sil.wen 31.10.15, 15:07 I co myślicie? Wróci Paskuda? Bo jak już ciało znikło, to niestety na to się zanosi A tak było pięknie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: GRIMM! Wreszcie! 01.11.15, 10:55 Tez czekalam, ale totalnie nie pamietam jak sie poprzedni sezon skonczyl... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GRIMM! Wreszcie! 01.11.15, 13:24 I co jeśli znowu nie będzie "prewiołsli" ? Chyba trzeba obejrzeć chociaż końcówkę poprzedniego sezonu! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GRIMM! Wreszcie! 06.11.15, 21:25 Jakoś mnie nie porwał ten pierwszy odcinek . A Paskuda wróci, jak już Nick pokocha blondi i będzie im z dzidziusiem sielsko i anielsko . Odpowiedz Link
sil.wen Re: GRIMM! Wreszcie! 07.11.15, 23:01 Rozkręca się trochę. Mam nadzieję, że temu na "P" nie zdradzą sekretu, bo nie wygląda na takiego, co by mógł być wtajemniczony. No i mogliby już Monrołowie się doczekać jakich młodych, bo widać, że ciężko znoszą małego Kelly'ego (swoją drogą durnowate imię dla chłopczyka). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GRIMM! Wreszcie! 14.11.15, 17:42 Ja się cały czas boję, że Paskuda nagle wyskoczy z krzaków albo szafy i krzyknie "surprise!" Oczywiście to nie stanie się już teraz, ale może np. przed zimową przerwą serialową. Co to za koleś co go zamykają i on tam wyje? Wygląda na porządnego osiłka, któremu nasz chudziutki grimm nie sprosta! I co to za "powstanie" ma być, czyżby wszystkie "dziwaki" miały się ujawnić światu w imię ich świętej wojny? Odpowiedz Link
galaxian1 3 19.11.15, 11:36 Nick oraz Adalinda w nowym mieszkaniu w jednym łóżku Mieszkanko trochę jak z horroru No i mamy wreszcie Trubla! Poza tym nic w tym odcinku ciekawego nie ma, typowy zapychacz. Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4 28.11.15, 06:06 Ja tez mam nadzieje,ze jednak Paskuda poszla precz , Monroe i Rosalee sa bardzo fajni jako para.Nick i Adelind tacy sobie. Ogolnie nie jest zle,ale mogloby byc lepiej . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 28.11.15, 09:44 Do blondi mam dziwne "uczucia". No niby dobrze jej życzę, bo już normalna jest itp, ale jej miny, ogólne zachowanie... no nie mogę się zdecydować czy to jakiś podstęp czy po prostu panna grać nie umie nagle . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 4 28.11.15, 22:09 W ogóle to bym sobie życzyła, żeby Adalinda poszła w ślady Paskudy, a Nick i Kelly trafili na jakąś super laskę. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 30.11.15, 13:53 sil.wen napisała: > W ogóle to bym sobie życzyła, żeby Adalinda poszła w ślady Paskudy, a Nick i Kelly trafili na jakąś super laskę. Pomarzyć można Znajdź super laskę, która zechce całe dnie siedzieć sama w domu z nie swoim dzieckiem, podczas gdy tatuś ugania się ze spluwą za monsterami Odpowiedz Link
sil.wen 5 06.12.15, 13:00 Ale zapomniałam, co się wcześniej działo z Trubel - czemu oni wszyscy byli tacy zdziwieni, że żyje? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 18.12.15, 08:21 Mówiłem, że tak będzie, mówiłem ! Ale jak nas wrobili w bambuko - wydawało się że to Trubel za tymi drzwiami się szamocze, a to była "Piękna Inaczej". Takie zagrywki były co chwila w Prisonie i nie powinniśmy dać się nabrać... a jednak! Odpowiedz Link
sil.wen Re: 6 18.12.15, 18:06 Człowiek mądry po szkodzie, przed szkodą i w czasie szkody, wiadomo Byle tylko Nick jej dalej nie kochał fatalną miłością, bo będzie na serio bleeeee Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 18.12.15, 19:05 Ależ oczywiście, że będzie nieszczęśliwie zakochany . A Adalinda też, tylko że w nim i z tego nieszczęścia odczyni urok i stanie się znów zębowiedźmą, żeby zabić Paskudę, która jest mega zębowiedźmą . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 6 18.12.15, 20:09 A może Adalinda by się z wzajemnością w Hanku zakochała? Już mieli romantyczny epizod kiedyś, to by się odgrzało. Nawet by do siebie pasowali. A Paskuda no nie wiem, może by do niej Wu uderzył?;P Odpowiedz Link
yvi1 Re: 6 18.12.15, 22:59 Co za okropny odcinek, .Mam zmarnowane Swieta,Paskuda wrocila bleeeeeeee. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 24.12.15, 13:36 A myślicie że czemu oni, czyli Nick i Adalina nie "skonsumowali" swojego spania razem? Dlatego, bo przecież Nikuś musi być nieskazitelnie poprawny politycznie i nawet jak paskudy nie ma, to on musi ją kochać dozgonnie i fatalnie. I nawet jakby w łóżku miał miss galaktyka, to by nawet jej małym palcem u nogi nie tyknął Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 24.12.15, 13:37 O rety i teraz zaczną się odcinki z serii "ratowanie paskudy" ! MASAKRA Odpowiedz Link
sil.wen 7 31.01.16, 00:50 No i co? Główne pytanie serialu: Kogo wybierze Nick? Ale i tak fajnie, że wreszcie wrócili z Grimmem... Odpowiedz Link
aniuta75 10 24.02.16, 16:36 Się porobiło nie? Paskuda jako zimna sucz mi się podoba . Boskoklaty Sean niepotrzebnie się w politykę bawi, jeszcze kłopoty z tego będą . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 14 29.03.16, 21:25 No ale to było tylko draśnięcie... I wydawało mi się, że w tym serialu to nie jest jak w Supku, że można się zarazić... Chyba . Zgłupłam . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 14 30.03.16, 16:49 No to co by sie taki potem zlany miotał po łóżku przy pełni, hę? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GRIMM! Wreszcie! 16.05.16, 09:57 No i się wszystko wyjaśniło z Wu . Teraz tylko lekarstwo znaleźć muszą, a dla nich to pikuś . Przez moment myślałam, że Szon podmienion jest, no bo to niemożliwe, żeby tak łatwo dał se mózg wyprać, nie? Zaraz jeszcze się okaże, że Czarnyszpon to ci dobrzy są . A Diana jest troszku creepy . Odpowiedz Link
sil.wen Re: GRIMM! Wreszcie! 16.05.16, 18:46 Troszku??? Jakbym miała takie cuś w domu, to bym chyba se zamek wprawiła do sypialni, łazienki, kuchni, wszystkiego! Odpowiedz Link
pszczolaasia i finał 25.05.16, 09:04 wiec tak. osobiscie ja uwazam jednak ze Boskoklaty jest sterowany. nie wiem przez kogo czy przez corenke czy przez kogo. on byl przeca inteligentnym czlowiekiem. wzbudzili w nim te szpony na pewno rzadze wladzy jednakowoz on taki nie byl. i dziwie sie im wsiem ze tego nie zauwazaja. uwazam ze jest sterowany. byc moze to Diana a byc moze ktos Diana steruje. final dwugodzinny fajny w ogole uwazam ze powinny byc wsie odcinki dwugodzinne. bo tak czlek se usiadzie ledwo sie wciagnie a tu juz. o. Odpowiedz Link
yvi1 Re: i finał 25.05.16, 09:48 Tylko szkoda ,ze paskuda znowu jest paskudna a nie Eve . Ciekawa jestem co bedzie z polaczenia Monroe i Rosalee . Wilko- lis ? A Sean jest chyba naprawde zdrajca albo tak dobrze umie udawac .Przejmnie wladze nad Szponem i ich rozpusci od srodka ? Meissnera szkoda ... Odpowiedz Link
sil.wen Re: GRIMM! Wreszcie! 26.05.16, 01:29 To sie wszystkim życie uczuciowe komplikuje... Bo co, teraz Nick wróci do paskudy, skoro znowu jest paskudna, czy zostanie z Adalindą? Ale jak zostanie z Adalindą, to Diana go będzie kłuła szpilkami, albo co, bo Adalinda ma być z boskoklatym. I w ogole to niesprawiedliwe, że Wu sie nic romantycznego nie trafia, miałam nadzieję, że coś drgnie, a tu dalej cisza. A może by go też tak uleczyli tym drewienkiem jak paskudę? Najgorsze, że znowu tyle czekania... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GRIMM! Wreszcie! 26.05.16, 10:00 Wu jako tajna broń . Przez chwilę myślałam, że patyk jest lekarstwem na bycie zwierzem, skoro paskuda już nie jest paskudna, ale wtedy i Monroe by stał się człekiem też przecież... Ten patyk se robi co chce - jednego uleczy tylko z rany a innego przy okazji z bycia potworem . Nie podoba mnie się taka samowolka . Odpowiedz Link
sil.wen Re: GRIMM! Wreszcie! 26.05.16, 20:54 Ale Monroe jest z natury zwierzem, więc dla niego to stan naturalny. A paskuda nie, więc ją uleczyło. I Wu pewnie też by mogło uleczyć, bo on to też złapał jak jakiego wirusa Ale skoro paskuda nie ma już swoich mocy, to może niech sobie chociaż Wu zostawią, bo inaczej bez szans... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GRIMM! Wreszcie! 30.05.16, 08:52 Ech, wszystko mi się podobało poza tym że znowu będzie paskudna! Może trochę skopali samo zakończenie, bo ciekawszy cliff byłby, gdyby jednak nie zabito Bonaparta. Teraz to wiadomo, że boskoklaciec nie zabije Nicka. Odpowiedz Link
aniuta75 6 sezon to koniec 30.08.16, 09:14 Na dodatek TYLKO 13 odcinków. I na dodatkowy dodatek dopiero w styczniu. Buuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 sezon to koniec 31.08.16, 13:20 Rili ?!!! A wiesz co się robi z posłańcem złych nowin ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: 6 sezon to koniec 31.08.16, 13:41 galaxian1 napisał: > Rili ?!!! > A wiesz co się robi z posłańcem złych nowin ? > > ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link