Dodaj do ulubionych

Finały seriali

17.03.09, 09:04
ABC podało daty finałów swoich seriali, jakoś mam wrażenie, że niedawno
wszystko się zaczęło a tu już koniec uncertain

showtv.pl/news_item_1707.htm
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:20
      A to ciekawe ze Lost ma 2 ostatnie odcinki 13 maja, bo ja mam odnotowane, ze
      5x15 bedzie 7 maja:
      epguides.com/Lost/
      To co tak ni z gruszki ni z pietruszki bedzie 17 odcinow w tym sezonie ????
      Dziwne...
      • agamasia Re: Finały seriali 17.03.09, 09:40
        Lenka Lost ma mieć 17 odcinków, na epgudesie nie znali widocznie jeszcze daty
        finału.
        • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:43
          to dziwne, ze 17... a jak tam Lost, dobry jest ? Ja obejrze jak juz beda
          wszystkie odcinki smile
          • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 09:47
            woooo ale poszaleli, GA i UB z dwoma epizodami.. szalenstwo;>

swoja droga ten cupid to juz jest?big_grin
            i castle to wlasciwie kiedy sie pojawia, bo bym poogladala;D
            • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 09:50
              Castle juz jest, dzis powinien byyc 2 odcinek:
              epguides.com/Castle_2009/
              • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 09:52
                o faktystcyzniebig_grin juz mi sie na rapidzie pojawil smile to ide sobie sciagnac;D
                • aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 09:57
                  Matko toż to zaraz się wszystko pokończy. Już w maju uncertain. I co my będziemy robić
                  suspicious?
                  • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 10:01
                    jak to cosuspicious opalac sie bedziemy!suspicious na tb bedziemy czekac, no i ja na eurekesuspicious
                    a weeds to kiedy bedzie?
                    • aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 10:09
                      E no Weeds to chiba jakoś we wrześniu czy innym sierpniu uncertain.
                      Opalać powiadasz? No nie wiem, nie wiem, najpierw schuść by trza hehehe.
                      • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 10:14
                        no ja twardo trzymam sie opcji odchudzawszej;D ale musz pic sok warzywny/pomidorowy, co nie jest moim ulubionym napojem:///
                        • aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 10:16
                          Hmmm faktycznie sok warzywny jest z nośny ale w małych ilościach.
                          Wodę se pij big_grin - mniej kaloryczna tongue_outsuspicious.
                          • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 11:38
                            Pewnie, ze wode, wez ty sobie poczytaj ike sok warzywny ma wegli, to ci sie
                            odechce, hi, hi wink
                            A ty Aniuta takich herezji tu nie siej, ze Weedsy we wrzesniu, bo przeca
                            Agamasia juz dawno podala, ze 9 czerwca sie zaczyna !!!
                            • aniuta75 Re: Finały seriali 17.03.09, 11:51
                              Hihihihihi nie mam pamięci do dat oprócz swoich urodzin i urodzin swoich dzieci
                              tongue_outsuspicious.
                              • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:07
                                ja tam o urodzinach moge zapomniec ale jak Agamasia cos mowi, to ja sobie
                                skrzetnie wszystko notuje w notesiku wink big_grin
                                • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 12:10
                                  lenkaaa napisała:

> ja tam o urodzinach moge zapomniec ale jak Agamasia cos mowi, to ja sobie
                                  > skrzetnie wszystko notuje w notesiku wink big_grin

juz widze ten lenkowy notesik zatytulowany 'zlote mysli agamasi' big_grin

ps. a soki warzywne maja duuuzo witaminek;> ktore sa jak najbardziej wskazane po zimie;D z reszta ja sie nie znam, citoeczka mi ta diete zapodala, widzialam efekty,to sie trzymam wytycznychbig_grin
                                  • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:45
                                    Hej iKobieto, jesli ta dieta nieskoplikowana, to moze napisz co tam trzeba
                                    jesc/pic i czego nie jesc/pic to moze tez sie skusze na nia smile
                                    • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 12:52
                                      lenka,tak w skrocie polega to na tym,ze jesz 4xdziennie, przed kazdym posilkiem, tak mniej wiecej pol godziny wczsniej,wypijasz szklanke soku warzywnego/pomidorowego.
                                      cioteczka, twierdzi ze 3 dni i 2 kg z glowy miala,wiec probuje;D
                                      z reszta ja zawsze jadalam 1 posilek dziennie,wiec dobrze mi to zrobi;D

dzis np.
                                      na sniadanie, sok pomidorowy, pol godziny pozniej 100g twarozku z rzodkiewka,
                                      drugie sniadanie, sok pomidorowy, pol godziny przerwy, dwie pomarancze i jablko (przy czym cioteczka miala sprawdzic czy nie odwrotnie,czyli dwa jablka jedna pomarancza;P)
                                      obiad znow,sok pomidorowy, pol godziny przerwy 100g. ryzu z kukurydza i groszkiem.
                                      kolacja, sok pomidorowy,pol godziny przerwy, salatka ze swiezych warzyw + kromka ciemnego,ziarnistego pieczywka.

wyglada zdrowo (Ziarenka w chlebie,owoce, wrzywa..), wiec nawet jesli nie schudne,to dobrze mi zrobi;D
                                      • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:59
                                        Lomamo, to nie wiem czy dam rade, bo ja tez z tych co to czasem jedza 1,
                                        maksymalnie 2 posilki dziennie a sniadanie to nie wczesniej niz tak po 10-tej
                                        albo 12-tej...
                                        Na razie mi sie odechcialo tej diety, ale na sok warzywny mam ochote, to sobie
                                        kupie w sklepie. Choc lepiej by bylo samemu zrobic ale mnie sie oczywiscie nie
                                        chce, bo za duzo obierania i mycia potem...
                                        • ilekobietamalat Re: Finały seriali 17.03.09, 13:12
                                          musze ci powiedziec, ze takie 4 posilki dziennie to fajna sprawa..
                                          psychnicznie od razu czuje sie lepiej;D

a swoja sokowirowke to rok temu wynioslam do piwnicy, bo za kazdymr
                                          azem jak myslalam o jej myciu to mi sie wszystkiego odechciewalo;D
                          • luczijka Re: Finały seriali 17.03.09, 12:27
                            aniuta75 napisała:

> Hmmm faktycznie sok warzywny jest z nośny ale w małych ilościach.
                            > Wodę se pij big_grin - mniej kaloryczna tongue_outsuspicious.

I koniecznie niech będzie to kranówka big_grin suspicious
    • luczijka Re: Finały seriali 17.03.09, 12:25
      A niech się już kończą ;P Dzięki temu problem "oglądać, czy nie oglądać" sam się
      rozwiąże suspicious
      • lenkaaa Re: Finały seriali 17.03.09, 12:47
        a ja wlasnie czekam zeby sie skonczyly, bo dopiero wtedy zamierzam zaczac
        ogladac Losta, DH i 24 !!! Ho, ho, ho !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka