marare1 02.09.09, 11:49 Składam Rodzinie Anny Świderkiej wyrazy szczerego współczucia z powodu Jej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.beres Re: KONDOLENCJE 02.09.09, 12:34 Wraz z rodziną dołączam się do kondolencji Odpowiedz Link Zgłoś
d_o_t_i Re: KONDOLENCJE 02.09.09, 13:15 Szczere kondolencje dla rodziny Pani Świderskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: KONDOLENCJE 02.09.09, 14:41 Szczere kondolencje dla calej rodziny p. Swiderskiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
tk-1 Re: KONDOLENCJE 03.09.09, 07:43 Ja trochę jak to się mówi z innej beczki - czytam te wpisy kondolencyjne i widzę tak z tych nicków, że najpierw niektóre osoby na Pani Świderskiej psy wieszały z powodu 3-miesięcznego opóźnienia w oddaniu mieszkań, a teraz jej z całego serca kondolencje składają. Może pomogliście jej w ten sposób zejść z tego świata. Ciekawe ....... Odpowiedz Link Zgłoś
marare1 Re: KONDOLENCJE 03.09.09, 10:09 Przepraszam za sformułowanie,ale co ma piernik do wiatraka. Ja tez mam problemy z mieszkaniem i też mnie to kosztuje trochę zdrowia. Wiem, że napewno i strona sprzedająca i kupująca w obecnej sytuacji nie ma lekko. Nikt napewno kto walczył bądź walczy o sprawiedliwe i uczciwe zakończenie procesu zakupu mieszkania bądź wykończenia osiedla nie życzył niczego złego Prezes,więc proszę nie oskarżać osób które miały bądź mają problemy z Anłukiem, że w jakiś sposób się do tego przyczyniły. Nie sądzę żeby ktokolwiek użerał się z Anłukiem dla przyjemności,bądź żeby uprzykrzyć komuś życie - ja osobiście znam innego rodzaju rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
kortland Re: KONDOLENCJE 03.09.09, 11:03 tk-1 jedna rzecz to spierać się o różne kwestie związne z działaniami kogoś a druga rzecz to szacunek do tej osoby jako człowieka. Wielokrotnie krytkowałem rózne kwestie związane z budową ale nie zmienia to faktu że żal człowieka, który odszedł. reasumując mam taką propozycję uszanujmy to co się stało i nie róbmy tu sobie dodatkowego poletka do dowalania sobie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś