Dodaj do ulubionych

Poleccie dobry mikser

12.02.11, 19:38
strary sie popsul podczas remontubig_grin nie musi miec bajerow, wazne by mieszal ciastobig_grin
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Poleccie dobry mikser 12.02.11, 22:05
      Ja mam Zelmera Mix Robi i jestem bardzo zadowolona
      • ka_thy Re: Poleccie dobry mikser 13.02.11, 11:46
        Zelmera absolutnie nie polecam. Te nowe z ledwością wytrzymują końca gwarancji, a poprzedni Zelmer był ze mną kilkanaście lat. Teraz mam Boscha i jest fajny i dużo poręczniejszy od Zelmera.
        • aga.andro Re: Poleccie dobry mikser 15.02.11, 14:02
          Popieram boscha. Jest leciutki - ważne w czasie przedświątecznego wariactwa, kiedy kręci się ciasto za ciastem, cichutki, a biegi ma prawdziwe - pierwsze są delikatne- w sam raz do mieszania biszkoptów, najszybszy szybko ubija białko. W porównaniu z poprzednim , ciężkim jak cegła zelmerem, zwycieża w przedbiegach
    • n_ina Re: Poleccie dobry mikser 13.02.11, 17:46
      zależy czy dużo pieczesz, czy masz maszynkę do mielenia mięsa, czy masz szatkownicę i blender- bo można kupić kombajn

mi też się zepsuł podczas przeprowadzki mikser i teraz czekam i zbieram na mikser planetarny - te mają dużą moc i są fantastyczne
      • krapheika Re: Poleccie dobry mikser 13.02.11, 18:55
        Nie mam zadnej z wymienionych rzeczy, bo w kuchni jestem jako gosc wrecztongue_out obywam sie bez, tylko bez miksera nie potrafie, bo lubie ciastabig_grin
        • kk345 Re: Poleccie dobry mikser 13.02.11, 19:27
          No to wystarczy Ci spokojnie zwykły mikser, bez bajerów (no, dorzuciłabym końcówkę do przecierania, żeby móc sobie koktail zrobić). Zelmery są niezłe i nie ma problemu z serwisem jakby co.
        • n_ina Re: Poleccie dobry mikser 14.02.11, 03:17
          to kupiłabym standardowy kombajn - żeby robot miał hak do ciasta drożdżowego i noże do ciasta kruchego, ew. do rozdrabniania herbatników na spody pod serniki
    • ladyjm Re: Poleccie dobry mikser 15.02.11, 12:42
      ja tez mam zelmera i jest git smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka