agamasia 17.03.09, 09:04 ABC podało daty finałów swoich seriali, jakoś mam wrażenie, że niedawno wszystko się zaczęło a tu już koniec showtv.pl/news_item_1707.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:20 A to ciekawe ze Lost ma 2 ostatnie odcinki 13 maja, bo ja mam odnotowane, ze 5x15 bedzie 7 maja: epguides.com/Lost/ To co tak ni z gruszki ni z pietruszki bedzie 17 odcinow w tym sezonie ???? Dziwne... Odpowiedz Link
agamasia Re: Finały seriali 17.03.09, 09:40 Lenka Lost ma mieć 17 odcinków, na epgudesie nie znali widocznie jeszcze daty finału. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:43 to dziwne, ze 17... a jak tam Lost, dobry jest ? Ja obejrze jak juz beda wszystkie odcinki Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 09:47 woooo ale poszaleli, GA i UB z dwoma epizodami.. szalenstwo;> swoja droga ten cupid to juz jest? i castle to wlasciwie kiedy sie pojawia, bo bym poogladala;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:50 Castle juz jest, dzis powinien byyc 2 odcinek: epguides.com/Castle_2009/ Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 09:52 o faktystcyznie juz mi sie na rapidzie pojawil to ide sobie sciagnac;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 09:57 Matko toż to zaraz się wszystko pokończy. Już w maju . I co my będziemy robić hę ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 10:01 jak to co opalac sie bedziemy! na tb bedziemy czekac, no i ja na eureke a weeds to kiedy bedzie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 10:09 E no Weeds to chiba jakoś we wrześniu czy innym sierpniu . Opalać powiadasz? No nie wiem, nie wiem, najpierw schuść by trza hehehe. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 10:14 no ja twardo trzymam sie opcji odchudzawszej;D ale musz pic sok warzywny/pomidorowy, co nie jest moim ulubionym napojem:/// Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 10:16 Hmmm faktycznie sok warzywny jest z nośny ale w małych ilościach. Wodę se pij - mniej kaloryczna . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 11:38 Pewnie, ze wode, wez ty sobie poczytaj ike sok warzywny ma wegli, to ci sie odechce, hi, hi A ty Aniuta takich herezji tu nie siej, ze Weedsy we wrzesniu, bo przeca Agamasia juz dawno podala, ze 9 czerwca sie zaczyna !!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 11:51 Hihihihihi nie mam pamięci do dat oprócz swoich urodzin i urodzin swoich dzieci . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:07 ja tam o urodzinach moge zapomniec ale jak Agamasia cos mowi, to ja sobie skrzetnie wszystko notuje w notesiku Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 12:10 lenkaaa napisała: > ja tam o urodzinach moge zapomniec ale jak Agamasia cos mowi, to ja sobie > skrzetnie wszystko notuje w notesiku juz widze ten lenkowy notesik zatytulowany 'zlote mysli agamasi' ps. a soki warzywne maja duuuzo witaminek;> ktore sa jak najbardziej wskazane po zimie;D z reszta ja sie nie znam, citoeczka mi ta diete zapodala, widzialam efekty,to sie trzymam wytycznych Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:45 Hej iKobieto, jesli ta dieta nieskoplikowana, to moze napisz co tam trzeba jesc/pic i czego nie jesc/pic to moze tez sie skusze na nia Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 12:52 lenka,tak w skrocie polega to na tym,ze jesz 4xdziennie, przed kazdym posilkiem, tak mniej wiecej pol godziny wczsniej,wypijasz szklanke soku warzywnego/pomidorowego. cioteczka, twierdzi ze 3 dni i 2 kg z glowy miala,wiec probuje;D z reszta ja zawsze jadalam 1 posilek dziennie,wiec dobrze mi to zrobi;D dzis np. na sniadanie, sok pomidorowy, pol godziny pozniej 100g twarozku z rzodkiewka, drugie sniadanie, sok pomidorowy, pol godziny przerwy, dwie pomarancze i jablko (przy czym cioteczka miala sprawdzic czy nie odwrotnie,czyli dwa jablka jedna pomarancza;P) obiad znow,sok pomidorowy, pol godziny przerwy 100g. ryzu z kukurydza i groszkiem. kolacja, sok pomidorowy,pol godziny przerwy, salatka ze swiezych warzyw + kromka ciemnego,ziarnistego pieczywka. wyglada zdrowo (Ziarenka w chlebie,owoce, wrzywa..), wiec nawet jesli nie schudne,to dobrze mi zrobi;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:59 Lomamo, to nie wiem czy dam rade, bo ja tez z tych co to czasem jedza 1, maksymalnie 2 posilki dziennie a sniadanie to nie wczesniej niz tak po 10-tej albo 12-tej... Na razie mi sie odechcialo tej diety, ale na sok warzywny mam ochote, to sobie kupie w sklepie. Choc lepiej by bylo samemu zrobic ale mnie sie oczywiscie nie chce, bo za duzo obierania i mycia potem... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 13:12 musze ci powiedziec, ze takie 4 posilki dziennie to fajna sprawa.. psychnicznie od razu czuje sie lepiej;D a swoja sokowirowke to rok temu wynioslam do piwnicy, bo za kazdymr azem jak myslalam o jej myciu to mi sie wszystkiego odechciewalo;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Finały seriali 17.03.09, 12:27 aniuta75 napisała: > Hmmm faktycznie sok warzywny jest z nośny ale w małych ilościach. > Wodę se pij - mniej kaloryczna . I koniecznie niech będzie to kranówka Odpowiedz Link
luczijka Re: Finały seriali 17.03.09, 12:25 A niech się już kończą ;P Dzięki temu problem "oglądać, czy nie oglądać" sam się rozwiąże Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:47 a ja wlasnie czekam zeby sie skonczyly, bo dopiero wtedy zamierzam zaczac ogladac Losta, DH i 24 !!! Ho, ho, ho !!! Odpowiedz Link