kaszalot-net 04.03.08, 18:20 Madohoro Ja wczoraj wszedłem na skórkę banana Stąd ja ekspertem od spraw kankana Taniec z gwiazdami, teraz me chęci Z Anną Sobecką , która mnie nęci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: zmiana tematu 04.03.08, 18:42 Kaszalocie,tańcz kankana cała sala będzie sprzedana i w dodatku w przedsprzedaży taki taniec mi się marzy te podwiązki i falbanki.. niech zgłaszają się tu fanki co Kaszalota wielbią jak ja pewnie pierwszą siostra ma Odpowiedz Link
alice0553 Re: zmiana tematu 04.03.08, 19:53 Kaszalot chyba na kasę łasy skoro z Sobecką te wygibasy mimo zazdrości będę głosować esemesami się ruinować żeby zwycięzcą go ogłoszono w nagrodę piękne autko wręczono a wtedy żegnaj Sobecka Anko bo Alis będzie nową wybranką. Odpowiedz Link
azaheca Re: zmiana tematu 04.03.08, 19:59 Anka Sobecka się zapłacze tak widzę przyszłość,wcale nie kraczę Kaszalot wygra,co będzie potem? Alis oddali się z Kaszalotem.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Budka Szpaka 04.03.08, 21:27 Do kankana dziesięciorga Tak ten świat stworzony jest A ty chłopie jedna morga Solo tańczyć możesz chcieć Zostaw kankan Dochnalowi Ma kankanów razy pięć Chyba że się w czas załapiesz Gdzieś z brzydulą jako zięć. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Budka Szpaka 04.03.08, 21:55 Czy z brzydulą, Kaszalocie, do igraszek będzie chęć? bo małżeńskie obowiązki musisz spełniać jako zięć. Odpowiedz Link
azaheca Re: Budka Szpaka 04.03.08, 21:58 Może kogoś dopuści do spółki lub kupi sobie niebieskie pigułki Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: kankan cd. 04.03.08, 22:32 Wyłącz fonię i zostań na wizji Kret i Kuba Wojewódzki w telewizji Teraz popatrz jak się ruszają Pewnie im w d….. Owsiki kankana skakają. Odpowiedz Link
azaheca Re: kankan cd. 04.03.08, 22:46 Wojewódzki jest nerwowy to jest teatr kukiełkowy! Odpowiedz Link
madohora Re: kankan cd. 06.03.08, 18:14 azaheca napisała: > Wojewódzki jest nerwowy > to jest teatr kukiełkowy! Kubuś mówisz jest nerwowy Wszak on znowu "Powiatowy" Wyrzucili go z niedzieli Teraz we wtorki kanapkę ścieli Odpowiedz Link
madohora Re: zmiana tematu 06.03.08, 18:11 Znowu trochę się spóźniłam Co nie znaczy pogubiłam A więc już komórkę biorę I popieram tańce twoje Odpowiedz Link
azaheca Re: zmiana tematu 07.03.08, 00:06 Ty z Kaszalotem zatańczysz w parze o tym kankanie od teraz marzę Madohora z Kaszalotem... i nie skończy się łomotem moja siostra nie jest zazdrosna i w dodatku idzie wiosna więc wyruszą z Kaszalotem nie przejmując się tym błotem co spod kół się rozpryskuje wygracie auto,tak przewiduję Odpowiedz Link
alice0553 Re: zmiana tematu 08.03.08, 00:38 Kaszalota dziś nie było trochę mi się za nim ckniło czy Dzień Kobiet już świętuje swojej pani akt maluje? może nam pokaże fotkę i przedstawi Kaszalotkę? Odpowiedz Link
azaheca Re: zmiana tematu 08.03.08, 00:46 Czy przedstawi w seledynach malarską opowieść o tych dziewczynach może jednak Alis miła będzie się kaszalociła? będzie muzą i kochanką do pozowania i garów wybranką Kaszalot chyba bywa oszczędny więc wszelki balast wydatków zbędny Odpowiedz Link