aniuta75 10.05.08, 21:01 To dopiero było ciacho DD. Ach jak ja się w nim kochałam hihihihhi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 21:34 A kto go tam grał (bo szczerze mówiąc to nie bardzo pamiętam ;P)??? Czyżby H. Ford??? ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 22:14 No oczywiście, że on . Właśnie się skończył seans na tvp1 . Odpowiedz Link
luczijka Re: Indiana Jones :D 10.05.08, 23:49 Ja się raczej w nim nie kochałam, bo gdyby tak było to by się bardziej wyrył w mojej pamięci <hihihi>. Odpowiedz Link
rodzynia Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 00:43 a ja dopiero niedawno oglądałam pierwszą część, mam jeszcze dwie do nadrobienia przed premierą czwartej ;D było z niego ciacho, ale wg mnie po 20 paru latach dalej ma coś w sobie ;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 08:52 rodzynia napisała: >było z niego ciacho, ale wg mnie po 20 paru latach dalej ma coś w >sobie ;D nooooo ale indiany jonsa nie bylam w stanie wczoraj ogladac. brrr glupi ten film potwornie;D jakis czas temu bardziej mi sie podobal ale taka sabrine z fordem to moge pasjami ogladac Odpowiedz Link
szmegesz Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 10:51 Jeszcze do ugryzienia to ciacho.Podoba się młodszym- patrz Calista, czyli Kitty Walker. I są ze sobą dosyć długo i z korzyścią dla Calisty. Już nie jest tak anorektycznie chuda i jak dla mnie nawet ładniejsza. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 12:00 Harrison podobnie jak Sean Conerry - bardzo ładnie sie starzeje . Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 12:19 zawsze go bardzo lubiłam, ma taki błysk w oku, w filmie "Sześć dni siedem nocy" z Anne Heche tworzą niezły duet Odpowiedz Link
luczijka Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:15 Kiedyś to jeszcze ten Ford jakoś wyglądał, ale teraz coraz bardziej widać, że ma przesunięty nos <lol> ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:18 szmegesz napisała: patrz Calista, > czyli Kitty Walker. I są ze sobą dosyć długo i z korzyścią dla > Calisty. Już nie jest tak anorektycznie chuda i jak dla mnie nawet > ładniejsza. Figurę ma faktycznie lepszą. Natomiast jeśli chodzi o twarz to zdecydowanie nadużywa botoksu ;P Odpowiedz Link
szmegesz Re: Indiana Jones :D 11.05.08, 18:45 Botox? Nie byłabym tego taka pewna. Dla mnie jest na buzi okrąglejsza,bo ogólnie przytyła, a pod oczami są woreczki, a chyba by ich nie było gdyby coś sobie wstrzykiwała. Odpowiedz Link
magdawaw1 byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 13:08 i mam mieszane uczucia. Pod względem technicznym film zrobiony jest perfekcyjnie, akacja cały czas, film ma też zabawne dialogi. Jasne strony filmu -kreacja Cate Blanchet (jej rosyjski akcent po prostu mnie rozwalił) i Shia LeBeouf (niezły taki młdy John Trvolta w Grease w tym skórzanym ubranku) i oczywiście Harrison Ford -jak to się mówi "stary ale jary"...Indiana Jones to zawsze pełna fantazja ale tutaj trochę Spielberga poniosło i zrobił totalną "bujdę na resorach"- agenci KGB szalejący w uSA w latach 60. - niemożliwe!! no i wyjaśnienie zagadki totalnie mi się nie podobało...dla mnie to trochę mix Indiany jones, ET i Bliskich spotkań 3 stopnia... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 13:31 Hehehhe dobrze wiedzieć. Przynajmniej się człowiek odpowiednio nastawi w razie czego . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:09 Trzeba sie wiec nastawic, ze to bedzie glupota. Bo jak sie nastawie na dobry film, to na pewno mi sie nie spodoba Odpowiedz Link
asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:16 To zawsze były filmy czysto rozrywkowe i lekkie, przecież nigdy nie należały do ambitnego kina i o to chodzi. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 19:20 Ale jak sie mialo 10-15 lat, to i gust byl nieco inny Odpowiedz Link
asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 22.05.08, 21:00 Filmy też nie były tak dostępne jak teraz, na jeden szło się kilka razy do kina. Czasy filmów: "Powrót do przyszłości", "Indiana Jones", "Miłość, szmaragd i krokodyl", "Spokojnie to tylko awaria", "Pechowiec" i t.p. Od tamtej pory wiele się zmieniło, ale myślę że mojemu 16 letniemu synowi spodoba się tak jak mi kiedyś. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 23.05.08, 09:16 asiaw73 napisała: > "Spokojnie to tylko awaria" Wlasnie wczoraj bylo w TV. Wytrzymalem 15 minut i wiecej nie dalo rady... ja wiem ze to idiotyczny film, ale... dobry na lata 80te Odpowiedz Link
asiaw73 Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 23.05.08, 09:52 Dlatego ja już staram się nie oglądać takich filmów, mało który podoba się po latach. Mile zaskoczył mnie "Powrót do przyszłości"- podobał się prawie tak jak kiedyś. Małolatom odpowiadają takie produkcje, nawet te najbardziej idiotyczne. Odpowiedz Link
rodzynia Re: byłam w kinie na nowym Indiana Jones 24.05.08, 00:30 Znajomi przekonali mnie dziś do wyjścia do kina na Indianę i nie żałuję ;D Bardzo dobra rozrywka Świetne dialogi. Przymykam oko na niektóre nieprawdopodobne sytuacje Odpowiedz Link