Dodaj do ulubionych

millenium czy bph

31.03.06, 14:35
która z tych ofert: millenium czy bph jest obecnie lepsza: obie mają marżę
1,25%, z tym, że w millenium jest libor 3m, a w bph libor 6m. W millenium jest
obowiązkowa polisa: 33 zł miesięcznie, w bph ror - płatny ponad 9 zł i
konieczna karta kredytowa, trzeba zrobić 12 transakcji. Prowizje i opłaty podobne.
Obserwuj wątek
    • agass78 Re: millenium czy bph 31.03.06, 15:15
      Ja w BPH dostalam marze 0,95%+libor 3M (w Millenium warunkiem negocjacji byl
      kredyt powyzej 500.000 zeby cokolwiek znegocjowac,probowalam,upierali sie przy
      1,1%marzy+ libor3M)
      ROR trzeba miec w kazdym banku,moze byl najzwyklejszy,byle by byla kasa na dany
      miesiac,zeby sciagnac rate.
      Karta kredytowa - fajna rzecz,zwlaszcza na poczatku gdzie beda Ci pieniazki
      potrzebne na inne bajery do domu,pod warunkiem ze ja bedziesz terminowo
      splacac,masz do dyspozycji pieniadze banku za darmo (przy terminowych
      splatach), a czasem na koniec miesiaca moze braknac na kawalek fugi, lustra,
      pie..k itp
      Ja trafilam na bardzo elastycznego doradce (a chodzilam po wielu bankach),byl
      bardzo pomocny i w sumie wszystko razem wypelnilismy tak zeby bylo dobrze i
      zlozylismy, w przypadku Millenium dostalam suche formularze na maila i baw sie
      sama w wypenianie, niby proste, ale nie tak do konca.
      Wiem ze kazdy doradca dostaje kase za kazdego zwerbowanego Klienta (prowizja
      jak wszedzie) i ja wiem za co zaplacilam - za rzetelnosc, pomoc i dobra rade i
      wszystkie inne rzeczy ktore beda sie dzialy i dzieja.
      Pozdrawiam i zycze owocnych wyborow
    • jaga-a Re: millenium czy bph 31.03.06, 15:49
      dzięki za informacjęsmile ja niestety nie dostanę mniejszej marży, bo mój kredyt
      jest na 100% wartości i na 160 -165 tys, w dodatku łapię się ze swoją zdolnością
      kredytową na styk. Więc możliwości negocjowania tu raczej wielkich nie ma -
      zależy mi, żeby ten kredyt wogóle dostać, więc pewnie złożę wnioski w obu
      bankach. Zastanawiam się jeszcze, czym się różni libor 3m od 6m - który jest dla
      mnie korzystniejszy - i czy wogóle można to podzielić na korzystniejszy i mniej
      korzystnysmile
    • zenobiuszmokronos Re: millenium czy bph 31.03.06, 16:12
      W BPH masz marze 1,25 niezaleznie od waluty i przewalutowania w obie strony za free. Ciekawa oferta bo pozwala pograc waluta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka