alice0553 17.11.09, 23:37 Wielki Kociarz zachorował i niestety nie świętował taki dzień bez prezydenta? to strata dla tego święta! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Dzień Czarnego Kota. 18.11.09, 00:30 Kota Alika ma prezes Jarek (chyba zwiedziłaś dokładnie barek) a pan prezydent ma Marię,żonę to koligacje nieco złożone mogą się mylić,to oczywiste najlepiej sporządź stosowną listę Odpowiedz Link
meltbigson Re: Dzień Czarnego Kota. 18.11.09, 12:48 Przeczytałem wiadomość - zmartwiłem się wielce; Więc życzę zdrowia kotu jak i właścicielce Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień Czarnego Kota. 18.11.09, 20:33 Nie zrozumiał nikt wierszyka tu nie chodzi o Alika lecz o święto,które było czarnych kotów dotyczyło lecz prezydent nie świętował bo podobno zachorował nic im nie dał w tym dniu w darze choć uznanym jest kociarzem. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dzień Czarnego Kota. 18.11.09, 20:58 O pasji kociej Jarka wiedziałam Lecha z tej strony wcale nie znałam... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dzień Czarnego Kota. 19.11.09, 18:31 Jarosław kocha Alika swego dla Lecha wszystkie koty są jego to dzięki niemu są dokarmiane okna w piwnicach pootwierane by przezimować kociego pchlarza za to Lech dostał tytuł Kociarza. Odpowiedz Link