loola_kr 18.05.10, 16:13 mam takie cus w zlewozmywaku (od dwóch tygodni) i teraz pojawił się brzydki zapach z niego... I teraz nie wiem czy ja coś źle robię, czy źle mi zamontowali czy to tak ma być. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes1704 Re: brzydki zapach z młynka do odpadków 18.05.10, 16:41 no chyba nie powinno tak być, bo ja mam takowy od dłuższego już czasu, mielę wszystko łącznie z odpadkami rybnymi i nie czuć nic, a nie robię nic specjalnego, poza zmieleniem połówki cytryny lub od czasu do czasu zalaniem większą ilością wody. Nie wiem, co poradzić... Odpowiedz Link
budzik11 Re: brzydki zapach z młynka do odpadków 18.05.10, 18:20 Ja mam młynek ze 2 lata i nie śmierdzi, a nic z nim nie robię. Odpowiedz Link
misself Re: brzydki zapach z młynka do odpadków 18.05.10, 21:35 Zmiel w nim cytrynę, a jak nie pomoże, to wezwij fachowców Odpowiedz Link
agnes1704 dopytałam męża 18.05.10, 22:11 i prawdopodobnie nie zrobili Ci syfonu, tylko bezpośrednio dopięli rurę do urządzenia, a powinna być zrobiona taka litera U z kolanek, by stała tam woda i nie przepuszczała śmierdzącego powietrza z kanalizacji. Jeśli tak jest, to składaj reklamację. Odpowiedz Link
loola_kr Re: dopytałam męża 19.05.10, 09:08 no nie zrobili maja przyjść poprawić podłączenie pralki bo cieknie to młynek tez będą poprawiać. Jak dojadą bo na razie do nas jest to utrudnione. Odpowiedz Link
loola_kr dziekuje bardzo! 19.05.10, 09:10 mam nadzieję, że jak mi poprawia będzie dobrze, cytrynę tez bede mielić raz na jakiś czas. Ogólnie to bardzo lubię mój młynek dziękuję bardzo za informacje! Odpowiedz Link