10.10.13, 17:26
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie dotyczące snu psinek. Od jakiegoś czasu Oliś co noc budzi się ok.2-3 w nocy i cichutko skomle. Oczywiście wszyscy zrywamy się na równe nogi, on chwilę popłacze i przeważnie dalej śpi do rana. Wcześniej spał dobrze i zastanawiam się co teraz jest powodem takiego zachowania? Czy to efekt wyrzynających się ząbków ( ma bardzo czerwone dziąsełka- nawet zakupiłam żel do smarowania dla niemowlaków), czy może obżarstwa? Wieczorem lubi podjeść po spacerze więc może boli go brzuch? Macie jeszcze jakieś inne pomysły? :) W dzień jest spokojny więc raczej nic innego mu nie dolega... Poprzedni też kiepsko sypiał i po ponad dwóch latach dowiedziałam się dlaczego :( :( :( Poradźcie coś, proszę. Aha przed spaniem jest długi spacer...
Pozdrawiam. Inka

Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Spanie 10.10.13, 18:57
      Inka na pewno nic się nie dzieje złego. Może ma jakieś sny złe,moje też czasem tak mają, ale nie codziennie. Drugą sprawą może być przepełniony brzuch na noc. To może zaburzać sen. Po prostu karm go wcześniej, aby nie spał z przepełnionym brzuszkiem.
      Pozdrawiam Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka