aniuta75 10.02.12, 22:22 Śmy się kawki z herbatką napiły (no dobra, nie tylko ), pogadały i było naprawdę fantastycznie . A teraz możecie mi zazdrościć o! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:31 Znaczy co? Troszkę zazdrościsz? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:42 ...acha! pleciugi. co zesta wymodzily? ojak ja bym tam z wami..pogadala jakbym sie zwami kawki ....czy tam czego napila! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:53 A nic nic. Tak wspominałyśmy Twoje buciki . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 11.02.12, 21:04 aaaaaaa no nie dziwie sie...sama jestem pod wrazeniem...swojej glupoty. zacmienia. jak zwal tak zwal. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:44 A ja się z nikim nie spotkałem Taki jetem tajemniczy James Bond Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:50 to zaluj spotykanie jest fajne... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 10.02.12, 22:54 Pewnie, że fajne . Ja to bym sie mogła tak spotykać co tydzień . Odpowiedz Link
yvi1 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 11.02.12, 23:33 Zazdroszcze Bedzie ktos 10-18.08 nad morzem (Pogorzelica/Niechorze?). To sie tez moge... Odpowiedz Link
thorgalla Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 13.02.12, 09:55 Wróciłam!!! Zakupów tyle zrobiłam,że musiałam torbę dokupić aby się zapakować. Spotkanie z Aniutą bardzo udane.Daaawno nie miałam okazji tak posiedzieć i pogadać o babskich sprawach bez pośpiechu i obecności dzieci Aniuta,nie wiem czym nas w tym Vincencie nakarmili bo w sobotę i ja miałam lekkie problemy z żołądkiem. Pszczółka,pochwalę się,że kupiłam fioletowe martensy.Jak je zobaczyłam na wystawie to MUSIAŁAM je kupić. PS.Miałam sen z Drogo ale bez makijażu był buuuuu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 13.02.12, 10:14 Pan z busika Cię nie wyrzucił z tyloma pakunkami? Rozumiem, że na torbie z górki zjechałaś . A mi żołądkowe sprawy minęły jeszcze tego samego wieczoru.Tobie pewnie ta zupka cebulowa dała się we znaki, jeśli wiesz co mam na myśli . Ojć tam że Drogo bez makijażu. Lepszy taki niż żaden . Odpowiedz Link
thorgalla Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 13.02.12, 10:27 > Pan z busika Cię nie wyrzucił z tyloma pakunkami? Nie wyrzucił bo nie tylko ja byłam tak obładowana,jedna pani wiozła całą skrzynkę jogurtów dla wnuków. > Rozumiem, że na torbie z górki zjechałaś . A gdzie tam.Miałam 3 torby,w tym jedna z 50kg ważyła więc zamówiłam taksówkę.Nijak bym tego nie zaniosła na przystanek.Nawet pan taksówkarz miał problemy i pytał czy czasem kamieni nie wiozę Odpowiedz Link
thorgalla Re: A ja się spotkałam z Thorgallą :D 14.02.12, 00:06 Mój mąż wrócił dzisiaj do pracy bo jak stwierdził "musi się zrelaksować" (po 5 dniach z dzieckiem). Pewnie nie prędko mnie znowu puści samą. Odpowiedz Link
thorgalla wróżka 14.02.12, 00:11 Aniuta,w kaskadzie w sobotę (i w niedzielę ponoć też) były wróżki różnej specjalizacji.Można było się za darmo przewróżyć.Wyglądałam tej z Vincenta ale nie było. Nie skorzystałam bo mi się nie chciało w kolejce stać. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wróżka 14.02.12, 13:06 Heheh to się mężuś zestresował no . Nooo jak za darmo wróżki to pewnie kolejki były kosmiczne . Tez by mi się nie chciało stać . Odpowiedz Link
thorgalla kolejne spotkanie 03.09.12, 09:55 Mam nadzieję,że Aniuta mnie nie obtańcuje za ogłoszenie Jako,że szykujemy kolejne spotkanie lolumowe to ogłaszam,że gdyby któraś forumka w najbliższą sobotę o piękny Szczecin zahaczyła to zapraszam. Odpowiedz Link
yvi1 Re: kolejne spotkanie 03.09.12, 17:20 Zycze milego spotkania i zaluje,ze tak daleko mieszkam. Odpowiedz Link