pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 11:59 kuzwa tytul popieprzylam... to z wrazenia!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 12:01 sa me jakies mkv...zaraz focha strzele Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 12:05 Pszczoła,źle z Tobą,sama ze sobą gadasz I Twoja sygnaturka kojarzy mi się jednoznacznie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 12:10 ktora? to z wrazenia ...jestem roztrzesiona ze moglabym juz dzis!!! zobaczyc boskiego kriksosa.... Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:04 >>estem roztrzesiona ze moglabym juz dzis!!! zobaczyc boskiego kriksosa.. A mąż wie?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:14 nie rozumiem co wam sie nie podobie w oku saurona a twoj wie o jonie? wie. pogodzil sie ze kocham sie w snjepie, eryku, kriksosie, khalu drogo i dzonym dipie. wzial mnei z dobrodziejstwem inwentaza...wiedzial co robi Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:24 Kochana,nie napisałam,że się nie podoba tylko,że się kojarzy >>a twoj wie o jonie? A czyje rozebrane zdjęcie mam na pulpicie? Wie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:35 masz rozebrane zdjecie jona????????????????? pokkkkaaaazzzzzzz plizzzz Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:43 Nie całkiem,tylko do pasa. Wstawiałam go już na forumie tylko nie wiem gdzie. Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 13:49 JUż wiem,w wątku imprezowym. I porusza kaloryferkiem PS.Czy mi się zdaje czy wszystkie wątki jakoś zbaczają z tematu? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 14:00 onienie. czy w wntalu o spartakusie gdzie WSZYSCY dobrzy bohaterowei maja odkryte klaty a coponiektorzy nie tylko klaty... czy w wontku taki mozna gadac o czems innym? w moich wontalach mozna gadc o wsiem. macie moje przyzwolenie. klate tamta widzialam i tak sie rusza na tym monitorze? Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 14:12 >tak sie rusza na tym monitorze? No własnie się nie rusza.Ale zasięgam rady eksperta. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spartacus venegance 21.01.12, 14:28 thorgalla napisała: > PS.Czy mi się zdaje czy wszystkie wątki jakoś zbaczają z tematu? Się przyzwyczaj, tu tak zawsze . Odpowiedz Link
thorgalla Re: spartacus venegance 21.01.12, 18:09 Mi to absolutnie nie przeszkadza.Lubię zboczenia ... z tematu oczywiście Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spartacus venegance 21.01.12, 14:24 Babo za tydzień Wiem, wiem, też się doczekać nie mogę . I z braku boskiego RIP też będe się kochała w Kriksosie . Podzielisz się? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spartacus venegance 21.01.12, 15:00 ale na rslogu jest! i wiem z dobrego zrodla ze dzis ma byc na vod. kriksosem sie podziele...z tobom zawsze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spartacus venegance 21.01.12, 15:11 Dextery czy inne TB też są zawsze tydzień przed premierą właściwą, jakieś brzydkie wersje. Wolę tydzien poczekać i sobie sie relaksować . Odpowiedz Link