alice0553 16.08.07, 07:55 By przytulić parę złotych to trzeba gnać do roboty ja to teraz właśnie zrobię później porymuję sobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Proza życia 16.08.07, 10:19 Nawet sporo mam roboty trochę mniej do niej ochoty parę złotych dziś wybulę ale także coś przytulę-czule.. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Proza życia 17.08.07, 09:26 Jeszcze tak nie było, bym poprawek nie nanosił, gdy mi powiedziano: "prace się skończyło". Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 17.08.07, 16:10 Kto chce poprawiać Djapanazego? czy chociaż prawo ma do tego przecież fachowcem jest doskonałym podporą firmy,szefem wspaniałym.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 31.08.07, 09:02 I znów praca na mnie czeka weekend wielbię już z daleka. Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 31.08.07, 17:42 Jeszcze życiowo prozuję późno skończę,coś tak czuję na forum będę wieczorem dzisiaj wzgardzę telewizorem radia także dziś nie słucham w moim domu cisza głucha Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 14.09.07, 12:47 Czy prozą życia jest winobranie? mnie dzisiaj czeka kiści zrywanie balon już czeka-mała piąteczka z jednego krzewu skąpo wineczka kupiłam drożdże-słodką maderę znów zrobię wino i po cholerę? ja wolę piwem się zaprawiać więc może chmiel zacznę uprawiać? Odpowiedz Link
devil.ka Re: Proza życia 14.09.07, 16:50 Już sobote przeto widać trzeba sobie luzu dać pracę w kąt odstawić i trochę się zabawić pędzi się u azy winko a w tym czasie aza z piwa skrzynką odpoczywa po pracy Bo tak robią Polacy Ja wieczorkiem piwka łyknę i na ploteczki pewnie się styknę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 14.09.07, 19:26 Devil.ka chyba trochę odżyła bo na ploteczki się umówiła idź gdzieś zakręcić nóżką,dziewczyno jak pobalujesz troski odpłyną. Odpowiedz Link
al.1 Re: Proza życia 14.09.07, 19:42 azaheca napisała: Chlast > znów zrobię wino i po cholerę? Wino też urok ma Ono zdrowie Ci da ---------------------- IN VINO SANITAS CUM AQVA CARITAS > ja wolę piwem się zaprawiać > więc może chmiel zacznę uprawiać? To zajęcie jest pochwały godne Kto ma chmiel, ten życie ma wygodne Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 14.09.07, 19:59 Winko pewnie będzie różowe i smakowite-tu daję głowę sąsiadka kłopotu nie będzie miała swe winogrona ofiarowała jednak inną odmianę ma czy zieleń z czernią róż piękny da? Odpowiedz Link
liczili Re: Proza życia 14.09.07, 20:52 Winko tydzień temu nastawiłam z czerwonych winogron zrobiłam już fajeczka pyka a ja ślinke łykam. Muszki cukrówki też chętke mają do winka się dobierają. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Proza życia 14.09.07, 21:20 Ach jednak winko to jest to a ja właśnie piłam piwo Nie ma uroku takiego jak smaczek winka czerwonego Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 14.09.07, 21:23 Liczili,kochana witaj i nowości tu poczytaj gdzie się na boga podziewałaś znów ciepłe kraje odwiedzałaś? czy spotkałaś Maria tam może znów zwiał nam z forum,Dżazemu gorze;-( Cymanonę opuścił znienacka może się przebrał za księdza Jacka? i tacę będzie nęcił Helę taki scenariusz ma na niedzielę..;-( Odpowiedz Link
liczili Re: Proza życia 14.09.07, 21:47 Już pisze usprawiedliwienie. z mojej nieobecności. Nie było mnie,kłopoty miałam troszkę sobie przemyśliwałam. już wszystko sobie poukładałam. A te ciepłe kraje chciałoby się do raju. Maria nigdzie nie widziałam problem w tym że ja bym go nie poznała On podobno wcieleń ma wiele tyle co ludzi na sumie w kościele. Odpowiedz Link
al.1 Re: Proza życia 14.09.07, 21:44 Pare lat temu, chyba w roku dwa tysiące Robiłem sobie wino prawie trzy miesiące Wino to z jabłek dorodnych robione było Pięknego rosé koloru ono nabyło Spytacie czemu to kolor miało różowy? Bo mi doskonały przyszedł pomysł do głowy W pobliskim Herbapolu się zaopatrzyłem Bez czarny, malwę i owoc róży kupiłem Rozerwałem torebki i wodą zalałem Czekałem aż naciągną, do gąsiora wlałem Goście, którzy tym winem częstowani byli Bardzo się nad pochodzeniem jego głowili Wiedzieli, że domowe, nie wiedzieli z czego Stosuj pomysły, koleżanko i kolego Robiąc domowe wina smaku wykwintnego Wyjdziesz na producenta win doskonałego -------------------------------------------------------------------- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link
liczili Re: Proza życia 14.09.07, 21:53 Ja metodę taką wybrałam skórki winogron przefermentowałam w baloniku(5l)teraz się gotuje potem wszystko przefiltruje dosłodze,zakorkuje za miesiąc spróbuje Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 14.09.07, 21:54 Takie sposoby dawno stosuję tylko w sekrecie je utrzymuję Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 15.09.07, 08:46 Znów alergia mnie dorwała dzisiaj płonie mi twarz cała owe kuku krem mi zrobił twarz szkarłatem przyozdobił teraz piecze mnie i pali w gruzy moje plany wali bo nie wyjdę dzisiaj z domu nie pokażę się nikomu a w dodatku-już to czuję opuchlizna atakuje puder tego nie przykryje a ja już z rozpaczy wyję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 15.09.07, 11:37 Tej alergii ci współczuję mnie też czasem atakuje piję wapno musujące i nie wychodzę wtedy na słońce na oczy robię z lodu okłady pewnie są dobre te moje rady jednak tutaj potrzeba czasu by się wydobyć z ambarasu... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 15.09.07, 13:22 Dobrej firmy krem i drogi jakiś składnik ma mi wrogi ulotka już wyrzucona rzecz nie będzie więc sprawdzona koenzym Q 10 mnie uczula i pewnie w tym kremie hula. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 15.09.07, 13:34 Chyba ruszę do apteki muszę kupić jakieś leki bo mnie twarz okrutnie piecze może trochę ją podleczę. Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 15.09.07, 20:15 Koenzymu używałam i to samo z twarzą miałam Vichy-krem apteczny na alergię też skuteczny.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Proza życia 08.12.07, 19:33 Kto tu pali papierosy niech już dziś rwie z głowy włosy bo podwyżki się zbliżają znów akcyzę podwyższają będzie drogo jak w Europie także ten, kto wódkę żłopie musi się z cenami liczyć zacznij abstynencję ćwiczyć. Odpowiedz Link
azaheca Re: Proza życia 08.12.07, 21:04 Dopiero teraz skończyłam pracę za papierosy wszak drogo płacę;-( chociaż jutro jest niedziela to się towarzystwo zbiera oczywiście takie psie chyba telefon urwie się tak to bywa przed świętami później posucha przed groomerami.. Odpowiedz Link