mandolia 17.05.03, 20:43 Mniej więcej za półtora roku Saturn przejdzie przez mój ASC a jednocześnie prawie Jowisz przez IC. Jak to interpretować? Czyżby małżeństwo? Jowisza mam w VI domu w Strzelcu a Saturna w XI w Bliźniętach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandolia Re: Saturn/Jowisz 19.05.03, 13:35 Aha, i co tu zrobić, gdy Wenus jest: - w 12 domu w Raku - w opozycji do Jowisza - w kwadraturze do Plutona na IC i do MC - w kwinkunksie do neptuna? - baaaaardzo luźnym sekstylu (6 st.) do Marsa w koniunkcji z Księżycem we Lwie PRZECHLAPANE W UCZUCIACH??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandolia Re: Saturn/Jowisz 24.05.03, 11:20 Bardzo prosze Panie Wróżki o odpowiedź. Ciekawe, że nr tego posta jest taki jak rok mojego urodzenia - odpowiedź potraktuję więc wyjątkowo poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: Saturn/Jowisz 26.05.03, 00:45 Witam, w astrologii nie ma prostych odpiwidzi na proste pytania - aby przewidzec malzenstwo, wazny zwiazek czy zmiane partnera trzeba znac cala date, posiedziec troche nad nia i zrobic kilka dodatkowych horoskopow oprocz urodzeniowego. Tranzyt Saturna przez ascendent to awans spoleczny, zasluzona nagroda, wiecej obowiazkow, wydarzenia, ktore w bolesny sposob wplyna na widzenie swiata, trudne wybory, ktorych trzeba dokonac, poczucie osamotnienia, a nawet depresja. Oczywiscie wybor tych mozliwosc (a jest ich wiecej) zalezy od innych tranzytow, ukladu planet w horoskopie urodzeniowym itp. Tranzyt Jowisza po IC nie oznacza malzenstwa ani nawet milosci. Jest to zalezne od znaku, w ktorym jest IC i planet, jakie w tym domu sa. To polepszenie spraw domowych, maciezynstwo, pieniadze pochodzodzace od rodziny lub ze sprzedazy domu, kupowanie domu itp. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś