9czarna 19.03.13, 16:30 W moim profilu znajdziecie kilka nowych zdjęć moich łobuzów,wszystkich chętnych zapraszam do zerknięcia:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adinka11 Re: Nowe zdjęcia 19.03.13, 20:02 Prześliczne maluchy, widać od razu, że bardzo o nie dbasz:) gratuluję są na pięknymi "okazami":))) Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 20.03.13, 10:56 No super, maluch rośnie jak na drożdżach, a miło popatrzeć:). s Są na prawdę śliczne. Pozdrawiam Ania ps: Moja Lila to teraz przy twoich wyglądała by jak uboga krewna:), taka wyliniałe chodzące nieszczęście:). Odpowiedz Link
9czarna Re: Nowe zdjęcia 20.03.13, 13:21 Dzieki za miłe komentarze;)dbam o psiaki jak mogę zeby byly śliczne i zdrowe:) Aniu Twoja Lila jeszcze bedzie miała piękne futerko,zobaczysz! Życze Ci tego:) i Pozdrawiam Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 20.03.13, 18:39 No mam nadzieję, tylko to musi potrwać. Całe szczęście że stać mnie na te wszystkie specyfiki, a dostaje tego troszkę. Ponoć ma kuracja pomóc i ma być piękna jak kiedyś:). Jak się nie uda to i tak będzie dla nas najpiękniejsza i najukochańsza małpka:). Myślę że będzie okey:) Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
9czarna Re: Nowe zdjęcia 21.03.13, 10:10 Pewnie ze bedzie dobrze,dbasz o swoje Małpki wiec musi byc dobrze:) Sliczne sa Twoje dziewczyny no i maja kochaną Pańcie bo dba jak moze:) Pozdrawiam Odpowiedz Link