24.01.12, 09:41
moje gratulacje!
Obserwuj wątek
    • rybki1990 Re: Magda 79 24.01.12, 14:17
      ja rowniez gratuluje:)
      • adinka11 Re: Magda 79 24.01.12, 15:10
        Nie wiem o co chodzi ale jak tu tak miło to się dołączam! Mooje gratulacje :)!!!
    • agatek28 Re: Magda 79 24.01.12, 16:45
      Ale co się stało??? Dołączam się na ślepo ale podzielcie się:(
      • an3czka2 Re: Magda 79 24.01.12, 18:20
        Ja też nie kumam o co chodzi ale tak w ciemno, Gratulacje:) Ania.
      • agatek28 Re: Magda 79 25.01.12, 10:09
        Noooo...to rzecz jasna...gratulacje!!!
    • katarzyna1970 Re: Magda 79 24.01.12, 19:11
      Magda 79 napisała '' są cudowne :)
      rozmyślałam kiedyś nad drugim pieskiem, ale zamiast tego będzie trzecie dziecko ;)

pozdrawiam z Guciem''
      i dlatego są te gratulacje
      • adinka11 Re: Magda 79 25.01.12, 08:18
        O jeeej musiałyśmy gdzieś nie doczytać... Jeszcze raz wielkie gratulacje :))
        • an3czka2 Re: Magda 79 25.01.12, 09:20
          AAAA, to ja już wcześniej gratulowałam:). Ania.
          • maria0511 Re: Magda 79 25.01.12, 11:59
            No to wiemy: Gratulacje i zdrówka życzę. Maria
            • magda79pn Re: Magda 79 25.01.12, 13:44
              baaardzo dziękuję :) a właściwie to dziękujeMY ;)

a tak na serio to trzymajcie kciuki, bo mam dwóch synków i nadal nie wiem kto we mnie mieszka (ostatnio dzidziuś nie chciał nam pokazać co ma między nóżkami) :) chłopcy chcą brata, a ja nie obraziłabym się gdyby to była dziewczynka ;)
              • magda79pn Re: Magda 79 25.01.12, 14:20
                zastanawiam czy Gustaw zaakceptuje to maleństwo, jest kochany i grzeczny, ale myślę że będzie bardzo o mnie zazdrosny i albo nie będzie mnie odstępował na krok, albo będzie pilnował to dziecko :)
                • adinka11 Re: Magda 79 25.01.12, 15:12
                  to dobre pytanie... chętnie zobaczę co kto ma do powiedzenia na ten temat, bo po remoncie mam zamiar się zacząć starać, a te moje pieszczochy... no ciekawe :) A ile lat mają chłopaki? Albo ile mieli jak wzięliście Gucia?
                  • an3czka2 Re: Magda 79 25.01.12, 17:48
                    Będzie dobrze:). U mnie w domciu(jeszcze u rodziców) też był pies jako pierwszy, a potem pojawiła się mała coreczka mojego brata. Początkowo wszyscy się bali o małą, pilnowaliśmy itd, tym bardziej że potrafił zaatakować jak coś mu nie leżało. Nie nas oczywiście:), my mogliśmy robić z nim wszystko. Dziecko to jednak coś nowego, i był zainteresowany, tym bardziej że dojazdowo była malutka. Któregoś dnia zamknęłam drzwi od pokoju i mała spała zamknięta aby miała spokój. Ja ze szwagierka plociłyśmy i czas leciał. Nagle zauważyłam że pies zniknął z legowiska. W panice zerwałam się do pokoju, tam drzwi otwarte i zobaczyłam obrazek...Asiulinka śpi słodko a przy niej wtulony Jim:). Zobaczył nas , pomerdał ogonem i zaczęła się miłość Asi i psa:). Oczom nie wierzyłam jak ona łapała go za uszy, ogon a ten się cieszył jak szczeniak. Wylizywał rączki z jedzenia, i wył kiedy plakała. Jak się budziła natychmiast podnosił alarm że mamy iść do dziecka. Na spacerze pilnował jak oka w głowie małej i wózka. Wózek z dzieckiem mogliśmy zostawić sam i na 5 metrów nikt nie miał prawa podejść, bo by chyba zagryzł. Nawet znajomi nie mieli prawa do wózka zaglądnąć, jak nas nie było w pobliżu. Leżał przy wózku pokotem i pilnował:), był niesamowity:). Lila też nie ma w domciu dzieci, a kocha je bardzo. Na dworku zawsze leci do dzieci i wylizuje, bawi się z nimi i cieszy. Psy , oczywiście te normalne chyba wszystkie kochają dzieci:). Ania.
                    • magda79pn Re: Magda 79 25.01.12, 19:24
                      chłopcy mają 9 i 6 lat, a Gucia mamy od ponad roku

jak urodził się starszy syn (wtedy pierwszy maluch w rodzinie) to mieliśmy jamniczkę, jak wróciłam z nim ze szpitala, to położyliśmy małego na dywanie, żeby mogła go obwąchać :) czasem była zazdrosna, ale krzywdy nigdy nie zrobiła

to była suczka, a teraz jest pies i to pies który ma z głową na moim punkcie i w sumie słucha i kocha tylko mnie - "swoją mamusię" ;)
                      • annrez Re: Magda 79 25.01.12, 20:08
                        no to trzymam kciuki zeby byla dziewczynka!
                        • rybki1990 Re: Magda 79 25.01.12, 20:20
                          nie martw sie kochana to kochane psiaki napewno bedzie dobrze :) jak moj najmlodszy brat sie urodzil to mielismy miedzanca bernardyna z owczrkiem kalkaskim. na poczatku chodzil i obwachiwal ale bardzo szybko zrozumial ze to nowy czlonek rodziny i go zaakceptowal:) mojej kolezanki znowu pies wtulal sie w jej brzuszek:) pozdrawiam:) Patrycja:)
                          • lilia170 Re: Magda 79 26.01.12, 12:47
                            ja również gratuluje życze oczywiście córeczki bo sama mam 2 synów[12 i 10lat]też marze o córce ale wiem że niebęde miała ....a najważniejsze cokolwiek będzie to zdrowe oczywiście najważniejsze pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka