galaxian1 05.06.09, 08:00 Dzis premiera nowego serialu medycznego. Pilot ma 700MB, czyli to zapewne podwojny odcinek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Royal Pains 05.06.09, 08:30 o matko,akurat jak mi sie net buntuje, bo tmusza mi podwojne odcinki robic;D ja ofkros bede ogladala.. a przynajmniej takie mam zalozenie;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Royal Pains 05.06.09, 15:34 wiedzialam ze mi sie bedzie podobalD suuper jest zobaczymy jak sie rozwinie,ale zapowiada sie naprawde niezle no i obu panow uwielbiam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Royal Pains 05.06.09, 15:38 ilekobietamalat napisała: > wiedzialam ze mi sie bedzie podobalD A jakie klimaty ? Obyczajowe, komediowe, dratatyczne, a moze horrorowe ? Cos bardziej jak GA, PP czy House ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Royal Pains 05.06.09, 15:54 pp nie ogladam,ale chyba troszke zblizony klimat. generalnie trudno powiedziec po tym odcinku ze to serial medyczny, mimo ze ciagle kogos tam lecza;> fajnie sie oglada, jest dosyc lekki, zabawny. dramatycznie ani horrorowo zdecydowanie nie jest;D najblizej mu chyba do komedii Odpowiedz Link
aniuta75 Eeee tam... 12.06.09, 10:17 Dzisiaj drugi odcinek a napisów do pierwszego nadal niet . W doopę z tym serialem . Odpowiedz Link