aniela40 29.10.08, 19:55 zarobki z mężęm 3400 netto-jedno dziecko i samochód. nic nigdy nie miałam na raty ani kredytu. jaką mam zdolność we frankach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: moja zdolność???????? 29.10.08, 23:20 Odpowiedziałem na Twoje pytania na moim forum. Zdolność macie ,za darowiznę nie płacisz. -------------------------- Nowe forum - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=79901 Będę tu zamieszczał moje artykuły dot. kredytów mieszkaniowych i nie tylko. Zapraszam wszystkich kredytobiorców obecnych i tych przyszłych do odwiedzin i odnalezienia odpowiedzi na pytania. Zapraszam do merytorycznych dyskusji bez wpisów typu - zadzwoń, podaj mail itp. Liczy się rzeczowość. Najlepszą reklamą jest Twoja wiedza, więc podziel się nią. "Dając raz, otrzymasz po wielokroć" Odpowiedz Link
pawelmolenda Multibank 30.10.08, 13:53 Witam serdecznie, Państwa maksymalna zdolność wynosi 130 tys w CHF oraz 156 tys zł w PLN. Pozdrawiam Paweł Molenda Multibank 791 41 01 81 molenda.pawel@wp.pl Odpowiedz Link