fanta31shitsu
26.02.22, 05:13
fanta31shitsu napisała:
> Witam serdecznie powiecie mi co trzeba zrobić żeby doprowadzić pieska shitsu do
> ładnego wyglądu ponieważ mam swojego pupilka od 2 lat prawie ale niestety uci
> ekł mi z domu i szukałam go całe 4 miesiące rozwiesilam ogłoszenie gdzie się ty
> lko dało po okolicznych wioskach zadzwoniła do mnie pani z 2 wiosek dalej że po
> dobny pies jest u jej sąsiadki wiec pojechałam tam był uwiązany na łańcuchu prz
> y budzie nie miał czipa ani nic takiego żeby go znałeś ale pani która go przyga
> rnęła nie ściągnęła mu obroży którą miał podpisaną datą urodzenia i moje imicja
> ly wypisane od środka gdyby nie to to psa swojego bym nie zabrała od niej. Pies
> na polu nie był Kompany ani strzyżony ma kłęby zwiniętych włosów ani rozczesac
> i dobrze umyć. Od moich pielęgnacji jakie miał był ładnym zadbanym pieskiem te
> raz ciężko go wykompac a jak próbowałam go obciąć na własną rękę to chciał mnie
> ugryźć. Proszę o rade co zrobic aby mój piesek znów ładnie wyglądał. A wstydzę
> się z nim iść do fryzjera chodź bardzo go kocham ale wyglonda tragicznie z tym
> i koldunmi jak by zrok czasu nie był strzyżony nie kompany prosze pomuszcie co
> powiedzieć u psiego fryzjera aby nie zapaść się pod ziemię ze wstydu bo boje si
> ę że nikt nie uwierzy że taka przygoda się przydarzyła mojemu Kochanemu pieskow
> i pomocy z góry dziękuję za pomoc odpowiec wiadomość