Dodaj do ulubionych

Jesienny spacer z Viki

23.10.12, 14:41

[URL=http://wstaw.org/w/1qUc/][IMG]http://wstaw.org/m/2012/10/23/018_jpg_300x300_q85.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://wstaw.org/w/1qUf/][IMG]http://wstaw.org/m/2012/10/23/041_jpg_300x300_q85.jpg[/IMG][/URL]

wstaw.org/w/1qUf/
wstaw.org/w/1qUb/
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Jesienny spacer z Viki 23.10.12, 19:24
      Małgosiu coś nie wyszło z tymi fotami.
      Ania
      • shihmonka Re: Jesienny spacer z Viki 23.10.12, 20:59
        A ja widzę , Viki śliczna ! Krajobraz wokół niej też przepiękny!

Aniu są dwa linki w pierszym poście , ja bez problemu weszłam.
        • maria0511 Re: Jesienny spacer z Viki 23.10.12, 22:20
          Cudne zdjęcia szczególnie urokliwe te pierwsze śliczna Viki w cudownej scenerii ten park jesienne drzewa staw fontanna chciało by się tam być.
          W Poznaniu jest identyczny taki park im. K.Marcinkowskiego tak jak by tam zrobione zdjęcia.
          Pozdrawiam Maria
          • iwona.jg Re: Jesienny spacer z Viki 24.10.12, 10:05
            Piękna ta Twoja Blondynka :)
            dla równowagi dodam typa spod ciemnej gwiazdy ;) - też w jesiennej scenerii
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3267670,2,2,jesien-2012.html
            Strasznie żałuję,że złota polska jesień już się skończyła, sezon na mycie podwozia po każdym spacerze uważam za rozpoczęty

Pozdrawiamy :)
    • malgokasp59 Re: Jesienny spacer z Viki 24.10.12, 12:00
      Dzieki w imieniu Viki . Cieszę się , że moja Miss Ulicy się podoba i zgadzam sie sezon mycia podwozia rozpoczęty !
      • justa970 Re: Jesienny spacer z Viki 24.10.12, 14:34
        Czy to Park Kasprowicza?Na drugim zdjęciu widzę Pomnik Czynu Polaków.
        • malgokasp59 Re: Jesienny spacer z Viki 24.10.12, 17:26
          Tak to Szczecin i park Kasprowicza
          • justa970 Re: Jesienny spacer z Viki 24.10.12, 17:48
            śliczna sunia,pozdrawiam z Polic.
            • an3czka2 Małgosia i Iwonka 24.10.12, 21:52
              Pieski śliczne, i mała Viki i Typ z pod ciemnej gwiazdy. Sceneria piękna, chyba muszę iść z małpkami na spacer i zabrać aparat:). Co do sezonu mycia podwozia , to fakt horror się zaczął:), ja właśnie byłam 1,5 dnia bez wody. Szkoda słów:).
              Pozdrawiamy z małpkami, Ania.
              • kami_aicha Re: Małgosia i Iwonka 25.10.12, 20:02
                Śliczne psiaki :)))) no i fakt, teraz w domu to jakby "psia myjnia" była, niestety wszędzie błoto i brudaski są szczęśliwe, ale roboty jest więcej :/ swoją drogą tak się zastanawiam... Bo byłam teraz w weekend na Międzynarodowej Wystawie w Poznaniu i biorąc pod uwagę, jakie dłuuuuuuuuugie włosy miały tam shih tzu (dosłownie wyglądało jakby płynęły po ringu...) to jak ci ludzie znoszą jesień i zimę? wiem, że na włosy zakłada się papiloty, ale na spacerze i tak przyklejają się liście, błoto itd...
                • malgokasp59 Re: Małgosia i Iwonka 26.10.12, 08:58
                  Może chodzą w kombinezonach ? Moja strasznie sie usztywnia gdy założyłam jej ortalionowy ochraniacz od deszczu . jeszcze poćwiczymy to chodzenie , ale nie wiem czy będzie szczęśliwa .
                  • kami_aicha Re: Małgosia i Iwonka 26.10.12, 14:08
                    to by mogło być rozwiązanie... no ale wiem z doświadczenia że w ubrankach włos się niszczy i często kołtuni a już nie wspomnę o elektryzowaniu... wiem to po córci, a ona nie ma tak dłuuuugiego włosa jak psiaki z wystawy... jeśli chodzi o ciuszki, to chyba zależy od psiaka, bo moja Aicha była dość wcześnie ubierana i uwielbia swoje kurteczki zimowe i sukieneczkę przeciwdeszczową :) ale np kupiłam jej teraz na wystawie kombinezonik na zimę, z rękawkami i nogawkami, bo zeszłej zimy kulki śniegu przyklejone do łapek przeszkadzały jej w zabawie. Tu jest teraz problem, bo do rękawków i nogawek nie jest przyzwyczajona, więc kiedy jej przymierzałam stała sztywno :( i nic na nią nie dzałało, poprostu jak kamień... a spojrzenie miała takie wymowne... ehhh... oby w tym roku była lekka zima ;)
                    • malgokasp59 Re: Małgosia i Iwonka 26.10.12, 16:11
                      A to może moja tez stoi jak sparaliżowana bo ma rękawki i nogawki w kombinezonie. Musze kupić coś innego by tylko grzbiet i brzuszek był zakryty .
                      • an3czka2 Re: Małgosia i Iwonka 26.10.12, 19:22
                        Ja jestem zwolenniczką ubranek nie krępujących ruchy, moje dziewczyny innych za boga nie ubiorą :). Zwykłe sweterki w silny mróz, czy chlapę i to starcza. W kombinezonie po prostu sztywniały i zero kroku. Bunt był ze strony jednej i drugiej.
                        Pozdrawiam Ania.
                        • malgokasp59 Re: Małgosia i Iwonka 27.10.12, 09:00
                          Aniu , a jakie ubranka na deszcz i słotę są najlepsze pokaz nam psinek ubranka - zrób zdjęcie , chodzi mi o to czy brzuszek z falbanką jest przysłonięty ? Bo u mojej to najbardziej się brudzi , teraz troszkę te falbankę obcięłam , ale jak będzie dłuższa to działa jak mop.
                          Dzisiaj po szkoleniu zabieram małą na zakupy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka