Dodaj do ulubionych

Ciacha 2011

24.01.12, 22:39

100 ich jest smile. Nie zdradzę kto na pierwszym miejscu suspicioustongue_out.

www.buddytv.com/slideshows/supernatural/tvs-100-sexiest-men-of-2011-29104.aspx
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Ciacha 2011 24.01.12, 22:50
      no! 84 miejsce mi sie podoba. niektore wczesniejsze zaskoczyly mnie . ludzie maja dziwny gust...skund te typy ? jkaies glosowanie bylo? ide ogladac dalej...
    • pszczolaasia Re: Ciacha 2011 24.01.12, 22:55
      bardzo mnie ciesza wysokie pozycje tajlera, deana.
      a thorgala to chyba oszaleje ze szcescia jak zobaczy jak wysoko jon zaszedlbig_grin
      i ten sliczny z GA..mmm...
      doszlam do miejsca pierwszergo i sapdlam z kanapy. rozlaczam sie i ide sie utopic w wannie.
      • aniuta75 Re: Ciacha 2011 24.01.12, 23:00
        big_grin

Oj no co chcesz? Przeca śliczny chłopczyk jest smile.
        • pszczolaasia Re: Ciacha 2011 24.01.12, 23:07
          wezzzz....dejmon din, jon...nawet sammy maja to cos! a ten tam... no ale moze dlatego ze ja nie chwycilam tego serialu. i jestem oburzona ze khala nie ma i kriksosa. i khal i kriksos swoim zwierzecym magnetyzmem przygniataja lewym paznokciem u prawej nogi tego tam wymoczka...
          • aniuta75 Re: Ciacha 2011 25.01.12, 09:12
            big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • thorgalla Re: Ciacha 2011 25.01.12, 09:40
      Anuuuuuta,co ja Ci zrobiłam,że mi każesz przed śniadaniem i kawą 100 razy przewijać aby ciacha pooglądać??? Nie dało się na jednej stronie?
      • aniuta75 Re: Ciacha 2011 25.01.12, 09:42
        No nie dało się tongue_out. Ale to można zobaczyć w 100 sekund. Nooo może 150, żeby popatrzeć dłużej na tych ładniejszych suspiciousbig_grin.
      • pszczolaasia Re: Ciacha 2011 25.01.12, 09:54
        ogladaj ogladaj. pierwsz 20-stka powinna cie ucieszycbig_grin z pominieciem pierwszego miejsca ofcors...
      • thorgalla Re: Ciacha 2011 25.01.12, 10:30
        Andrew Lincoln strasznie mi się w Love Actually podobał.Jak on tę Kirę kochał.
        Jaime Lannister nisko sad za to,że jest Duńczykiem dałabym go wyżej.
        Jeffrey Donovan przypomina mi byłego kochanka
        Matt Czuchry jako z-ca prokuratora,nie miałbym nic przeciwko aby mnie przesłuchał w osobnym pokoju mrrau
        Jensen Ackles big_grin
        Kituś,słoneczko moje zdecydowanie za nisko,
        Mnie się Matt podoba ale żeby taka pozycja to nieee,

Większości na oczy nie widziałam,paru to bym nawet kijem nie chciała dotknąć.
        I gdzie jest Khal "Gorące Pośladki" Drogo ????
        Żądam ponownego przeliczenia głosów!!
    • ona_007 Re: Ciacha 2011 25.01.12, 10:34
      62 - soa
      55 - csi vegas
      16 - superatural
      14- Hart of Dixie

Jona z GoT nie pisze bo on raczej taki do opiekowania się ..

na 100 - 4 bym z łóżka nie wygoniła.
      ufff - nie jestem rozwiązła wink

za to dziwi mnie nieobecność panów ze Spartakusa ....
      bardzo mnie dziwi bo tam co jeden to okaz wink
      • aniuta75 Re: Ciacha 2011 25.01.12, 10:45
        No właśnie! Innych ciekawych też nie ma. Albo foty jakieś takie dali, że łeeee.
        • ka_thy Re: Ciacha 2011 25.01.12, 18:07
          Ha ha ha! Mam wrażenie, ze znaleźli się na tej liście faceci, którzy zasłużyli się jedynie tym, że gdzieś się tam pokazali w TV. Bo mówienie o nich per ciacho to dość spore nieporozumienie. Inna sprawa, ze zdjęcia są fatalne. Jest kilka panów, których darzę, hmm, ciut cieplejszym uczuciem wink a po zobaczeniu ich na zdjęciu albo nie wiedziałam kto zacz, albo nie wiedziałam się czy śmiać czy płakać. wink Beznadziejny ten ranking.
    • ilekobietamalat Re: Ciacha 2011 25.01.12, 19:37
      no to lecim;>

[relacja na zywo z ogladania ciach 2011 przez ikobiete]

hahahahahaha przepraszam, o co chodzi z wyciskaniem ludziom kitu ze ten kolec z glee, ktory wyglada jak za przeproszeniem lekko uposledzony, jakim cudem w jakim swiecie on w ogole moze byc ciachem?!

blebleble
      96, mike vogel z pan am, faktycznie zly nie jest. ma taka klasyczna urode serialowego amantawink (chociaz slowo amant nie pasuje mi do blondyna), niby jest apetyczny,ale cos w nim tez dziwnego moim zdaniem.

no noah wyle to ciahem co najwyzej byl, 10 lat temu;> teraz, zwlaszcza na tym zdjeciu to wyglada dosyc kiepsko;>

mimo mojej milosci do hanka, no sirjesli, duchovny to tez lata swietnosci (on w ogole mial lata swietnosci?!) ma juz dawno za soba.

no klaus z vd sie zalapal nawe, ja bym go roche wyzej dala, zwlaszcza po scenie z karolina na lozku,taki .. uroczy tam bylsmile

quinn z dextera?! sirjesli?! niewidomi przygotowywali ta liste?big_grin

oo, a michaela w nikicie gra pan z ER.. chyba zzaczne ogladac, bon bardzo uroczy byl..

47 yes yes yes!big_grin w koncu zaczynamy mowic o ciachach;> zane z eureki jest zdecydowanie ciachem!big_grin
      castle jako ciacho.. hmmmmmsuspicious
      piotrus z frindza i owszem.
      booth tez,chcoiaz nie tak jak kiedys, cos zdziadzial ostatnio, w moich oczach przynajmniej;>

wade z har of dixie tez zdecydowanie jest ciachem (w dodatku uroczym), prz okazji przypominam ze hart of dixie wczoraj bylosmile

slucham, ze co?!?!?!!?!? damon NIE JEST NA PIEWSZYM MIEJSCU?!?!?! komu trzeba dokopac?big_grin jakim cudem, moje piekne cudo tego swiata jest na miejscu 13?!!!!! co to w ogole ma byc!big_grin

i z eryczkiem to samo? nie no oni sobie zarty robia?! no chyba ze to kolejnosc przypadkowa, to rozumiem, bo eryczek na 8 to jest znaczna przesada

no dobra, matt i joe nie sa zli. nie powiem, jednego i drugiego miewam na tapecie w komputerze,ale dajmon i eryczek.. echhh. jest mi smutnosuspicious

gratuluje wszystkim ktorym chcialo sie czytac moj wpis;> mnie by sie nie chcialowink)
      • ka_thy Re: Ciacha 2011 25.01.12, 19:44
        A był Dajmon? Bo jakoś nie pamiętam a nie chce mi się tego jeszcze raz...

Chociaż Dajmon to w gruncie rzeczy brzydal tongue_out
        • ilekobietamalat Re: Ciacha 2011 25.01.12, 19:54
          byl.. 13;>

brzydal? no prosze cie!big_grin

https://29.media.tumblr.com/tumblr_lbimsiK1we1qdhj3yo1_500.jpg

chociaz jak by ich podmienili,i to ian by gral ciapowatego stefka to juz pewnie by mi sie tak nie podobal;P
          • aniuta75 Re: Ciacha 2011 25.01.12, 19:55
            mrrrrrrrrrrrrrrr suspicious
            • ilekobietamalat Re: Ciacha 2011 25.01.12, 20:03
              aniuta75 napisała:

> mrrrrrrrrrrrrrrr suspicious
              >
              >
              no dziekuje, chociaz aniutka mnie rozumiebig_grin!big_grin
          • pszczolaasia blagam... 25.01.12, 20:04
            ja tam dejmona lubie ale never nie wybacze im ze jego nie ma w tym zestawieniu...
            https://1.bp.blogspot.com/-euwnlByO1hA/TexUOKEaIII/AAAAAAAACv4/alZzU0YtIQc/s1600/Khal%252BDrogo%252B16.jpg
            • pszczolaasia Re: blagam... 25.01.12, 20:20
              dżejmi jest...zatrwazajaco nikso ale jest..
              https://3.bp.blogspot.com/-huVAX7B1fAU/TexUeWwbJ_I/AAAAAAAACwo/Lfh8O8NQo98/s400/pic01.jpg
              • aniuta75 Re: blagam... 25.01.12, 20:41
                Kurde Jamie mi się wcale a wcale nie podoba smile. Znaczy ten filmowy, bo do książkowego zaczynam się powoli przekonywać wink.
            • aniuta75 Re: blagam... 25.01.12, 20:44
              Aż mnie serce mocniej załomotało... suspicious
              • yvi1 Re: blagam... 26.01.12, 09:06
                Khal mmmmmmmmmmmh.
                Jamie never!
                Jedynym blondynem ,ktorego uwielbiam jest Eric(ale tylko ten zly).
                Wszyscy inni ciemnowlosi i niebieskie oczy najlepiej,ciemne tez ujda.
                Takze Neal z WC mi sie podoba,aczkolwiek nie na 1 miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka