Dodaj do ulubionych

Instalacja systemu w nowym kompie

24.01.11, 15:14
Dostalam dzis moj nowy komputer i wlasnie go uruchamiam. On sam instaluje sobie windowsa, przeszlam przez kilka poczatkowych opcji i teraz mam czaeny ekran, na ktorym wyswietla sie informacja "instalacja bedzie kontunuowana po ponownym uruchomieniu komputera". Nie wiem co zrobic, bo na ekranie nie ma zadnej ikonki do klikniecia, a wlacznik na kompie sie swieci (na bialo). To mam go kliknac recznie?

Prosze sie nie smiac tongue_out, wiem, ze zadaje glupie pytania, ale wole sie upewnic niz cos popsuc.
Obserwuj wątek
    • dzioucha_z_lasu Re: Instalacja systemu w nowym kompie 24.01.11, 15:38
      Czekaj. Się sam ma wyłączyć big_grin
      • bebe.lapin Re: Instalacja systemu w nowym kompie 24.01.11, 15:49
        za pozno..wylaczylam go recznie i wlaczylam, kazal zrobic jeszcze raz to samo, finalizowal ustawienia a teraz jest czarny ekran...kurde....sad
        • ja.dorcia Re: Instalacja systemu w nowym kompie 24.01.11, 19:20
          pewnie Windows 7? To niestety domyslnie, po wylaczeniu, on sie usypia, a nie wylacza... gdybys chwile poczekala, zobaczylabys, ze dioda power co jakis czas mrugnie...
          musisz ten guzik przytrzymac tak dlugo, az wszystko w srodku "ucichnie"... potem wlaczasz i powinno byc ok
          • bebe.lapin Re: Instalacja systemu w nowym kompie 24.01.11, 19:28
            no wlasnie tak zrobilam za pierwszym razem, i za drgim znowu zadalo tych samych informacji. no nic, wylacze go jeszcze raz, i tak nic sie nie dzieje od czasu napisania ostatniego posta.

wolalabym zainstalowac ubuntu, ale ten windows i tak juz tu jest, no i boje sie troche ze nusialabym sie babrac w konfigurowanie dostepu do sieci
          • bebe.lapin Dzieki ci, dobra kobieto :D 24.01.11, 20:13
            zadzialalo..teraz bede sie musiala do tego czegos przyzwyczaic...
            • ja.dorcia Re: Dzieki ci, dobra kobieto :D 24.01.11, 21:00
              niekoniecznie od razu przyzwyczaic smile to można przestawić pozniej w opcjach... na googlu można wszystko znalesc wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka