lenkaaa 23.09.14, 21:23 Kto z Was go oglada, bo widze w rozpisce i wlasnie odkrylam, ze toto ma juz pare sezonow, a nie pamietam aby ktokolwiek go zachwalal ? Dobre to ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Scandal 27.09.14, 22:07 Haa-loo ?! Nikt nie oglada tego ? To jakim cudem znalazlo sie nagle w ramowce ???? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Scandal 28.09.14, 18:18 Ja nie wpisywałam . Poczekamy, może się zgłosi ktoś kto ogląda, a jak nie to wywalimy . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Scandal 01.10.14, 21:35 ...i nadal nikt sie nie przyznaje do tego serialu, za to ja jestem coraz bardziej zaintrygowana w jaki sposob on sie nam tu w ogole pojawil ?!?! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Scandal 02.10.14, 11:21 Lenka smoku pewno ja wpisalam bo lecialam po liscie takiej jednej zupelnie gdzie indziej. ja tego nie ogladam. ostatnio nw ogole smiesznie malo ogladam... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Scandal 05.10.15, 15:43 No to ja w koncu zaczelam go ogladac i wpadlam jak sliwka w kompot - nie moge przestac, tyle sie tam dzieje w kazdym odcinku, ze koniec swiata. NAPRAWDE SWIETNY SERIAL !!! Polecam !!! Wlasnie sie piaty sezon zaczal Odpowiedz Link
mas.uka Re: Scandal 27.10.15, 14:06 właśnie jestem na drugim sezonie i nadal oglądam. Trochę mnie irytuje główna bohaterka, głównie tym że ma w zestawie dwie miny (skończył mi się stoperan ewentualnie jest dobrze bo mam duży zapas stoperanu) ale sam wątek polityczny jest świetny i bardzo mi się podoba fabuła Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Scandal 27.10.15, 14:56 Ha, ha, wiec wlasnie po 3 sezonie zrobilam sobie przerwe, bo tez mnie zaczelo nuzyc, ze nasza bohaterka albo nienawidzi albo robi psie oczy do prezydenta i tak w kolko macieju. Ale uwielbialam podziwiac jej swetry Odpowiedz Link
mas.uka Re: Scandal 27.10.15, 15:23 i żakieciki i płaszczyki No i pięknie jej w jasnych kolorach Odpowiedz Link