aga-k-was 10.11.11, 12:52 Witam. Czy ktoś stosował i jakie jest wasze zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxima90 Re: karma Bozitz junior 10.11.11, 15:08 Moja mała jest na Royal'u ewentualnie kupuje jej mokrą karme z Animondy. W starszych postach znajdziesz więcej informacji odnośnie karmy. Dziewczyny polecają też Purine, czy Eukanube. Wszyscy z pewności odradzą Ci pedigree czy Chappi. Na dobrą sprawe ja chyba nigdy się nie spotkałam z karmą Bozitz więc nie moge się wypowiedzieć na jej temat ale może inne dziewczyny wiedzą coś więcej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
megg_mb Re: karma Bozitz junior 10.11.11, 19:49 Bozita...szwedzka, koleżanka podaje swojemu kotu, nasz Maylo podjadał ale nie myślałam o kupnie..jestem też Royal'owcem:-)) Odpowiedz Link
aga-k-was Re: karma Bozitz junior 10.11.11, 19:55 Też podaję Royala, ale w sklepie słyszałam same pozytywy o tej karmie i zastanawiam się. Odpowiedz Link
an3czka2 Re: karma Bozitz junior 12.11.11, 10:38 Witaj. Wiesz ,,Każdy żyd swój towar chwali". Ja mam psy od lat i powiem szczerze że o tej karmie nie słyszałam. Być może jest to nowość, jest dobra, ale ja wolała bym usłyszeć opinie od właścicieli psów, karmiących tą karmą. Sprzedawca zawsze będzie chwalił karmę, aby sprzedać:). Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link