wujaszek_joe 29.06.06, 09:26 żeby dostac u nich kredyt trzeba założyć u nich konto? nikogo nie niepokoi % ustalany decyzją zarządu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starchaser Re: multibank 29.06.06, 09:48 jeśli weźmiesz w MB kredyt to konto masz prowadzone za darmo. mnie nie niepokoi Odpowiedz Link
radoslaw_gornikowski Re: multibank 29.06.06, 10:28 Witam Jeśli Bank udzielający kredytu wymaga założenia rachunku do jego obsługi nie może to być rachunek płatny. Co do ustalania oprocentowania decyzją Zarządu to na pierwszy rzut oka może się to wydawać dość subiektywna metoda. Należy jednak pamietać, że z punktu widzenia interesów Banku nie mogą to być decyzję odbiegające od tego co się dzieje na rynku, bo jak wiadomo konkurencja na polu kredytów hipotecznych jest bardzo duża. Pozdrawiam Radosław Górnikowski radoslaw.gornikowski@expander.pl Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: multibank 29.06.06, 12:50 konto darmowe ale operacje na nim płatne. stracę pracę to bank o tym się od razu dowie. zarząd zmieni % obsługiwanych już kredytów a nowe będą nadal atrakcyjne czarno widzę Odpowiedz Link
starchaser Re: multibank 29.06.06, 16:05 jakie płatne? MB jako jedyny nie pobiera nic za przelewy... także te zewnętrzne. jak dla mnie najlepsze obecnie konto. sam mam takie Odpowiedz Link
bez_beretu Re: multibank 30.06.06, 10:57 Zgaszam się - przelewy są bezpłatne, prowadzenie konta też. Trochę uciążliwa jest jednak mała ilość oddziałów i bankomatów tego banku. Odpowiedz Link
starchaser Re: multibank 30.06.06, 11:23 "jest jednak mała ilość oddziałów" - taaaa.. zwłaszcza w porównaniu z mBankiem bankomaty?? wszystkie Euronety i BZ WBK Odpowiedz Link