Dodaj do ulubionych

karma w puszce Animonda

10.11.10, 18:56
Kupiłam mojemu psiakowi, bo niejadek z niego. Zajada bardzo chętnie. Podoba mi się skład: 98% mięsa + witaminy. Wreszcie kupy po tym idealne. Zero rzadszych kup, a miał do tego co jakiś czas skłonności.
Także polecam. Cena 6,45 za puszkę 400 g. Widziałam w sklepie internetowym za 3,99 ale + przesyłka więc trzeba by więcej zamawiać.
Są dwa rodzaje:
wołowina+kurczak+królik
wołowina+indyk

Któraś z was podawała to pieskowi?
Obserwuj wątek
    • shih-mo Re: karma w puszce Animonda 10.11.10, 18:57
      Aha,
      ja kupowałam dla juniora, także nie wiem jakie smaki mają te dla psów dorosłych.
    • asiaadw Re: karma w puszce Animonda 10.11.10, 20:35
      Hej. Ja daję raz na jakiś czas taki pasztet chyba dla juniora z animondy w opakowaniu jak to pasztety jako dosmaczenie do royala. Też nic mu nie jest po tym, kupa o.k., zjada nader chętnie.
      pozdr
      • an3czka2 Re: karma w puszce Animonda 11.11.10, 10:45
        Ja też podaję mojej jako dosmaczenie karmy, a czasem samą jako posiłek. Są bardzo dobre i duży wybór. Są z kurczakiem, indykiem, królikiem, jeleniem, wołowiną, rybą itd. Nie pamiętam ile dokładnie, ale ja kupuję je od miesięcy i jest okey. Tylko z rybą nie chce jeść, coś jej nie pasuje i już. Ogólnie jednak karmę sobie chwalę. Pozdrawiamy
        • cccykoria Re: karma w puszce Animonda 30.07.11, 14:03
          mam pytanie , czy któraś z Was podgrzewała animondę?. Fredi nie chce jeść mokrej(dosmaczaniea samej suchej w ogóle) wszystkie przestestowałam i wczoraj zagoglowałam i zrobiłam tak jak niektóre proponują. Małą ilość mokrej podgrzałam i ociupinką wody, co za zapach był:) wsypalam acany i polalam i wymieszałam łyknąl wszystko dzisiaj to samo zrobiłam, zobaczymy jak długo.
          • annrez Re: karma w puszce Animonda 30.07.11, 19:57
            mnie sie tak wydaje ze lepiej by bylo gdyby te puszki byly mniejsze Moj piesio zjada Animonde ale po otwarciu puszki ,na drugi dzien juz jej nie ruszy ,podgrzewac tez probowalam
        • agatek28 Re: karma w puszce Animonda 31.07.11, 12:23
          Też dawałam Animonde dla juniora a dla dorosłego raz chyba tylko jadł...zdrobiłam mu przerwe ale potwierdzam słowa moich poprzedniczek...wrąbane z miski wszysciutko;D;D
    • an3czka2 Re: karma w puszce Animonda 30.07.11, 20:15
      Moja to je od 1,5 roku. Uważam że jest bardzo dobra, choć moja woli te mniejsze puszki. Jest tych karm kilka rodzajów, z jagnięciną, kurczakiem , wołowiną itd. W tych 150gr można też kupić dziczyznę typu jeleń, królik oraz z rybą. Lilka jednak preferuje jagnięcinę i wołowinę oraz królika. Rybnych nie lubi. Teraz dla odmiany dostaje Cezary, są niewiele droższe, ale równie smaczne chyba bo mała zjada ładnie. Dopełniam to Royalem hypoalergicznym i jest okey. Pozdrawiam Ania.
      • an3czka2 Re: karma w puszce Animonda 30.07.11, 20:17
        Podgrzewam też w mikrofali, i zjada bez problemu.
        • cccykoria Re: karma w puszce Animonda 31.07.11, 16:04
          dzięki, ciszyłam się i ma daleko nawet podgrzewaną. W ogóle jestem wkurzona, bo cały czas sprzedawali mi animondę dla dorosłego, dopiero w innym sklepie dowiedziałam się o juniorze, te zaufanie. Zmienilam sklep. Jutro przejdę się i zapytam o cezara, fakt jet taki, że zamawiaja to co idzie. Dzisiaj powiedziałam koniec fanaberii frediego od rana sucha i do tej pory stoi nie ruszona, widocznie nie jest głodny .Faktem jest, że po otwarciu fajnie pachnie ,potem już nie. Za bardzo rozpieściłam, makaroniki ryżyki pierś z kurczaka wolowinka itp Napewno po kurczaku się drapie za uszkami i po bokach, więc kurczak odpada. Wątróbka- uwielbia ale wetka mówiła, że przeczyszcza jelita i nie wolno dawać, rzeczywiście kupcie były dziwne strasznie "suche" jak trociny. Postanowiłam sucha do wieczora a wieczorkiem dosmaczanie, tak robi b. dużo osób. Oczywiście między posiłkami marchewka uwielbia ją, jabłko itd Wina męża, że dokarmia go po kryjomu bułeczką z masełkiem;) ale dostał dzisiaj ochrzan i myślę, że zrozumiał..Serce się kraje, że może głodny, ale muszę być konekwentna, czy wytrzymam, czas pokaże;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka