12.01.14, 00:08
Nie zrobili żadnego Previously on Banshee i musiałam mózg powyginać we wszystkie strony coby zaskoczyćwink. Tylko se nie moge spomnieć o co chodziło z tym kasynem i nie bardzo kumam po co ten skok robili...
Myślicie, że Racine się spotkał wcześniej kiedyś z Hoodem? Bo tak dziwnie długo się na nim zatrzymał
Jak ogólnie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Banshee 2 12.01.14, 00:48
      Też mnie wkurzyło brak "prewiousli" ! Przecież to było rok temu.
      Więc do czasu jak nie pokazali flashbacków w ostatniej akcji, to zupełnie nie pamiętałem o co właściwie chodzi big_grin No i nie poznałem gościówy na motorze, która okazałe się znaną przecież Indianicą. Radzę więc wszystkim, aby przypomnieli sobie chociaż poprzedni odcinek smile

A sam nowy odcinek mnie nie powalił.
      Fajna była akcja jak kradli kasę z auta smile
      Poza tym trochę na spokojnie, dużo gadania podczas przesłuchań.
      Oczywiście było jak zwykle trochę "momentów" smile
      Choć nie bardzo nadal rozumiem, co te panieny tak na naszego szeryfcia lecą? smile
      W końcu on nie jest jakiś szczególnie przystojny - ot, mały karypel z dziurą od młotka w czole i nieszczególnie uroczym uśmiechu big_grin
      To oczywiście dopiero zawiązanie wątków, więc w kolejnych odcinkach na pewno będzie ciekawie. Vladko jak zwykle uroczy smile
      • aniuta75 Re: Banshee 2 12.01.14, 11:26
        Się podpiszę pod Wami smile.

> Choć nie bardzo nadal rozumiem, co te panieny tak na naszego szeryfcia lecą? smile

Boś nie paniena tongue_out. Ja tam bym na niego z chęcią poleciała big_grin.
        • sil.wen Re: Banshee 2 12.01.14, 13:56
          He he, też bym nie była od tegobig_grin

Liczyłam na jakąś akcję z rozwiązłą Amiszką, no cóż, może next time.
        • galaxian1 Re: Banshee 2 12.01.14, 21:14
          aniuta75 napisała:

> Się podpiszę pod Wami smile.
          >
          > > Choć nie bardzo nadal rozumiem, co te panieny tak na naszego szeryfcia le
          > cą? smile
          >
          > Boś nie paniena tongue_out. Ja tam bym na niego z chęcią poleciała big_grin.

Założę się, że jakby taki przeszedł koło Ciebie na ulicy, to nawet byś się nie spojrzała.
          Przecież takich facecików są tysiące w każdym mieście smile
          Ale wiadomo, w tv jest super bohaterem, i inaczej się wtedy podchodzi do gościa.
          • sil.wen Re: Banshee 2 13.01.14, 00:17
            Oj tam oj tam. U mnie na ten przykład jak widuję na ulicy takich niedogolonych to niestety menele wyłączniebig_grin. I nie zdarzyło mi sie widzieć, żeby taki naprał po mordach całą ekipę bedgajów, o wystrzelaniu połowy z nich nie mówiąc. A to seksapilu dodaje jednakowoż...
            • yvi1 Re: Banshee 2 13.01.14, 11:54
              bo kobiety lubia pomarzyc o takich niedobrych chlopcach,ale na mezow wybieraja tych dobrych smile

I przeciez zadna nie chce by jej pranie pral smile.
              • pszczolaasia Re: Banshee 2 14.01.14, 18:51
                spadlam z krzeslabig_grinbig_grin
                • yvi1 Re: Banshee 2 15.01.14, 05:45
                  No zapowiada sie znowu fajnie .
                  • pszczolaasia Re: Banshee 2 15.01.14, 08:36
                    ja spadla z krzeslka a propo twojego kometarza o niegrzecznych chlopcach i praniubig_grin
                    a serial sie zapowiada znowu fajniewink to fakt.
                    wiecie co mi przypomina klimatem ten serial? synow anarchii. dzieki banshee wytrzymam do wrzesnia na synowwink
                    • yvi1 Re: Banshee 2 15.01.14, 16:28
                      smile
                      Skojarzylo mi sie,bo moj osobisty wlasnie pralke wlaczaltongue_out
                      • sil.wen Re: Banshee 2 26.01.14, 22:50
                        Żal mi bidulki Siobhan, bo nie dość, że ją były tłukł, że musi mieszkać w przyczepie, to jeszcze świnia Hud nie ma obciachu, żeby se z nią pofiglować, jak jego główna siedzi w więzieniu, a rozwiązła amiszka chwilowo nie ma nastroju... Normalnie sie na niego wkurzyłam.
                        • galaxian1 Re: Banshee 2 27.01.14, 14:54
                          Niedługo przerzuci się na panią prokurator, więc nie martwić się tak wink big_grin
                          • sil.wen Re: Banshee 2 27.01.14, 15:28
                            No i co z tego, skoro Siobhan już będzie miała złamane sercecrying(((
                            • galaxian1 Re: Banshee 2 21.02.14, 10:09
                              sil.wen napisała:

> No i co z tego, skoro Siobhan już będzie miała złamane sercecrying(((

I chyba coraz bardziej "wsiąka"...
                              Bardzo obrazowa "podwójna" scena - Siobhan z Hoodem i dla kontrastu Amiszka z synalkiem.
                              Wyrazy twarzy obu pań mówią wszystko.
    • aniuta75 :) 30.01.14, 17:45

Jeszcze drugi sezon się dobrze nie rozkręcił (a może tak? bo ja w tyle nieco jestem sad) a już wiadomo, że będzie sezon trzeci smile. Ja tam sie cieszę smile.
      • sil.wen 4 02.02.14, 14:57
        Oh, no nie mogę, tego Huda by poćwiartować, albo co... Ta scena w biurze, jak Siobhan na niego patrzyła taaaaakimi oczami, z nadzieją, a on się dopiero po chwili zorientował, że może by wypadało co powiedzieć... Nie no, to jest najkoszmarniejszy wątek tego serialu.

Aha, a ten Rabbit na końcu to było prawdziwe? Myślalam, że znowu zwidy, ale potem na scena po napisach (he he, tera już jestem mądra i czekambig_grin)...
        • eo_wina Re: 4 08.02.14, 22:54
          Hehe...najlepszy moment gdy Hud bzyka się z Nolą, a potem zapoznają się na polu kukurydzy wink
          • sil.wen 7 04.03.14, 22:31
            No i obawiam się, że karminadle wypadły z menu....
    • galaxian1 FINAŁ ! 19.03.14, 13:59
      Kurna nikt finału nie pomacał ? Się dzieje !
      Jak tak siedzieli na ławeczce z Królikiem, to ja tylko czekałem że zaraz coś się stanie, np. Królik wciśnie czerwony guziczek i całe trio poleci w pipu big_grin
      Ale wcześniej akcja w kościele nieco przesadzona, w Rambo przestałem wierzyć w wieku 15 lat big_grin Oni dwójkę z pistoleciakami, ich ze 20 z karabinami... a giną tylko karabiniarze smile JASNE big_grin
      Nie podejrzewałem też że Hiob to taki karateka big_grin
      I wątek dla Silwenki - pocałował ją, on ją pocałował i to jaaak ! smile
      • aniuta75 Re: FINAŁ ! 19.03.14, 21:33
        Dziś dopiero zaliczyłam 8 - niewyróbka czasowa.
        A finał to nie wiem kiedy, bo przecież tyyyyle innych seriali jest sad.
        • galaxian1 Re: FINAŁ ! 20.03.14, 12:14
          To nie oglądać pierdów tylko porządne seriale ! big_grin
          • aniuta75 Re: FINAŁ ! 20.03.14, 13:33
            No wiem, wiem big_grin. Dzisiaj będzie finał big_grin.
      • aniuta75 Re: FINAŁ ! 20.03.14, 17:59
        > I wątek dla Silwenki - pocałował ją, on ją pocałował i to jaaak ! smile

No i jak paczał na nią big_grin. Piękne to było!

A Hioba kocham miłościom wielkom big_grin.
        • aniuta75 Re: FINAŁ ! 20.03.14, 21:09
          Hehehe chciałam sobie zobaczyć jeszcze raz scenę Kelly&Lukas a tu mi wyskoczył Chayton walczący big_grin. Się będzie działo!!! Kij, że Rabbita nie ma, bo jest Kai i Chayton, który mi zupełnie z głowy wyleciał big_grin.
          • eo_wina Re: FINAŁ ! 27.03.14, 19:42
            Kto to są Kai i Chayton? I kto to Kelly?
            • aniuta75 Re: FINAŁ ! 27.03.14, 20:47
              Kai

https://cdn-static.denofgeek.com/sites/denofgeek/files/styles/insert_main_wide_image/public/banshee_kai_proctor.jpg

Chayton

https://cdnl.complex.com/m.php/CHANNEL_IMAGES/POP_CULTURE/2014/01/banshee.jpg

Kelly

https://obxe.files.wordpress.com/2012/12/banshee-siobahn-kelly-456x204.jpg
              • eo_wina Re: FINAŁ ! 01.04.14, 06:43
                Hehe...o Indiańcu całkiem zapomniałam, a Kai to pan Proctor przeca smile No i Kelly - ba! - w mojej głowie jako Siobhan smile
                • sil.wen Re: FINAŁ ! 18.04.14, 12:36
                  Udało się wreszcie dokończyć... No nie wiem, ta scena na ławeczce ... Przez dwa sezony nic tylko zabić Królika i zabić Królika, a potem nagle pyk i koniec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka