02.04.16, 23:19

Oczywiście nie było priwiusli i nie pamiętałam połowy rzeczy big_grin. Ale od czego mamy forum i wyszukiwarkę - odświeżyłam sobie pamięć wink.

Kto już po? Podobało się? Jakieś teorie?
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Banshee 4 03.04.16, 00:19
      O nie, już się zaczęło?
      To jak ja poradzę???
      Dopiero kończę siódmych Łinczesterów.
      • lenkaaa Re: Banshee 4 03.04.16, 13:15
        Ja juz totalnie NIC nie pamietam... trzeba bedzie pogrzebac w internecie zanim zaczne ogladac, bo nie lubie tak w ciemno...
    • sil.wen Re: Banshee 4 04.04.16, 00:29
      Pomimo braku priwiesli jakoś dzięki licznym wspomnieniom dałam radęsmile
      Dziwne, że tak sobie Joba odpuścił na tyle czasu.
      Szkoda Rebeki, puszczalska była, ale teraz to już Hudowi znowu tylko paskuda2 zostanie.
      Coś mi się wydaje, że to teraz będzie jak Twin Peaks, w sensie 'kto zabił Rebekę jakąś tam'.
      Fajnie, że nazi po tych dwóch latach nadal na prostej.
    • pszczolaasia Re: Banshee 4 04.04.16, 08:21
      nie no ja sobie odswiezylam to i owo. do tego stopnia sie emocjonolama ze slubny nawet jest ze man na biezaco. ale Hoood wygladalbig_grin
      Beki , niegrzecznej dziewczynki, szkoda. Nazi uroczy jak zawsze. od tylu rowniez hehebig_grin
      mniambig_grin
      no i niue czarniawa Pani policjantka. starsznie do Siobhan podobna...
      ciekawe czy rodzina.
      i powinna sie z Hoodem dogadac. sie nie certoli ze tak powiemwink
      i jaki ladny niu posterunek! no tesknilam.
      • sil.wen Re: Banshee 4 05.04.16, 00:17
        No ale ona jakaś trefna chyba jest, że przy niej Brock z nazim nie chcieli gadać. Donosi Proktorowi, albo co?
        • pszczolaasia Re: Banshee 4 05.04.16, 11:07
          tak sie wydaje co niewink moze niu mormonka na "dobra strone mocy" przeszlawink
          i jeszcze chcialam tylko rzecz ze jesli Hiob nie zyje to sie kuzwa obraze.
          • pszczolaasia Re: Banshee 4 05.04.16, 11:26
            Job nie Hiobbig_grin
            • sil.wen Re: Banshee 4 05.04.16, 14:34
              E no, tak po prostu by miał nie żyć?
              Jakby go chcieli ubić, to przynajmniej z pompą by wypadałobig_grin
              • aniuta75 Re: Banshee 4 05.04.16, 15:09
                Oh no Job musi żyć, bo cały sezon pewnie będzie o tym, żeby odkryć kto go ma i co mu złego zrobił. Może nagle się okaże, że zrobili z niego korpo-szczura w garniturku wink.
                A nowa policjantka to jakaś wtyka. Niekoniecznie od Proctora. Może z FBI albo od_tych_co_Joba_zabrali wink.
    • pszczolaasia Re: Banshee 4 16.04.16, 21:26
      No kurde?? zapomniałam o tym wontalu.
      Chciałam tylko powiedzieć ze stawiamy na Naziego. Ja i slubnywink
    • sil.wen Re: Banshee 4 17.04.16, 23:13
      Kurcze, kto to jest ten czarny z warkoczem na brodzie? Był już wcześniej? Bo go zupełnie nie kojarzę.
      • pszczolaasia Re: Banshee 4 18.04.16, 08:44
        tam w jednym odcinku wlasnie Jobowi pomagal. w drugim chyba sezonie...
        • aniuta75 Re: Banshee 4 20.04.16, 21:54
          No mi się jakoś kojarzył ale nie pamiętałam nic a nic.
          Psioła a dlaczego obstawiacie Naziego? Hmmm, że niby tego swojego brata chce wrobić? Żeby żonkę pukać bez obaw?
          • pszczolaasia Re: Banshee 4 21.04.16, 13:35
            taka byla moja pierwsza mysl. ju nol on jej tam w wyrku tlumaczyl ze sie bratem zajmie.
            byc moze tez sa bro se probuje na boku bo taki wqrwiony chodz ze gdzies ujscie musi znalezc (to teoria mojego chlopa)
            a tero to pewno hooda wypuszcza skoro byl again atak. chyba ze na hooda tez to zwala siakos.
            ale Job wyglada...taki rormalny...Job wroc!
            to ile odcinkow do konca? 5 only?
            • aniuta75 Re: Banshee 4 21.04.16, 14:23
              No nie wiem... Jak ktoś z takimi oczkami jak Bambi i takimi całuśnymi usteczkami mógłby takie straszne rzeczy robić??? Nieee. Poza tym, ona ma być dowodem na to, że da się nawrócić...
              Job wygląda jak dziad. Niech się ogarnie, paznokcie i rzęsy pomaluje, łeb ogoli. Niech będzie sobą...
              • pszczolaasia Re: Banshee 4 22.04.16, 10:16
                No nie wiem... Jak ktoś z takimi oczkami jak Bambi i takimi całuśnymi usteczkami mógłby takie straszne rzeczy robić??? Nieee.

big_grinbig_grin
                wiec zdecydowanie brat Naziegowink

dokladnie tak1 w sparwie Job-a! i ubeirze sie jak czlowiek. ilez mozna...big_grin
    • sil.wen Re: Banshee 4 23.04.16, 23:09
      Luuudzie, ale to Banshee... Nie dość, że gniazdo nazistów, ćpunów i gangsterów, to jeszcze jacyś sataniści?? To już chyba każdy mieszkaniec musi być w coś umoczony, bo tam przeca pare osób na krzyż mieszka.
      Job już trochę maderfakeruje, widać powoli wraca do formy.
      Następny odcinek będzie chyba ostry, bo pani FBI pewnie nie na drinka jedziesmile
      A ten z czołem Hellboya to czasem nie ma takiego tatuażu jak Ralph Fiennes w Red Dragonie? Bo jakiś podobny.
      • aniuta75 Re: Banshee 4 28.04.16, 21:48
        Och bo Banshee i okolice to siedlisko wszelkiego zła wink.
        Szkoda w sumie trochę, że nam tych satanistów tak na tacy podali...
    • aniuta75 5 30.04.16, 23:23

No to się Calvin w Dextera zabawił big_grinbig_grinbig_grin.
      Pani FBI chyba leci na Hooda, co?
      Hiob is back smile.
      Wkurza mnie ta wtyczka Proctora. A on sam jest kawał uja o!
      • sil.wen Re: 5 01.05.16, 00:05
        W Banshee każda leci na Hoodabig_grin
        Bo skoro reszta to psychopaci albo Amisze...
        Pani FBI to by mogła mniej ćpać, zaraz by się jej lepiej rozwiązywało.
        Nie mogę się doczekać, jaką kreację sobie Job zapoda.
        • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 09:41
          >W Banshee każda leci na Hooda

big_grinbig_grin
          dobre.big_grin

ja jestem w banshee bezgranicznie zakochana i szczere łzy leje ze to sie konczy.
          p.s. a mi sie Bunker podoba. jak ja bym wziela w sowje rece dopadla!
          szkoda ze niewiele wspolnego mam z ta blondi ktore Bunker z Calvinem obracaja..
          no byle do soboty.
          w wontal o GoT-a nie wchodze nawet.
          • aniuta75 Re: 5 04.05.16, 11:17
            Bunker wiadomo, do schrupania jest suspicious.
            • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 11:23
              nawet z bliznąsuspicious
              z blizna nawet bardziejsuspicious
              • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 11:30
                https://d12qk6n9ersps4.cloudfront.net/99264/big-clean.jpg
                • aniuta75 Re: 5 04.05.16, 11:35
                  Cudne big_grin
                  • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 11:47
                    normalnie...
                    https://d12qk6n9ersps4.cloudfront.net/1429941/medium-clean.jpg
                    • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 11:48
                      ale powiem ci ze Calvin wygolonym łonem mi zaimponował! tyle ze aryjczycy zdaje sie bardzo dbaja o ilosc owlosienia na ...ciele. Calvin zawsze elegancki, wloski ulozone na zelik.
                      • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 11:53
                        ale tak teraz schodzac na ziemie to sie Proctorowi troche sytuacja skomplikuje. bo Calvin nie lubi chyba amiszow.. na szczescie sam Proctor zadbal o to zeby Calvin z chlopakami nie przyszedl sie zabawic bo im przecial lejce - znaczy amiszom (matko jak ja sie o konia balam!!!!!!!!) i spalil poletko (znowu amiszom nie calvinowi. calvinowi i protkorowi to Ana spalila) to moze sie zdaza wyniesc...(amisze)...
                        • aniuta75 Re: 5 04.05.16, 13:33
                          Hmmm czyli on tak z dbałości o korzenie im to poletko spalił? Żeby se poszli w pip i naziole im kuku nie zrobili? suspicious

Mnie ten Calvin nie rusza w pozytywnym sensie wcale. Dla mnie to obślizgły wąż tongue_out.
                          • pszczolaasia Re: 5 04.05.16, 15:09
                            osobiscie to ja sie Calvina boje letko... zazdrość o rodzenstwo jest czyms megadestrukcyjnym. jak widac. jak on sie dowie ze on Kurt bzyka jego zonke to nie wiem co on zrobi. pewnie najpierw zonce..taki drugi Ramsay Bolton rormalnie. psycholw najczystszej postaci.

co do Proktora no to wiadomo ze nie z obawy o szalenstwo calvina im poletko spalil i lejce od konika odcial tylko sie wqrwil bo sie wcinaja i on nie moze rzondzic jak chce. ale sie siakos szczesliwie zlozylo co niewink
                    • aniuta75 Re: 5 04.05.16, 13:31
                      No straszny słodziak z niego jest big_grin.
    • sil.wen 6 07.05.16, 23:37
      I co?
      Job w pełnej formie fizycznej i estetycznej, ale poza tym koopa!
      Hud w emocjonalnej rozsypce...
      No i ta jego byla, tyle czasu budowała te twierdzę i co, tak w parę sekund sie dostali do domu i gdyby nie Job to by było pozamiatane? Gupio jakoś.
      I na dokładkę nawet nie tego brata co trzeba pokazali;p
      Ciekawe, czy panią FBI zdąży uratować. Pewnie nie.
      • pszczolaasia Re: 6 09.05.16, 09:18
        pewno zdazy uratowac. i pewno sie z Proktorem ostatecznie rozprawi. bo wiicie wszyscy to wszyscy ale Deva? nołej.
        i nie ten brat... nie ten brat!!!!!!
        ale teraz co beda walczyc az jeden nie zginie? mam nadzieje ze to nie bedzie Kurt ten pies ktory zostanie zagryziony...
        • pszczolaasia Re: 6 09.05.16, 09:18
          no i ciekawe kim kerwa jest ta niu policjantka do diaska?
          • galaxian1 Re: 6 11.05.16, 20:31
            Mnie to ona pasuje na jakąś indianicę mszczącą się za swoich ziomów smile
            A panią Dollhouse muszą przecież uratować, bo to gwiazda serialowa jest big_grin
            Na kogo się mają panowie w serialu patrzyć, no! suspicious
            Poza tym nawet nie została skonsumowana, więc nie może jeszcze odejść smile
            A "szeryfek", to jaki stał się celibatujący!
            Kiedyś zaliczał każą ździrę jaka się napatoczyła, teraz strzela fochy najlepszym laskom smile
            Wolałem go bez dylematów łóżkowo-moralnych big_grin
    • sil.wen 7 14.05.16, 23:52
      A co to była z babka pod prysznicem, na samym początku, którą proctorowy terminator zaatakował?
      Job genialny, szczytowa forma, aż było miło popatrzećbig_grin
      • agata6668 Re: 7 15.05.16, 12:10
        To byla policjantka Nina Cruz , ktora zlikwidowali za spapranie ataku na dom Carrie.
        • sil.wen Re: 7 15.05.16, 14:29
          A, no fakt.
          Myślałam, że będzie miała jakąś większą rolę do zagrania, a tu proszę, zanim ją zdążyłam na dobre skojarzyć to już jej nie ma...
      • pszczolaasia Re: 7 16.05.16, 08:33
        i szacun za buty na obcasikususpicious dla Jobabig_grin
        jakis taki ten odcinek dziwny byl...
        szczerze mowiac ogladajac zajawke tego odcinka mocno balam sie ze gupi Calvin zabil Bunkera ale odetchnelam na razie z ulga. on po prostu prace rzucilsuspicious
        efektowny sposobsuspicious musze to zapamietac i wytatuowac sobie klate na ta okoliczonscsuspiciousbig_grin
        • aniuta75 Re: 7 17.05.16, 22:52
          Faajny odcinek big_grin.
          A Hud pewnie se w brodę pluje, że się mu na szczerość zebrało tongue_out.
          Job rządzi, co tu dużo gadać big_grin. Uwielbiam gościa smile.
    • sil.wen Re: Banshee 4 16.05.16, 18:44
      Nie no, nie może głupi Calvin zabić, on już dwa razy pokazał co miał do pokazania, tydzień temu i teraz i to chyba wyczerpuje ten temat;p
    • pszczolaasia no i finał. i spojlery. 23.05.16, 08:44
      sie działo...
      az mi zal. naprawde. bedzie mi ich brakowac.
      i w sumie szczerze mowiac mimo ze balam sie tego psychopaty to pod koniec zrobilo mi sie Calvina prawie zal. normalnie mogl zaoszczedzic tego Bunkerowi i sam sie zastrzelic bo umowmy sie- przegral wszystko i nie mial juz nic. a Bunker go prosil zeby uciekl i zostawil to wszystko. powinien posluchac starszego brata. no ale nic. Calvina juz nie ma.
      ciekawe czy Proktor zyje. ten jego terminator...jaciepieprze. normlanie nie wierze ze Nola zginela a Hood go pokonałsurprised
      szok!
      normalnie..mimoze sezon byl zauwazalnie slabszy od poprzedniego (no ale trzeci to chyba byl najlepszy z najlepszych) to takie powinny byc ostatnie sezony.
      rezyser synow anarchii powinien sie od rezyserow banshee uczycsuspicious
      o.
      • aniuta75 Re: no i finał. i spojlery. 23.05.16, 13:58
        Zacny był to finał. I łezka w oku się zakręciła, jak pod koniec wspominki różne z poprzednich sezonów. No żal straszny, że to już koniec. A może lepiej, bo mogliby zepsuć jeszcze. Fajnie pozamykane wszystkie sprawy. Podobało mi się smile.
        • yvi1 Re: no i finał. i spojlery. 23.05.16, 15:44
          Pszczolasia smile, te same mysli mialam.Final SoA a Banshee to dwa rozne swiaty.
          Fajnie zakonczyli,Hiob przecudowny,zadnych ckliwych happy endow .
          Brakowalo mi tylko ropuszczenia nazi.
          Ale mam nadzieje ze Slodki Bunker i Brook ( bardzo ok na koncu ) sie za nich wezma.
          I tak ogolnie ,super kamerzyste mieli.Niektore ujecia - super !
          • aniuta75 Re: no i finał. i spojlery. 23.05.16, 19:21
            Zobaczcie sobie smile. Ale się wzruszyłam...
            I czy dobrze widzę, że aktor grający Calvina prawie się popłakał?

www.facebook.com/banshee/videos/940393309403304/
            • pszczolaasia Re: no i finał. i spojlery. 24.05.16, 08:45
              noowink to jego najwieksza jak do tej pory rolawink
            • pszczolaasia Re: no i finał. i spojlery. 24.05.16, 09:47
              no Yvi...w koncu Brook uczyl sie od msziczasmile
              dali z Bunkeren nadziejsmile
              • lenkaaa Re: no i finał. i spojlery. 24.05.16, 15:06
                Fajnie sie ogladalo i szkoda, ze juz koniec ale jednak ten sezon byl slabszy. Podobno bardzo im budzet obcieli na koniec (pojecia nie mam dlaczego skoro to taki hit przeciez byl !?!) wiec nie ma co sie dziwic.
                Ta nowa z FBI -jak dla mnie zupelnie niepotrzebna, totalna zapchajdziura w mojej opinii, tylko mnie daznila tym swoim wymadzaniem sie.

Hood w rozsypce tez jakos mi nie podszedl i Hiob po ciezkich przejsciach tez wolno dochodzil do siebie. Zablysnal pod koniec, ale jednak bym wolala w tym ostatnim sezonie widziec wszystkich glownych bohaterow w najwyzszej formie od poczatku do konca; najlepiej w jakiejs ostatniej brawurowej akcji - no ale trudno nie bylo nam dane....

Szkoda Rebeki, bo tez fajniej by bylo gdyby zyla i cos tam po swojemu macila Procterowi pod bokiem wink

Wytlumaczcie mi prosze dlaczego pisalyscie, ze nie tego brata pokazali w 6 odc,, bo totalnie nie zalapalam.....??

A odnosnie Hioba to ABSOLUTNIE powinni zrobic spinn-offa z nim !!! Jakis prequel koniecznie !!!!

Achchchch..... szkoda, ze sie skonczylo.... sad(((((
                • pszczolaasia Re: no i finał. i spojlery. 24.05.16, 15:14
                  bo golego to powinni Kurta pokazac nie Calvina. pol forum wzdycha do Kurta..Kurta!!!! nie Calvina!!!!!
                  a oni mi Calvina z fujarą...
                  chamstwo Lenka. powinnas na nich naslac te swoje smoki.
                  • lenkaaa Re: no i finał. i spojlery. 24.05.16, 15:25
                    ha,ha,ha, a....w tym sensie....!!!!! No to tera rozumim !!!!!
                    • galaxian1 Re: no i finał. i spojlery. 25.05.16, 08:49
                      A u mnie nie ma hurra optymizmu.
                      Strasznie naciągany ten finał, ale to strasznie i mega happyendowski.
                      Nie wierzę że pan Terminator wypatroszył bratanicę swojego szefa, on był od wykonywania rozkazów, a nie od samodzielnego myślenia.
                      Szeryf jak strzelił rakietą, to trafił z dokładnością co do centymetra (a zapewne robił to pierwszy raz w życiu), dobrze że nasi bohaterowie w czas się uchylili, bo by im podmuch popsuł fryzury, zwłaszcza Hiobowi big_grin
                      Brakowało mi tylko aby na koniec Hood zamieszał z Aną/Carrie w domku na prerii big_grin
                      Pani FBI rzeczywiście kompletne zbędna, pewnie była potrzebna tylko po to, aby ją diablik złapał i uwięził.
                      Producenci szybko chcieli pozamykać wszystkie wątki i wyszło to, co wyszło.
                      Z jednej strony dobrze, bo serial ma pełne zakończenie, a nie urwane.
                      Ale z drugiej, mogli to lepiej dopracować, a nie na chybcika.
                      amen wink
    • sil.wen Re: Banshee 4 24.05.16, 23:45
      Ale fajny koniec... Tylko że jak taki fajny, to tym bardziej żalcrying
      Ciekawe, dokąd się Sugar wybiera z Jobową walizeczką.
      Super, że to Proctor ostatecznie zabił terminatora, Hood ładnie postąpiłsmile
      No i sie nie dowiedzieliśmy, kim jest Hood ani jak się nazywa. Tak myślałam.
      Brock genialny na koniec. Kurt to nawet nie mówię... Jak tak płakał... cryingcryingcrying Tylko przytulić!
      Eeeh no, szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka