mario320 13.07.09, 14:36 coś się tam niegdyś pisało... podobno się to rymowało... podobno się nawet komuś podobało... ale to wszystko się zesrało... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Och,... 13.07.09, 20:03 Skoro już tak się stało I majtki ci, jak piszesz zesrało Pupę podetrzyj śmiało I tym po oczkach by nie kapało Odpowiedz Link
azaheca Re: Och,... 13.07.09, 22:17 O fekaliach nowy wątek? to ogórków wszak początek o potworach coś napiszcie lub o smokach oczywiście... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Och,... 15.07.09, 22:01 Pamiętamy oczywiście wierszyk Maria o dentyście nic nie było tam o sraniu lecz o zęba wyrywaniu z mej pamięci też nie znika cud relacja z psychiatryka oraz innych przygód kilka czy wywołam z lasu wilka i ciąg dalszy przeczytamy? drogi Mario, my czekamy! Odpowiedz Link
azaheca Re: Och,... 16.07.09, 20:12 Pewnie nasz Mario jest wypalony bo wiadomości nie ma od żony żywot samotny biedak znów pędzi może niech jeżom cichcem coś zwędzi? kiełki gdzieś schował,pora na igły chyba że jeże już mu obrzydły... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Och,... 17.07.09, 20:52 Kiełki pod_tapczanem leżą Mario ich nie zwrócił jeżom doktor Jerzy jest w rozterce bo po czwórce w Maria szczęce luka jest nie naprawiona czy dentysta go przekona by kasiory nie żałował implant sobie zafundował? Odpowiedz Link
meltbigson Re: Och,... 10.09.09, 09:14 Miłe strofy Twe z wszystkich poezji wymiarów Powiedz mi, czyś Alicją, tą z krainy czarów? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Och,... 15.08.09, 22:30 już to "och" jest ślicne takie bo od niego zaczynają wielkie wieszcze gdy wszelakie rymy w głowie im powstają Odpowiedz Link
tebako Re: ACH... 15.08.09, 23:06 poezyji górne loty.... nadszedł czas by zdjąć galoty i na gołą pupkę Henia nie ruszając przyrodzenia wlepić dobrych klapsów kilka będzie boleć, lecz ta chwilka ku pamięci, mięci kupa Heniu czy cię boli d..a ? Odpowiedz Link
mario320 Re: Och,... 29.08.09, 09:44 tropem_misia1 napisała, bo musiała : > > już to "och" jest ślicne takie > bo od niego zaczynają > wielkie wieszcze gdy > wszelakie rymy w głowie > im powstają > > A mnie nic nie postaje... Nawet mały mi nie staje... Odpowiedz Link
azaheca Re: Och,... 29.08.09, 10:47 mario320 napisał: > A mnie nic nie postaje... > Nawet mały mi nie staje... > Błękitna tabletka wigor przywróci to przyjaciółka co niemoc skróci łyczek talentu drzemie w butelce doda ci weny,uleczy serce... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: och, uch... 10.09.09, 11:07 jak stara płyta winylowa zatnie się i ciągle:od nowa,od nowa,od nowa Odpowiedz Link
meltbigson powtarzać, powtarzać, może dotrze... 11.09.09, 06:55 Powtarzanie mądrości to do wiedzy droga, Uwolnienie od wiary w zmyślonego boga ratunkiem dla narodu co w swej ciemnej masie Zachłannemu klerowi obrabować da się. Nie przestanę powtarzać mimo krytyk z tłumu: Wiara w nieistniejące jest wrogiem rozumu! Odpowiedz Link
tropem_misia1 azali nie wiesz 11.09.09, 09:57 że ludek jest taki że musi od nieba dostawać znaki? Niebo i prawo! To ich tylko trzyma, by paragrafów mocno nie naginać. Odpowiedz Link
meltbigson Niech 12.09.09, 13:14 Niech ciemnym masom prawo drogowskaz wytycza A nie na fikcji wsparta skłonność kanonicza! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Niech 12.09.09, 15:44 Gdyby za kradzież rękę odcinali to by się ludzie niechybnie bali! Ale Temida zdarła już opaskę i okazuje ślepotę i łaskę. Odpowiedz Link