Dodaj do ulubionych

problem:'(

02.05.11, 13:24
Witam mam maly problem chodzi oto ze musialam wyjechac za granice a jak wiecie dobrze mam pieska juniorka kochanego i teraz chodzi oto ze junior byl u mojej tesciowej ale niestety moja tesciowa nie mogla sie nim opiekowac i kaza mi go zabrac moja mam wziela juniorka do mojej rodziny i tak znowu sie okazuje problem bo chodzi oto ze jak wychodza z domu ludzie i on zostaje sma to szczeka strasznie glosno i do tego sie slini a sasiedzi zaras bede sie czepiac i nie wiem co robic zeby on nie szczekal kocham go bardzo i nie chce go nigdzie oddawac do zadnego hotelu czy tym podobne doradzcie mi kochani co ja moge zrobic on jest taki kochany ale nie wiemy co znim zrobic ja wracam dopiero w czerwcu :( a nie wiem co do tego czasu bedzie jest to sara shih tzu jak go nauczyc zeby nie szczekal albo zeby mniej szczekal nie wiem :( brak mi pomyslow a nie mam juz nikogo innego zeby dac komus zaufanemu prosze doradzcie cos pozdrawiam magda
Obserwuj wątek
    • bestraga Re: problem:'( 02.05.11, 14:10
      co zrobić żeby nie szczekał nie wiem, ale bywają i dobre hotele.Moja przyjaciółka z warszawy nieoczekiwanie (miała inaczej wszystko zaplanowane) musiała znaleźć jakieś lokum dla pasa ukochanego i dopieszczonego i znalazła w okolicach Warszawy.gdy wróciła ze strachem, zobaczyła wesołego pieska , który się mościł i na kolanach właścicielki hotelu i na jej własnych po równo.Jedyne , że utył , ale i tak się cieszyła że miał apetyt!
      • madzi-a1988 Re: problem:'( 02.05.11, 15:44
        no ale gdzie ja taki hotel moge znalesc ja jestem z koszalina
        • bestraga Re: problem:'( 02.05.11, 16:34
          popytaj, pogoogluj, znajdź jakieś psie fora , ludzie się znajda i podpowiedzą, tak myślę
          • bestraga Re: problem:'( 02.05.11, 16:38
            artykuly.zoolandia.pl/hotele,i,pensjonaty,dla,zwierzat,6,1,1.html
            zacznij od czegoś , a potem pytaj ludzi , zawsze ktoś coś podpowie .
            ja jestem wśród sąsiadów znana , ze zawsze na kilka dni przypilnuje pieska.
            • bestraga Re: problem:'( 02.05.11, 16:41
              forum.gazeta.pl/forum/w,83,86023951,,Hotel_dla_zwierzat_Pilna_sprawa.html?v=2
              to stary watek z 2008 roku, ale zawszeć da ci to cos do myslenia !
          • an3czka2 Re: problem:'( 03.05.11, 12:03
            Kurcze, faktycznie masz problem:(, w okolicy Koszalina nic nie znalazłam z Hoteli dla zwierząt. Wrocław jednak ma lepiej, jest ich na prawdę dużo. Może faktycznie poszukaj wśród znajomych, to spory okres czasu. Na pewno ktoś się zgodzi.
    • an3czka2 Re: problem:'( 03.05.11, 12:07
      Wiesz może kup zabawkę tę co wysypuje smakołyki, zajęcie może zmniejszy jego szczekanie?, musi się po prostu czymś zająć. Konieczny jest też pewnie długi spacer przed wyjściem domowników. Może to pomoże. Pozdrawiam Ania.
      • madzi-a1988 Re: problem:'( 03.05.11, 21:06
        dziekuje za wszelkie podpowiedzi a chcialam sie zapytac co to jest za zabawka co wypadaja z niej smakolyki? mozna zobaczyc cos takiego na neci? alb zamowic? na neci pozdrawiam Magda
        • obywatel_korowiow Re: problem:'( 03.05.11, 21:48
          www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/pilki_ze_smakolykami/62486
        • obywatel_korowiow Re: problem:'( 03.05.11, 21:51
          www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/pilki_ze_smakolykami/172039
          www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/pilki_ze_smakolykami/172039
          a tak w ogóle to wystarczy w google wrzucić: zabawka pies smakołyk i masz opcję full wypas ;)
    • agamadrid Re: problem:'( 03.05.11, 23:55

• bestraga Re: problem:'( 04.05.11, 00:21
        hotele są rożne.Ja znam wzorcowy, w Szwajcarii, prowadzi go córka przyjaciółki . Właściciele codziennie mogą oglądać na kompie swojego pieska gdy wyjeżdżają.A pieski chodzą nawet na wycieczki . A czasami to nie chcą iść za właścicielem i wola zostać , bo tam dużo zabawy i kolegów.
        hundeabenteuerland.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka