Dodaj do ulubionych

Po urlopie:)

03.09.13, 15:06
Witam kochane:)
Wróciłam i od razu musiałam psice kąpać. Oczywiście pchełki złapały w lesie, mimo że były zabezpieczone kroplami i obróżkami kiltixa. Pchły wygrały:). Tam nie bardzo miałam warunki na kąpiele, więc dałam sobie spokój. Dziewczyny użyły jak prawdziwe wiejskie burki:), były na dworku po 14 godzin dziennie i były najszczęśliwsze pod słońcem. Mieliśmy wynajęty domek w lesie, blisko jeziorka i było super. Lila nadal wody się bała i małej nie pozwoliła na kąpiel:). Najważniejsze że wypoczęliśmy porządnie, małe się wylatały a rączek do głaskania miały w nadmiarze:). Pchełki to tylko detal:), warto było pojechać.
Mama nadzieję ze wasze urlopy też były tak udane:).
Pozdrawiam Ania z dziewczynami:).
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Po urlopie:) 03.09.13, 17:48
      Witaj Aniu po urlopie:) ciesze sie ze wypoczelas,to najwazniejsze w koncu po to sie wyjezdza na urlop:)dziewczyny tak ci sie wybawily ze pchlyje polubily ale w lesnych trenach trudno zeby czegos nie zlapaly. To malpki sobie pouzywaly,za wszyskie czasy! Fajnie ze jestescie. Stesknilam sie za Wami:) POZDRAWIAM SERDECZNIE Z MOIMI LOBUZAMI:)
    • malgokasp59 Re: Po urlopie:) 05.09.13, 20:05
      Fajnie że już jesteś , pchełki to nic przy radości z wakacji!
      Moja jest u syna a ja za nią coraz bardziej tęsknię , zobaczę ją dopiero pod koniec września - uschnę z tęsknoty , a ona nie tęsknic nic a nic , tak jej tam dobrze.Powsinoga mała !
      • an3czka2 Re: Po urlopie:) 06.09.13, 18:03
        Małgoś odpoczniesz, kuracje zrobią ci super, a mała będzie na bank prze szczęśliwa jak ujrzy swoją Małgosię:).Już to widzę jak cię dopada i zalizuje ile się da:). Z drugiej strony ciesz się że nie marudzi i odchorowuje rozstania z tobą, to było by lepsze?. Jest u dzieci kochana, ma towarzystwo i okey. Ja po szpitalu też zawsze nie mogę się doczekać powrotu i jak jest miło się witać...
        Wypoczywaj Małgosiu i wracaj pełna energii na zimę:P
        Pozdrawiamy z dziewczynami Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka