galaxian1 23.05.13, 17:23 Co bierzecie na ruszt do macania z letnich nowości ? Bo ja... nie wiem. Nawet nie wiem co będzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: nowości 23.05.13, 18:24 Ja też nie wiem . Zawsze w kwietniu była letnia rozpiska letnia na n24 i człek się mógł zorientować. Na fb Hataki napisały, że rozpiska w toku. Czekam więc... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nowości 23.05.13, 19:26 Aniuta, babo !!! release24.pl/wpis/29202/Wiosenno-letnia+rozpiska+seriali+na+Release24.pl+-+2013! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowości 23.05.13, 19:41 No pacz pan, co ja bym bez Ciebie zrobiła . No więc tak... The Fall - już zaczęłam. King & Maxwell - hmmm nie wiem. Under the Dome - no raczej. Ray Donovan - kusi samo to, że showtime... The Bridge - nie wiem jeszcze. Low Winter Sun - nie wiem. O i tyle od mła . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nowości 23.05.13, 20:15 Ale ta rozpiska wisi już na N24 od paru dni, może tygodnia hehehe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nowości 23.05.13, 20:30 under the dome- pod kopula- straszna ksiazka... ray donowan- no chyba powinnam dla aktora... to samo dotyczy low winter.. ale nie wiem. na pewno bede kontynuowac true blood longmire, copper, the kiling i tak nie wyrabaiam tym co mam i powinnam.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowości 23.05.13, 20:32 pszczolaasia napisała: > under the dome- pod kopula- straszna ksiazka... Ale straszna w jakim sensie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowości 23.05.13, 22:43 Aha czyli straszna-straszna a nie straszna-beznadziejna w sensie durna . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nowości 24.05.13, 09:44 wisz. ksiazka byla o tym ze nagle nad miastem znajduje sie kopula- miasto zostaje odciete zupelnie od rzeczywistosci na zewnatrz. kopuly sie nie da rozwalic niczym. bomby smoloty mlotek..z zewnatrz wewnatrz. niczym. tak troszke spojleruje... troszeczke. wyobraz sobie w co sie zamienia zywkli przecietni amerykanie. szeroki przekroj spoleczenstwa jak w kazdym miasteczku od elyty po patologie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nowości 24.05.13, 09:45 acha o nie ..nie durny. przerazajacy. takie ksiazki mnie przerazaja najbaziej co moze czlowiek drugemu zrobic. i walce nie chodzi m o wzgorza maja oczy hostele czy pily.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowości 24.05.13, 11:37 No kumam, kumam . Czyli tak dość dołująco może być. No zobaczymy. Odpowiedz Link
thorgalla Re: nowości 25.05.13, 11:21 Pszczołaaaaaaa trzeba było od razu pisać,że to na podstawie Kinga. I wtedy wiadomo,że strasznie i mroczno. Odpowiedz Link
thorgalla Re: nowości 25.05.13, 11:23 Widzę,że Cooper wraca.Nie spodziewałam się. Ray Donovan może ze względu na aktora (Pszczoła siostro ) Falla już oglądam Odpowiedz Link