bozka432 26.11.14, 16:30 Aniu czy możesz zdradzić jakie szampony hipoalergiczne stosujesz u swoich psinek? I czy są ogólnodostępne... Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia111175 Re: Do Ani 26.11.14, 20:10 no ja mojego juz ponad 2 tyg nie kąpałam,czekam na szmapon-ale o dziwo w zadnym pobliskim zoologicznym nie mają porzadnych szamponów tylko jakies Benki i Over zoo Championa w jednym mają i tyle kurde na tego Espree mam ochote ale drogie to cholerstwo-a wiadomo jak szampon to i odżywka i spray aneczka chyba espree używa i jeszcze tego all 1 cos tam:) Odpowiedz Link
emersee Re: Do Ani 27.11.14, 07:58 Ja też używam Espree. Jestem bardzo zadowolona. Piękny zapach owoców tropikalnych. Szampon Espree to koncentrat. Starcza na bardzo długo. Warty swojej ceny Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link
bozka432 Re: Do Ani 27.11.14, 10:04 Espree u mnie średnio się sprawdził, maluchowi zapach sprayu nie odpowiada a po szamponie/ odżywce drapie się... Chociaż nie ukrywam że włos po nich był super... Teraz mam psh i reakcja jest najmniejsza ale szukam czegoś po czym dra Odpowiedz Link
bozka432 Re: Do Ani 27.11.14, 10:04 Espree u mnie średnio się sprawdził, maluchowi zapach sprayu nie odpowiada a po szamponie/ odżywce drapie się... Chociaż nie ukrywam że włos po nich był super... Teraz mam psh i reakcja jest najmniejsza ale szukam czegoś po czym drapanie ustanie :-) Odpowiedz Link
monia111175 Re: Do Ani 27.11.14, 16:50 no to ja już nie wiem co mam kupić bo mój ogólnie tez z tych drapiących się-ale my uzywamy tylko over zoo dla shih tzu i czasem jedwabiu. No i chce w końcu cos kupić-a jak po tym espree bedzie się też drapał???? Ale może będzie mniej śmierdział heehh Odpowiedz Link
emersee Re: Do Ani 28.11.14, 09:23 Póki nie spróbujesz to się nie przekonasz...każdy psiurek jest inny i każdy reaguje inaczej na różne specyfiki...dla jednych coś okazało się strzałem w 10 , natomiast dla innych wyrzuceniem pieniędzy w błoto :) Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Do Bozki 08.12.14, 11:55 Kochanie ja używam firmy Virbac, dwa rodzaje .oba są hypoalrgiczne. Pierwszy to Allermyl dla Lili, jest typowo dla alergików. Drugi mam antyseptyczny, Pyodrem na zmiany na skórze dla fabii. Za 200ml płacę około 45-50 zł. Zależy gdzie kupuję, u mojego weta czy na necie. Jak jednak jest u nich okey ze skórą to czasem używam Espree, ten hypolergiczny zielony. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link