23.05.11, 23:22
Witam wszystkich. Kupiliśmy z małżonką niedawno płyn do mycia łap Over-zoo i okazał się strzałem w dziesiątkę. Po powrocie z miasta białe łapki Czarka były szare. Dzisiaj umyliśmy mu w tym płynie i rewelacja!!! naprawdę świetnie myje łapki. Ale mam pytanie czy można tak troszeczkę podmyć mu brzusio bo tak samo jest szary.
Ja myślę, że nic by się nie stało ale sam nie będę eksperymentować na moim pupilku. Nie ma jak to sprawdzona opinia na forum :) Pozdrawiam z żoną, śpiącym już synkiem i pieskiem
ODPOWIEDZCIE PROSZĘ !!!
Obserwuj wątek
    • anita_nr1 Re: Over-zoo 23.05.11, 23:30
      oczywiście, że można ja robię to odkąd moja mała zaczęła wychodzić na spacery tj. od grudnia. po każdym spacerze myjemy łapki, ale jak brzuszek się ubrudzi to nic się nie stanie jak delikatnie przemyjesz tym płynem :) Ja go stosuje od samego początku i jak do tej pory żadnych uczuleń i drapania :) pozdrawiam
      • an3czka2 Re: Over-zoo 24.05.11, 09:27
        Potwierdzam, nawet trzeba myć maluchy po powrocie jak się zabrudzą, Pozdrawiam:) Ania z lilka
    • megg_mb Re: Over-zoo 24.05.11, 19:08
      Maylo ma również białe łapki i całe podwozie. Over-zoo stosujemy od 2 tygodni i na łapki i na brzusio...czasami nawet przemywam mu bródkę bo oczywiście na spacerach wącha co też ciekawego leży w trawie:-)...wszystko z tym płynem jest w porządku.
      • cccykoria Re: Over-zoo 24.05.11, 20:17
        potwierdzam ten płyn jest super i b. wydajny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka