezbig_grin
      • galaxian1 Re: dno roku:D 07.12.10, 15:18
        luczijka napisała:

> Moim zdaniem to fajny film, ale tylko jeśli ogląda się go z odpowiednim podejśc
        > iem czyli jako komedię big_grin

Z takim nastawieniem to się ogłada horrory, a nie komedie big_grin
        • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 15:30
          galaxian1 napisał:
          > Z takim nastawieniem to się ogłada horrory, a nie komedie big_grin
          >

Ale to nie jest komedia, tylko film sensacyjny ;P
    • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 08:46
      no. nalezy ci sie medal. ja nie wytrzymalam do konca. naprawde. dzis chce obejzrec slawetny flm z billem muraryem ktorego kocham!
      az po grob. widzial ktos?
      ale dopiero po supciu...
      • ka_thy Re: dno roku:D 07.12.10, 09:02
        Hehe, weszłam na filmweba, zeby zobaczyć co to za film Aż po grób a tam reklama Wybuchowej pary big_grin big_grin big_grin

> no. nalezy ci sie medal. ja nie wytrzymalam do konca

To ja poproszę o ten medal, a nawet dwa tongue_out - nie dość, że obejrzałam do końca to jeszcze nieźle się bawiłam smile
        • ilekobietamalat Re: dno roku:D 07.12.10, 09:06
          o no prosze, wszyscy ogladali;P

traktujac to jako film przesmiewczy niestety, sorry,ale nie;>
          a tomek byl po prostu fuuubig_grin
          w ogole sie zastanawiam jak w hamerykanskim filmie mogly pojawic sie takie ujecia jak te sceny na motorze wsrod bykow.. no nedza jak w polskim filmiebig_grin

al aktycznie widizlaam ze niektorzy film oceniaja calkiem pozytywnie. moze mamy po prostu inne poczucie humorusmile
          • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 09:29
            pomiedzy mna a tym filmem nie bylo magii i tylewink nie to co kac vegas np.big_grin
            p.s. ja nie trawie toma kruza od zawsze. lubie go li tylko i wylacznie w zakladniku. i troszke w wywiadzie z wampirem.
            • magdawaw1 Re: dno roku:D 07.12.10, 10:08
              Moje wrażenia n a filmie z Tomkiem i Cameron - wyłączyć po 5 minutach..potem stwierdziłam, że trzeba wyłączyć myślenie..i spoko..nawet się śmiałam...
              w podobnym klimacie jest RED z Willisem...
              aż po grób - widziałam...super film, ale ostrzegam smutny....genialna kreacja Duvalla..
              Z komedii romantycznych to mnie odrzuciły Listy miłosne ...albo do Julii - już nie pamiętam...obejrzałam, bo niby G. Bernal też tam grał, ale ciężko mi było obejrzeć do końca....
              • ilekobietamalat Re: dno roku:D 07.12.10, 11:41
                > Z komedii romantycznych to mnie odrzuciły Listy miłosne ...albo do Julii - już
                > nie pamiętam...obejrzałam, bo niby G. Bernal też tam grał, ale ciężko mi było o
                > bejrzeć do końca..

a widzialam, ale nie zapadlo mi jakos wpamiec. jedynie co, ze widoki fajnewink
              • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 12:53
                no ale!!!!! jak RED z łilisem!!!! absolutnie genialny! big_grin nie no moze z genialnoscia przesadzilam, ale letki latywy i przyjemny!
                ja sie smutnych filmow nie bojewink dlatego kocham murraja-brzmi to jak paradox- w takich filmach..i diwala tez uwielbiam. bo generalnie gdzie sa ci giganci z tamtych lat? szon konery, dżak nikolson, troche skapcialy dzis ale genialny keidys deniro, diwal wlasnie...czy do pozarcia, ale juz stary al paczino...nie ma teraz takich aktorow . nie ma. <rwie wlosy z glowy>
                • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 13:19
                  pszczolaasia napisała:
                  czy do pozarcia, ale juz stary al paczino...nie ma t
                  > eraz takich aktorow . nie ma. <rwie wlosy z glowy>

Wczoraj oglądałam You don't know Jack z Pacino właśnie. Świetny film, daje do myślenia. O eutanazji...
              • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 12:57
                magdawaw1 napisała:
                > w podobnym klimacie jest RED z Willisem...
                > aż po grób - widziałam...super film, ale ostrzegam smutny....genialna kreacja D
                > uvalla..

No właśnie na te dwa filmy się zasadzam, ale w wypożyczalni są tylko jakieś kiepskie wersje suspicious ;P Chyba trza trochę poczekać wink
      • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 13:14
        pszczolaasia napisała:

> no. nalezy ci sie medal. ja nie wytrzymalam do konca. naprawde. dzis chce obejz
        > rec slawetny flm z billem muraryem ktorego kocham!

Skoro kochasz Murray'a to polecam filmy Wesa Andersona big_grin Bill grał w: Rushmore, Genialny klan/Royal Tenenbaums, Podwodne życie ze Stevem Zissou/Life Aquatic with Steve Zissou (główna rola), Fantastyczny pan Lis/Fantastic Mr. Fox (tu jako bonus masz jeszcze Kluneja w roli pana Lisa wink), Pociąg do Darjeeling/Darjeeling Limited (rola Billa symboliczna, ale film świetny). Styl Wesa jest jedyny w swoim rodzaju i mam nadzieję, że Ci się spodoba wink
        • pszczolaasia Re: dno roku:D 07.12.10, 13:37
          nonosmile Lu wcigne sobie te filmy na liste do wyporzyczalnismile dziekismile
        • magdawaw1 Re: dno roku:D 07.12.10, 14:48
          Pan Lis..genialna..bajka...ale chyba nie dl a dzieci...
          • luczijka Re: dno roku:D 07.12.10, 15:32
            magdawaw1 napisała:

> Pan Lis..genialna..bajka...ale chyba nie dl a dzieci...

No to całe szczęście, że Psioła już dawno nie jest dzieckiem wink
            • pszczolaasia Re: dno roku:D 08.12.10, 08:43
              Lu no co T! mentalnie do konca zycia bede! nie chce byc starym czlowiekiem mentalnie. wole byc mlodym gupkiem!big_grinbig_grin
              a na poakzanie metryki mnie neer nie namowicie. never!
          • pszczolaasia Re: dno roku:D 08.12.10, 08:40
            dobra Magda! dzieki za oszcezrzenie! dzieckom nie puszcze. one i tak na arzie sa na etapie kubusia puchtka. nawet shrek je troche przeraza....a konkretnie zawsze utykamy na momencie kiedy drze sie an ych wiesniakow. no one majom dopiero 2,5 roku wiec moze dlatego? do smoka never nie dotarlismy. a szkoda. to moja ulubiona scena kiedy osiol mowi..alez alez ty jestes kobieta!!!big_grin
            • rodzynia Re: dno roku:D 08.12.10, 18:27
              Obejrzałam to "dzieło" i jako rozrywka może być, natomiast oczekiwałam więcej zabawnych scen - śmiałam się głównie z niedorzeczności niektórych zdarzeń wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka