luczijka 18.02.09, 12:04 Od marca wizytówki użytkowników gazety będą widoczne dla wszystkich, bez względu na to, czy są zalogowani, czy nie Ciągle coś mieszają, już nie nadążam za tymi zmianami ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 13:21 Dobrze, że swojego zdjęcia nie mam w wizytówce . Odpowiedz Link
luczijka Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 13:38 Za to ja mam zdjęcie swojej siostry bliźniaczki ;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 20:33 No coś TY ;D Chyba, że bliźniaczka astralna jest odrobinę podobna do małpki Ale z tego co wiem, to nie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 15:17 cholibcia! a ja z wlasnymi osobistymi cycami na zdjeciu gazetowym.. echhhh Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 15:41 no to zostana;P dawno temu to zdjecie mialam jako avatara na jakims forum.. w tym samym forum uczestniczyl moj BYLY chlopak ( w sensie juz wtedy byl byly) jezu jak on ciezko znosil to zdjecie, jak on cierpial ze wszyscy je widza;P a mnie to oczywiscie szalenie sie podobalo;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Zmiany na gazetowym forum 18.02.09, 20:34 E tam, nikt nie pozna, że to Twoje cyce Przecież nie są podpisane ;P ;DDD Odpowiedz Link