Dodaj do ulubionych

Indiana Jones :D

10.05.08, 21:01
To dopiero było ciacho big_grinDD. Ach jak ja się w nim kochałam hihihihhi.
Obserwuj wątek
    • luczijka Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 21:34
      A kto go tam grał (bo szczerze mówiąc to nie bardzo pamiętam ;P)??? Czyżby H.
      Ford??? ;P
      • aniuta75 Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 22:14
        No oczywiście, że on big_grin. Właśnie się skończył seans na tvp1 big_grin.
        • luczijka Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 23:49
          Ja się raczej w nim nie kochałam, bo gdyby tak było to by się bardziej wyrył w
          mojej pamięci <hihihi>.
          • rodzynia Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 00:43
            a ja dopiero niedawno oglądałam pierwszą część, mam jeszcze dwie do nadrobienia przed premierą czwartej ;D
            było z niego ciacho, ale wg mnie po 20 paru latach dalej ma coś w sobie ;D
            • ilekobietamalat Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 08:52
              rodzynia napisała:
              >było z niego ciacho, ale wg mnie po 20 paru latach dalej ma coś w
              >sobie ;D

nooooobig_grin ale indiany jonsa nie bylam w stanie wczoraj ogladac. brrr
              glupi ten film potwornie;D jakis czas temu bardziej mi sie podobalbig_grin

ale taka sabrine z fordem to moge pasjami ogladacbig_grin
              • szmegesz Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 10:51
                Jeszcze do ugryzienia to ciacho.Podoba się młodszym- patrz Calista,
                czyli Kitty Walker. I są ze sobą dosyć długo i z korzyścią dla
                Calisty. Już nie jest tak anorektycznie chuda i jak dla mnie nawet
                ładniejsza.
                • aniuta75 Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 12:00
                  Harrison podobnie jak Sean Conerry - bardzo ładnie sie starzeje big_grin.
                  • asiaw73 Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 12:19
                    zawsze go bardzo lubiłam, ma taki błysk w oku, w filmie "Sześć dni
                    siedem nocy" z Anne Heche tworzą niezły duetsmile
                    • luczijka Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:15
                      Kiedyś to jeszcze ten Ford jakoś wyglądał, ale teraz coraz bardziej widać, że ma
                      przesunięty nos <lol> ;P
                • luczijka Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:18
                  szmegesz napisała:
                  patrz Calista,
                  > czyli Kitty Walker. I są ze sobą dosyć długo i z korzyścią dla
                  > Calisty. Już nie jest tak anorektycznie chuda i jak dla mnie nawet
                  > ładniejsza.

Figurę ma faktycznie lepszą. Natomiast jeśli chodzi o twarz to zdecydowanie
                  nadużywa botoksu ;P
                  • szmegesz Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:45
                    Botox? Nie byłabym tego taka pewna. Dla mnie jest na buzi
                    okrąglejsza,bo ogólnie przytyła, a pod oczami są woreczki, a chyba
                    by ich nie było gdyby coś sobie wstrzykiwała.
                    • magdawaw1 byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 13:08
                      i mam mieszane uczucia. Pod względem technicznym film zrobiony jest
                      perfekcyjnie, akacja cały czas, film ma też zabawne dialogi. Jasne strony filmu
                      -kreacja Cate Blanchet (jej rosyjski akcent po prostu mnie rozwalił) i Shia
                      LeBeouf (niezły taki młdy John Trvolta w Grease w tym skórzanym ubranku) i
                      oczywiście Harrison Ford -jak to się mówi "stary ale jary"...Indiana Jones to
                      zawsze pełna fantazja ale tutaj trochę Spielberga poniosło i zrobił totalną
                      "bujdę na resorach"- agenci KGB szalejący w uSA w latach 60. - niemożliwe!! no i
                      wyjaśnienie zagadki totalnie mi się nie podobało...dla mnie to trochę mix
                      Indiany jones, ET i Bliskich spotkań 3 stopnia...
                      • aniuta75 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 13:31
                        Hehehhe dobrze wiedzieć. Przynajmniej się człowiek odpowiednio nastawi w razie
                        czego suspicious.
                        • galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:09
                          Trzeba sie wiec nastawic, ze to bedzie glupota.
                          Bo jak sie nastawie na dobry film, to na pewno mi sie nie spodoba smile
                          • asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:16
                            To zawsze były filmy czysto rozrywkowe i lekkie, przecież nigdy nie należały do
                            ambitnego kina i o to chodzi.
                            • galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:20
                              Ale jak sie mialo 10-15 lat, to i gust byl nieco inny smile
                              • asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 21:00
                                Filmy też nie były tak dostępne jak teraz, na jeden szło się kilka razy do kina.
                                Czasy filmów: "Powrót do przyszłości", "Indiana Jones", "Miłość, szmaragd i
                                krokodyl", "Spokojnie to tylko awaria", "Pechowiec" i t.p. Od tamtej pory wiele
                                się zmieniło, ale myślę że mojemu 16 letniemu synowi spodoba się tak jak mi kiedyś.
                                • galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 23.05.08, 09:16
                                  asiaw73 napisała:

> "Spokojnie to tylko awaria"

Wlasnie wczoraj bylo w TV. Wytrzymalem 15 minut i wiecej nie dalo rady... ja
                                  wiem ze to idiotyczny film, ale... dobry na lata 80te smile
                                  • asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 23.05.08, 09:52
                                    Dlatego ja już staram się nie oglądać takich filmów, mało który podoba się po
                                    latach. Mile zaskoczył mnie "Powrót do przyszłości"- podobał się prawie tak jak
                                    kiedyś. Małolatom odpowiadają takie produkcje, nawet te najbardziej idiotyczne.
                                    • rodzynia Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 24.05.08, 00:30
                                      Znajomi przekonali mnie dziś do wyjścia do kina na Indianę i nie
                                      żałuję ;D Bardzo dobra rozrywka wink Świetne dialogi. Przymykam oko na
                                      niektóre nieprawdopodobne sytuacje wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka