Dodaj do ulubionych

The Walking Dead S2

17.10.11, 09:08

No to zobaczymy co nam wysmażyli w tym drugim sezonie big_grin.
Kto z mła? suspicious
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: The Walking Dead S2 17.10.11, 11:26
      utknelam w polowie pierwszego sezonu i nawet juz nie pamietam na ktorym odcinku....
      • yvi1 Re: The Walking Dead S2 17.10.11, 14:59
        Moj M. z toba,ja odpadam.Jak juz pisalam,odpadam na takich serialach.AHS tez nie dla mnie.
    • aniuta75 Re: The Walking Dead S2 28.11.11, 22:57
      No i kurde dlaczego nikt tego nie ogląda?? Nie mam z kim poprzeżywać ostatniego odcinka tongue_out.
      • inia33 Re: The Walking Dead S2 29.11.11, 22:40
        ja oglądamsmile możesz przeżywać ze mnątongue_out
        sama końcówka w zasadzie była do przewidzenia, ale i tak mnie zaskoczyła i wbiła w fotel...
        • aniuta75 Re: The Walking Dead S2 30.11.11, 17:33
          Ja jakoś do końca wierzyłam, że znajda ją wychudzoną i brudną na którejś z farm smile.
          No i ta rzeź na końcu...
          • inia33 Re: The Walking Dead S2 03.12.11, 10:04
            rzeź była niefajna, ale jakoś mnie uspokoiła-niepokoili mnie szwendacze w stodole...
            • aniuta75 Re: The Walking Dead S2 03.12.11, 10:41
              To jakiś szał był wink.
              Teraz dziadek ich wygna w świat.
              Wiadomo ile jest odcinków na ten sezon?
              • inia33 Re: The Walking Dead S2 03.12.11, 11:01
                tutaj piszą, że ma być jeszcze jeden odcinek, w lutymuncertain
                pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcinków_serialu_The_Walking_Dead
                hm, trochę długo...

serial kocham, ale jest dla mnie ciężki (bo jakoś realistycznie zrobiony, no i te dzieci...),
                oglądam go zawsze na końcu, po innych, "lżejszych"wink
                • aniuta75 Re: The Walking Dead S2 03.12.11, 11:03
                  No o tym lutowym odcinku to wiem... Ale miałam cichą nadzieję, że jeszcze ze 2 przynajmniej będą wink.
    • aniuta75 2x08 16.02.12, 11:27

Kiego grzyba ta durna Lori pojechała po Ricka i resztę do miasta??? Przecież wiedzieli, że Beth się załamała czy coś? No nie kumam.

No i Rick rządzi big_grin.
      • galaxian1 Re: 2x08 18.02.12, 11:43
        aniuta75 napisała:

>
        > Kiego grzyba ta durna Lori pojechała po Ricka i resztę do miasta???

Po to, aby teraz jej szukali przez następnych 6 odcinków big_grin

> No i Rick rządzi big_grin.

Tak, jego akcja w końcówce majstersztyk !
        Podobało mi się bardzo smile smile smile
    • thorgalla Re: The Walking Dead S2 18.02.12, 23:17
      To fake czy prawdziwe zdjęcie z filmu?
      Bardzo zabawne.
      I ten słodki aktor co się w Kejrze kochał.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/cd/qh/tylq/TEzuF7wNAcsPwUmoSX.jpg
      • aniuta75 Re: The Walking Dead S2 19.02.12, 10:10
        Heheheh nie wiem czy fake ale fajne big_grin.
    • galaxian1 2x09 21.02.12, 23:07
      Się działo smile
      A w następnym odcinku też się zapowiada smile
      • aniuta75 Re: 2x09 23.02.12, 16:01
        Dobrze jest smile. A nawet bardzo dobrze big_grin.
    • galaxian1 2x12 14.03.12, 09:16
      O kurde, ale się dzieje dzieje !
      Trup ściele się gęsto, niebawem z bohaterów pozostanie tylko "rodzinka".
      No i już finał sezonu i zapewne opuszczą tą farmę, ciekawe jak dużą ekipa.
      I znowu rok czekania, bleee !
      • piegucha Re: 2x12 15.03.12, 17:37

Eeee, jaki rok czekania? Zawsze premiera sezonu jest koło halloween, wiec juz blizej niz dalejsmile
        A mnie interesuje jak to sie stalo z Randallem i Shanem? Moze cos wisi w powietrzu? Normalnie wbilo mnie w kanapetongue_out
        • galaxian1 Re: 2x12 15.03.12, 21:06
          piegucha napisała:

> A mnie interesuje jak to sie stalo z Randallem i Shanem?

Podobno zarazic sie mozna tak po prostu "z powietrza", umiera sie i się zaraża.
          Nie trzeba byc ugryzionym przez Zombiesa.
          Ciekawe czy wyjaśnią to jakoś lepiej, bo na razie to są domysły.
          • aniuta75 Re: 2x12 18.03.12, 10:32
            Wydaje mi się, że wirus zombie ma każdy, ale uaktywnia się on po śmierci. Obojętnie czy będzie to morderstwo, wypadek samochodowy czy zagryzienie przez stado szwędaczy wink.
            A odcinek zacny big_grin. Miałam "drobne" zaległości i jak zasiadłam tak skończyłam chyba po 1 w nocy big_grin.
            • piegucha final 19.03.12, 03:14

Wlasnie jestem po finale! Wow, wbija w fotel! I juz nie moge sie doczekac nastepnego sezonu, bedzie sie dzialo! Brak mi slow. Jak ja uwielbiam ten serial!
              Czekam na Wasze wrazenia!
              • galaxian1 Re: final 19.03.12, 21:03
                Super, ale się działo, akcja non stop ! smile
                No to czekamy teraz pół roku. 3 sezon ma się dziać w... wiezieniu (który widać w końcowej scenie)! Welcome to Fox River big_grin
                Ale co to za zakatrupiony gostek z dwoma maskotkami na smyczy?
                Czy to nowa postać, a może... zaginiony brat z obciętą ręką?
                Specjalnie się przyglądałem, ale ręki mu nie pokazali smile
                • aniuta75 Re: final 19.03.12, 21:54
                  Ja pierdziu big_grinbig_grinbig_grin.
                  A gostek z maskotkami to raczej babeczka jest, bo cycki były wypukłe big_grin. I ręce były jak najbardziej dwie wink.
                  I tyyyle czekania indifferent.
                • ariwederczi odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 19.03.12, 21:55
                  To postać z komiksu.

...

...

...

...

...

* SPOILER *

...

...

...

...

...

...

kobieta

...

...

...

...

Michonne smile
                  • aniuta75 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 19.03.12, 22:01
                    No czyli dobre oko mam i cycki wylukałam big_grin.
                    • piegucha Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 19.03.12, 22:31
                      Oj, po odcinku ogladalam Talking Dead i wlasnie bylam w szoku, ze to kobieta! Ale mnie tam inresuje czy te "maskotki" to sa normalni ludzie czy walkerzy? Bo takie jakos malo namolne bylytongue_out
                      • aniuta75 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 19.03.12, 22:34
                        No mało normalne, to fakt big_grin. Pewnie szwędacze. Łapki poobcinane coby nie drapały pazurami i na łańcuszkach, coby odciągnąć od ludzi. Własne, tresowane szwędacze big_grinbig_grinbig_grin. Naaajs big_grin.
                        • piegucha Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 19.03.12, 23:11

Szkoda, ze teraz bedziemy tyle czekac, ale trzeba powiedziec, ze fajnie sie postarali! Jak normalnie na serialach sobie haftuje, to wczoraj nie umialam sie skupic, tyle sie dzialo!
                          Ale podoba mi sie tez, ze Rick wreszcie przestal byc taki swiety i dobry, wreszcie zrobil sie normalny! I zaczyna walczyc o swoje, a nie daje sie w dupe kopactongue_out
                          • galaxian1 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 09:56
                            piegucha napisała:

> a nie daje sie w dupe kopactongue_out

Ale oczywiście to się żoneczce nie podoba - wolała by mieć dwóch samców obok siebie, a nie tylko Ricka! A cała akcja Shawna była sprowokowana właśnie przez nią, bo mu naopowiała, że to może być jego dziecko... a Shawn do myślicieli to nie należał. Ale oczywiście pipa do tego się nie przyzna i będzie gnębiła psychicznie Ricka, że to on jest taki zły.
                            • aniuta75 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 10:03
                              Glx doprze babona rozgryzł. Kuźwa jak ja jej nie cierpię. Wstrętna fałszywa sucz! tongue_out
                              • galaxian1 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 10:06
                                aniuta75 napisała:

> Glx doprze babona rozgryzł. Kuźwa jak ja jej nie cierpię. Wstrętna fałszywa sucz! tongue_out

Wkurza mnie tu jeszcze bardziej niż w PB !
                                To z niej powinien się zrobić zombiak.
                                • aniuta75 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 10:31
                                  Pewnie jak na złość się nie przemeini i dalej będzie nas wkurzać big_grin. No bo to takie mało poprawnie politycznie matkę dziecku zabierać wink.
                                  • galaxian1 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 10:43
                                    aniuta75 napisała:

> Pewnie jak na złość się nie przemeini i dalej będzie nas wkurzać big_grin. No bo to t
                                    > akie mało poprawnie politycznie matkę dziecku zabierać wink.

Dwulicowa sucz i tyle. Najpierw się z kolesiem puszcza i mu mąci w głowie, potem udane grzeczną żonkę, a nawet nie wie z którym jest w ciąży. Potem Shawnowi znowu mu mąci w głowie i Rickowi też mąci. "To nie toje dziecko"... "a może jednak to twoje!". A dobiła mnie jak Zombiaki zaatakowały farmę. Ani razu chyba o Ricka nie zapytała, tylko za dzieciakiem się darła. A na końcu Rick dostał jeszcze zjebkę na "dzień dobry", chociaż wszystko co się stało to było właściwie z jej winy - pośrednio, ale z jej.
                                    • aniuta75 Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 10:57
                                      Ja tylko mam nadzieję, że zanim sucz stanie się zombiakiem to Ricku się na niej pozna suspicious.
                                      • agniecha-hexa Re: odpowiedź na pytanie kto to *SPOILER* 20.03.12, 12:50
                                        ale mnie zamurowalosmile
                                        dzialo sie dzialo

a i tyle czekania no ale mam nadzieje,ze sie w tym wiezniu bedzie dzialosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka