ilekobietamalat 24.03.11, 17:49 nie? cos dodac, cos odjac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 24.03.11, 19:06 Spartacusa można zdjąć bo się skończył. Shameless już tylko jeden odcinek to jak chcesz to ściągaj teraz a jak nie to za tydzień. The Cape chyba się skończył, nie wiem, cancela w każdym bądź razie dostał już jakiś czas temu... I V oczywiście . I Human Target . Chyba... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 25.03.11, 11:17 I chyba PLL się skończyło, ale to już należy pytać największej fanki czyli Lu Za to doszło Breakout Kings i nie wiem co jeszcze... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 25.03.11, 18:18 pozmienialam co wiedzialam, jak cos zle albo czegos zapomnialam pisac narodzie, pisac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 25.03.11, 19:35 A Fairly Legal to już nie oglądacie ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 25.03.11, 19:58 skoncowalo sie, final dzis byl Odpowiedz Link
luczijka Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 29.03.11, 16:09 Ikobieto wyałtuj Shameless i Californication, a dorzuć United States of Tara i Nurse Jackie (oba we wtorek) Dzięki Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 31.03.11, 10:43 a ten tego moze by dorzucic gry o tron? bo ja bede ogladac . ale nei wiem czy ktos poza mna wiec nie wiem czy dla mnei samej warto to wrzucac....no Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 31.03.11, 10:57 i jeszcze the killing i borgias bedzie mnie interesowac. a np. obejrzalam tego camelota i. zasnelam. dla mnie nic nowego. nuuudy. sorry wiem zara mnie oskubiecie. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 31.03.11, 21:22 pscola wszystko wpisujemy nawet jesli ogladasz tylko ty i tylko co drugi odcinek przeta to ma byc wygodne dla kazdego z nas z osobna,wiec wszystko musi byc. tylko plizzz piszcie konkretnie serial - dzien. bo ja zaraz cos pokrece;D Odpowiedz Link
luczijka Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 01.04.11, 21:29 No to jeszcze raz: - na wtorek dać United States of Tara i Nurse Jackie - z poniedziałku wyałtować Californication i Shameless Dzięki Odpowiedz Link
galaxian1 Californication 06.04.11, 15:05 Californication zaliczył finała Wykastrować z tabelki ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 18.04.11, 15:49 uf, tylko miesiac osbowy mialam;PP wybaczcie, wlasnie sie przeprowadzam nie mialam czasu jak cos jeszcze trzeba dodac albo odjac od tabelki krzyczcie tylko pliiz, jak dodac to piszcie od razu dzien Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 18.04.11, 16:21 Nie wiem czy już coś zmieniłaś bo ja mam po staremu . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: jakies zmiany tabelkowe chyba 18.04.11, 22:20 Aniuta a kliknij se Ctrl+F5, to ci sie powinno zaktualizowac. Odpowiedz Link